Forum » Sedem umetnosti » Tv serije
Tv serije
Temo vidijo: vsi

Lion29 ::
no, nebi ti rad vzel veselja... ampak razen premise, suits nima neke zgodbe... skozi se vrti okoli enega in istega... nic vec zgodbe kot pri boston legal...
st em, da je tle corporate law, precej booring... tam pa criminal law, genialni primeri, velikokrat humorni take, in genialno razresevanje... dialogi mega... sploh koncni govori...
tukaj razen loisa in donne, so drugi bolj blagi... harvey in mike bi mogla biti vodilni vlogi.. in razen prve sezone, kjer harvey dokaj dobro nosi show... je ostalo povprecno...
edina odvetniska ki je imela nekaj vec zgodbe se mi zdi the good wife...
se eli stone, drop dead diva in franklin & bash so imeli vec zgodbe kot suits
anyways, jaz sem veliki ljubitelj legal serij... suits je def. zelo gledljiva serija... nikakor pa nebi mogu rect, da je inteligentna ali pa da ima neko zgodbo
st em, da je tle corporate law, precej booring... tam pa criminal law, genialni primeri, velikokrat humorni take, in genialno razresevanje... dialogi mega... sploh koncni govori...
tukaj razen loisa in donne, so drugi bolj blagi... harvey in mike bi mogla biti vodilni vlogi.. in razen prve sezone, kjer harvey dokaj dobro nosi show... je ostalo povprecno...
anyways, jaz sem veliki ljubitelj legal serij... suits je def. zelo gledljiva serija... nikakor pa nebi mogu rect, da je inteligentna ali pa da ima neko zgodbo
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

oo7 ::

Marvel Preparing For Punisher Vs The Defenders
http://comicbook.com/marvel/2017/04/07/...
Punisher vs defenders jaz sem za Punisherja
Daredevil mi je zakon Jessica Jones, Luke cage in Iron Fist mi niso nič posebnega torej The Punisher FTW :)
Aja pa Elektra je tudi odlična.
http://comicbook.com/marvel/2017/04/07/...
Punisher vs defenders jaz sem za Punisherja

Daredevil mi je zakon Jessica Jones, Luke cage in Iron Fist mi niso nič posebnega torej The Punisher FTW :)
Aja pa Elektra je tudi odlična.

_IKE_ ::
Niti ne ampak če sem pošten me je prepričal v nasprotno v tej epizodi vse do zadnje sekunde potem pa klik![]()
osebno pa sem samo cakal kdaj bo pokazal svojo pravo plat

Je pa kot scurek vse preživi in bo še kar nekaj časa zrave....
Pa vemo, kaj je sploh naredil?
SPOILER Colony
najverjetneje je vklopil gps, majo njegovo hči on pa ambicije moža iz sence
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()

IL_DIAVOLO ::
no, nebi ti rad vzel veselja... ampak razen premise, suits nima neke zgodbe... skozi se vrti okoli enega in istega... nic vec zgodbe kot pri boston legal...
V glavnem, meni je v uzitek spremljat razvijanje mladega in neizbrusenega diamanta kako s svojo moralo in naceli vpliva na videz brezsrcnega harveya

Jaz lahko s tega vidika recem enako za boston legal...skoz isto nobene rdece niti. Morda imam ta zacetni hype in me bo kasneje minilo. Ampak trenutno uzivam v seriji.
Sicer pa nisem nic bolj subjektiven od tebe haha

IL_DIAVOLO je izjavil:
V glavnem, meni je v uzitek spremljat razvijanje mladega in neizbrusenega diamanta kako s svojo moralo in naceli vpliva na videz brezsrcnega harveya![]()
ti kar uzivaj... [a nisem ti mislu nic ocitat... le malo me je zbodloo, da si rekel, da je inteligentna... ker sem zadnje case kar razocaran nad serijo
ni pa neke alternative
the good fight, ako spin off od the good wife bom gledal, ampak mi gre lik Diane zlo na k...
chicago legal... sem pogledal prvo epizodo... nisem preprican... mi gre base tone background muzika pri vseh Chicago spinoffih na k...
bom danes binđal do konca Big Little Lies [3je deli pogledani]
Pol pa catch up s Chicago Med in Chicago Justice od vsakega ene 5 delov za pogledat... uff

Saj morda res pade kvaliteta po 6 sezonah. Ampak saj pravim 1. sezona je meni dobra. Nekomu pa je lahko ze 1. sezona slaba. 100 ludi 100 cudi.
In ja kar poglej big little lies do konca. Meni je res dobra serija. Malo drugacna.
Lepo presenecenje tega leta. Upam, da ne bo prislo do nadaljevanja, kot je bilo pri seriji true detective.
In ja kar poglej big little lies do konca. Meni je res dobra serija. Malo drugacna.
Lepo presenecenje tega leta. Upam, da ne bo prislo do nadaljevanja, kot je bilo pri seriji true detective.

2. sezono THE CATCH kdo spremlja? Prva je bila kar všečna...
druga se mi zdi boljsa... ceprav so oba lika bolj zafrknili (tako margot kot reesa).. prevec sta mellow sedaj.... so pa dodali kup drugih likov... nekaj znanih obrazov... tak da kul zaenkrat...

ramiz?! ::
Že kdo pogledal the Son ?
Ja. Meni osebno zelo všečna serija (prvi del) zaradi zgodbe same in Brosnana...
Never regret anything, there's always a reason things happen.

Outcast ::
Brosnan zgleda kr dobr za 63-letnika, serija ima potencial, ni najslabša kar je trenutno zunaj, konec drugega dela je bil malo 'holivudski', upam da zdaj to ne bo en big deal za sledeče epizode...

Če je že govora o brosnanu...ravno pred nekaj dnevi sem prebral članek, da je izgubil tako ženo kot hčerko zaradi raka. Ded se res dobro drži.

Zelo dobra četrta epizoda the Last Kingdom 
http://www.24ur.com/ekskluziv/tuja-scen...

scipascapa je izjavil:
kje si to prebral?
http://www.imdb.com/name/nm0000112/bio?...
http://www.24ur.com/ekskluziv/tuja-scen...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()

Han ::
Končala se je 6. sezona Homeland. Moram priznati, da sem pričakoval drugačen razplet. S7 utegne biti kar burna.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()

WallSreet ::
Končala se je 6. sezona Homeland. Moram priznati, da sem pričakoval drugačen razplet. S7 utegne biti kar burna.
Jaz sem ravnokar končal tretjo sezono. Dokaj razočaran. Prva sezona je bila res odlična. Tudi druga sezona nekje do sredine odlična potem pa padec in zdaj se vleče. Upam da ne nadaljujejo v istem tempu v 4,5 in 6 sezoni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WallSreet ()

mjaa ::
Tretja sezona je bila res bolj zanic, sem vmes nehal gledat. Cetrta je pa pomoje moja najljubša sezona homeland. Tako da se splača gledat :)

Wallstreet vsaj imej svoje mnenje...3. sezona je cisto kul, ampak kar so drugi tak rekli, pol pa moras se ti.
Meeeeee
Meeeeee

Ravno včeraj sem videl trailer; ja film je bil dober, zdj serija...ful me spominja na "Under The Dome" pa ne vem zakaj. Upam samo, da ne bo isti pofl

Sm šel 'pofirbcati', očitno so spravili 3.sezone pod streho...jst sm zaključu pomoje takoj na začetku 2.sezone z gledanjem, čeprav je bil začetek in sama ideja serija kar dobra...

scipascapa ::
jaz se ne spomnim, kdaj sem nehal gledati hehe, morda pogledam zadnji del 3 na hitro :P

jaz niti prve sezone nisem pogledal do konca... vsaj zdi se mi da ne... ene 8 ali 9 delov sem pogledal

IL_DIAVOLO je izjavil:
Wallstreet vsaj imej svoje mnenje...3. sezona je cisto kul, ampak kar so drugi tak rekli, pol pa moras se ti.
Meeeeee![]()
Dobro kaj pa tebi spet ni jasno lol. Kaj so drugi rekli? Tretja sezona je švoh in pika to da bom serijo še naprej gledal sem se pa že prej odločil. In ne skrbi imam svoje mnenje. Zdaj se pa zjokaj

Tv serija se za čne 22 junija 2017
Official Trailer: The Mist (from a story by Stephen King)
Jaz sem gledal film in je bil kar zanimiv sploh konec.
Tudi meni je bil film všeč. Tole bi znalo biti zanimivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WallSreet ()

Jst ::
Disclaimer first.
Scandal sem začel gledati samo zaradi boljše polovice... In mi ni jasno nič. Če mi lahko brez spoilerjev obrazložite, kaj gledam to sezono bi vam bil zelo hvaležen....
Scandal sem začel gledati samo zaradi boljše polovice... In mi ni jasno nič. Če mi lahko brez spoilerjev obrazložite, kaj gledam to sezono bi vam bil zelo hvaležen....
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

lisaac ::
Pred slabim tednom sem začel gledat The last kingdom ...in sem kmalu opazil eno "napako"..to pa je ta, da je komaj polovica druge sezone zunaj. Prehitro sem vse pogledal. Serija je odlična, čist komot se postavi po robu Vikingom, sploh kar se tiče bojev je pa še nivo višje kot Vikingi. Super zadeva, priporočam ljubiteljem tovrstnih serij kot so Vikingi ipd.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: lisaac ()

jaz sem zacel (binge) gledat designated survivor... spodobna serija za krajsat cas

A je kdo pogledal 13 reasons why?
kar nekaj kolegov mi je priporocilo serijo...ces da je super... sem pogledal pilota ravnokar...
moram reci, da mi je koncept zelo vsecen
jaz nisem pogledal trailerja, ker ne maram spoilerjev... ampak tle je za tiste, ki zelite
kar nekaj kolegov mi je priporocilo serijo...ces da je super... sem pogledal pilota ravnokar...
moram reci, da mi je koncept zelo vsecen
jaz nisem pogledal trailerja, ker ne maram spoilerjev... ampak tle je za tiste, ki zelite

Nimas kaj razmsljat, potegnes in pogledas.
Ocena je enostavno prevec dobra:
http://m.imdb.com/title/tt1837492/
Hvala lion
Ocena je enostavno prevec dobra:
http://m.imdb.com/title/tt1837492/
Hvala lion

Cruz ::
Jaz sem pogledal 2 dela. Všeč mi je misterijoznost. Sem se pa pošteno nasmejal iz cringe dialogov. :) Bom pogledal do konca v upanju, da je kaj več kot le dekle, ki išče pozornost.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

polpo ::
Pogledal jo v tem tednu do konca tako, da jo priporočam. Po eni strani mi se zdi, da je ta sezona "dovolj" (prikazani so vsi "razlogi") po drugi, pa bi si želel tudi drugo sezono (kaj bo naprej z vpletenimi osebami, ker "season finale" ne prikaže tega točno).

ramiz?! ::
Ja jst sem tut pogledal celo serijo in to na hitro, ker se deli vedno tako končajo, da komaj čakaš nov del. Zame ena boljših serij v zadnjem času, sploh zato, ker je tematika ne tako vsakdanja.
Never regret anything, there's always a reason things happen.