Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi
klempo ::
Big Mouth Season 4 Netflix
Teenage friends find their lives upended by the wonders and horrors of puberty.
Selena The Series Season 1 Netflix
Late Tejano singer Selena as her dreams come true, and her family makes life-changing choices on the singer's journey to success.
Kings of Jo'burg Season 1 Netflix
The Masire brothers rule Johannesburg's criminal underworld, but a supernatural family curse and a tangled web of betrayal threaten to destroy them.
Tuff Money Season 1 HBO
Serviserja semaforjev se šalita o tem, da bi s preusmeritvijo prometa oropala oklepno vozilo, potem pa morata to storiti. Vse ustanove, ki jih prosita za pomoč, komaj čakajo, da se zgodi rop.
The Hardy Boys Season 1 HULU
When the Hardy boys, Frank and Joe and their father, Fenton arrive in Bridgeport they set out to uncover the truth behind the recent tragedy that has changed their lives, and in doing so, uncover something much more sinister.
Earth at Night in Color Season 1 Apple TV+
The moonlit dramas of animals at night, revealing new insights and never before seen behaviors.
The Professionals Season 1 VIPLAY
After their advanced medical satellite explodes on deployment, billionaire futurist Peter Swann, and his fiancée, medical visionary Dr. Graciela "Grace" Davila, turn to a hardened former counterintelligence officer.
Outcast ::
Tudi Frank in Shameless se vračata.
P.S. Že na travniku
Pogledal včeraj Škoda ker je zadnja čeprav je že 11, sam njim se pa lahko nasmeješ čist vsako sezono
Uživajmo dokler traja: Shameless + Your Honor pa so nedelje zvečer oz. ponedeljki spet bolj zanimivi kar se tiče gledanja serij....
Lion29 ::
nisem zasledil se tukaj, da bi kdo gledal
zakon serija... dobra igra, dobra scenografija, odlicna muzika.... zelo interesantna zgodba...
po the boys, se druga serija, ki me je zelo pozitivno presenetila
zakon serija... dobra igra, dobra scenografija, odlicna muzika.... zelo interesantna zgodba...
po the boys, se druga serija, ki me je zelo pozitivno presenetila
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
c3p0 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Uf pilot your honor za čisto desetko. Malo je BB-ja za začutit.
Well done bryan :)
Začetek vrhunski. Verjamem, da Cranston ne bi šel v ta projekt, brez da bi zgodba štimala in ne bo meh po 5 delih.
Okapi ::
Big Sky zna biti dobra serija, sodeč po prvem delu, ki sem ga pogledal.
Big Sky (American TV series) @ Wikipedia
buttcrack ::
Big Sky zna biti dobra serija, sodeč po prvem delu, ki sem ga pogledal.
tole je meni švoh...
prvi del sem se komaj prebil, zaradi konca, sem se sploh spravil gledat še drugega, ampak obupal. meni osebno slabo igranje... mi je preveč boljšega trenutno na voljo, da bi zapravljal čas s to.
FTad ::
Rebotali bodo TV serijo True Blood za HBO.
Jaz je sicer nisem nikoli gledal.
Čemu pa to? Pa a ni bila ravno pred kratkim zaključena finalna sezona?
pred kratkim? aka 6 let nazaj?
Rebotali bodo TV serijo True Blood za HBO.
Jaz je sicer nisem nikoli gledal.
Čemu pa to? Pa a ni bila ravno pred kratkim zaključena finalna sezona?
pred kratkim? aka 6 let nazaj?
Ja nisem vedel, ker je nisem spremljal. Ampak a ni vseeno prezgodaj za reboot?
klempo ::
The Mess You Leave Behind aka El desorden que dejas Season 1 Netflix
Based on the novel of the same name winner of the Primavera award 2016. Raquel, a young literature teacher, gives her marriage a second chance and moves to her husband's birth town, which hides a dark secret she will try to unravel.
La Valla aka The Barrier Season 1 Netflix
In 2045, Spain like the rest of the western world has been driven into a dictatorial regime by the lack of natural resources. Life in the countryside is impossible, and in the city a fence divides peoples into the powerful, and the rest.
Alice In Borderland Season 1 Netflix
A group of bored delinquents are transported to a parallel wasteland as part of a survival game.
Mr Iglesias Season 3 Netflix
A good-natured high school teacher working at his alma mater works with gifted but misfit and disinterested students.
La Unidad Season 1 MOVISTAR+
A secret unit of cops is assembled to stop a terrorist band from attacking Spain after their leader is arrested there.
The Wilds Season 1 Amazon Prime
A group of teen girls from different backgrounds must fight for survival after a plane crash strands them on a deserted island. The castaways both clash and bond as they learn more about each other, the secrets they keep, and the traumas they've all endured. There's just one twist to this thrilling drama... these girls did not end up on this island by accident.
Power Book II Season 1 STARZ
Power Book II: Ghost will continue the journey of some of Power's most controversial characters.
Pennyworth Season 2 EPIX
Pennyworth follows Bruce Wayne's legendary butler, Alfred Pennyworth, a former British SAS soldier who forms a security company and goes to work with Thomas Wayne, Bruce's billionaire father, in 1960's London.
IL_DIAVOLO ::
lolipop2 ::
donvito ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Your Honor epp 2 že na travnikih....
Uff se eden PRECEJ dolg del in niti malo dolgocasen. Kaj dolgocasen, it is awesome! :)
Res je, zelo dober drugi del, napeto.
Samo ne vem zakaj ni počakal s prijavo kraje, da tipa ne bi začopatil, ko ga je peljal, da bi se ga znebil ...
IL_DIAVOLO ::
Policajki je zelel dat nekaj materiala za glodat, ce jo je ze klical sredi noci in je prisla v njegovo pisarno. Res bad luck :/
Jaz sem dejansko mislil, da bo peljal zgodbo ukradenega vozila, samo je potem vse zjebalo, ko je dokaz padel z avta :)
Jaz sem dejansko mislil, da bo peljal zgodbo ukradenega vozila, samo je potem vse zjebalo, ko je dokaz padel z avta :)
carlosk1966 ::
Se mi zdelo, da sem to že gledal.
V bistvu je to remake izrelske serije Kvodo.
https://www.imdb.com/title/tt7181728/
V bistvu je to remake izrelske serije Kvodo.
https://www.imdb.com/title/tt7181728/
IL_DIAVOLO je izjavil:
Your Honor epp 2 že na travnikih....
Uff se eden PRECEJ dolg del in niti malo dolgocasen. Kaj dolgocasen, it is awesome! :)
Res je, zelo dober drugi del, napeto.
Samo ne vem zakaj ni počakal s prijavo kraje, da tipa ne bi začopatil, ko ga je peljal, da bi se ga znebil ...
Ni prijavil kraje, ker je sprva dejansko nameraval podati prijavo, da je sin naredil hit & run, ko je pa na postaji videl, kdo so starši umrlega fanta, se je premislil. Potem pa, ko se je dogovoril s prijateljem, da naj mu pomaga pri izginotju avtomobila, je bil slab tajming, da je prišla policistka, in je improviziral vse skupaj.
Okapi ::
Professionals. Lahkotna akcija, eksotične lokacije, v slogu Strike Back.
https://www.imdb.com/title/tt8769360/
https://www.imdb.com/title/tt8769360/
meho7 ::
Umbre serija na HBOgo - telemach ima trenutno zastonj 1 mesec
https://www.imdb.com/title/tt4269716/?r...
Romunska mafija
top shit
https://www.imdb.com/title/tt4269716/?r...
Romunska mafija
top shit
opeter ::
Pogledal vseh šest epizod Barbarians. Uh, super. Upam, dabo res 2. sezona.
Netflix in Gaumont sta se izkazala.
Netflix in Gaumont sta se izkazala.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
B34ST ::
Tole temo se pa res splača pogledat vsaj na vsake 2 meseca. Hvala za Your Honor.
Drugače sem v zadnjih letih prekinil že kar nekaj serij, drugače so popoldnevi preveč zasedeni. Dosti se jih je pa vmes tudi že končalo. Nekje 4 leta nazaj sem imel že do 16 serij na teden. Imam raje filme, čeprav tiste z oceno 6.0.
Earth at Night in Color si bom tudi pogledal, hiter pregled sicer kaže da nima povezave z Night on Earth.
Drugače sem v zadnjih letih prekinil že kar nekaj serij, drugače so popoldnevi preveč zasedeni. Dosti se jih je pa vmes tudi že končalo. Nekje 4 leta nazaj sem imel že do 16 serij na teden. Imam raje filme, čeprav tiste z oceno 6.0.
Earth at Night in Color si bom tudi pogledal, hiter pregled sicer kaže da nima povezave z Night on Earth.
i5-10600K | NH-D14 | MSI MAG Z490 TOMAHAWK | F4-3200C14D-16GVR @4000C14
ASUS DUAL RTX 3070 | ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | 870 QVO 8TB | 2x WD Blue 4TB
Corsair 600T | Corsair AX760 | G413 | G403 | HP Pavilion Gaming 32
ASUS DUAL RTX 3070 | ADATA XPG SX8200 Pro 2TB | 870 QVO 8TB | 2x WD Blue 4TB
Corsair 600T | Corsair AX760 | G413 | G403 | HP Pavilion Gaming 32
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: B34ST ()
lolipop2 ::
buttcrack ::
mnja.. in the last kingdom po mojem ni na ravni vikingom... in vsi tej skupaj x10 niso na ravni spartakusa
se strinjam... stephen king's stuff starts amazing... pol ap rata totalno brezveze... od IT-a naprej
In nova TV serija The stand po knjigi Stivna Kinga.
spet bo 5 delov hudih pol pa v grabn dol, klasika...
se strinjam... stephen king's stuff starts amazing... pol ap rata totalno brezveze... od IT-a naprej
oo7 ::
mnja.. in the last kingdom po mojem ni na ravni vikingom... in vsi tej skupaj x10 niso na ravni spartakusa
Vikings je bila dobra na začetku sedaj je čedalje slabše. The last kingdom je imel pa prvo sezono malo čudno potem pa iz sezone v sezono boljše.
Spartacus je bila dobra TV serija ampak sta mi zgornji dve boljši :)
bambam20 ::
bambam20 ::
Pr prvi sezoni deluje precej podobno kot mini serija iz leta 1994. Možno, da bo v kasnejših epizodah drugače, vendar trenutno je precej podoben klon.
oo7 ::
Je kdo pogledal novo tv serijo The Stand ? Kakšen se vam je zdel pilot ?
Ravno tole sem mislil povprašat, če je kdo že gledal. Serija je posneta po knjižnemu delu Kinga in upam, da je dobra.
Leta 1994 je že bila posneta mini tv serija, ki je zajemala 4 dele.
Sem pogledal pilot pa zaenkrat še nimam kakšnega posebnega mnenja moram pogledati še kakšno epizodo
Tiste z 1994 pa nisem gledal.