» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
134 / 317
»»

lisaac ::

A ve kdo kakšne plane imajo s serijo Second Chance?
Nikjer ne piše da bodo nadaljeval zadevo (kar bi moral), niti da je prišlo do preklica..??

Aston_11 ::

lisaac je izjavil:

Je za pogledat?

Aston_11 je izjavil:

lisaac je izjavil:

Je za pogledat?

Ti, na začetku me prvi trije deli niso glih neki zadovoljil..potem pa se je začela zgodba zapletat in je kr huda zadeva nastala (moje mnenje)..
Če si ljubitelj drame ali pa Sci-Fi ..potem ti bo kulj ziher..

Lion29 ::

ma prav nic se ni zapletala pol... prvi trije deli so se najbolj zanimivi... pol je bala
razen enega "zapleta"... je drugo kr neki
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

dobro no, jaz nisem pričakoval tak potek zgodbe kakor je kazalo na začetku .. =)

vsak ima svoj okus

oo7 ::

Danes pa Black Sails veliko finale :D

Tr0n ::

Jp, it was awesome. Cetrta sezona se ze snema. :)

yoco ::

A je The Preacher res že zuni?

yoco je izjavil:

22 maj 2016

Outcast ::

Black Sails: just wow!

Spoiler:

Flint in Blackbeard bosta skupaj v timu proti guvernerju naslednjo sezono, to bo pomoje vrhunec cele serije...

oo7 je izjavil:

yoco je izjavil:

22 maj 2016

Hm... ne vem, zakaj sem na netu videl post da je prvi del že zunaj! :|

Blacksails se torej vrača šele naslednje leto, okoli januarja?

Sem pogledal Black sails odličen finale ni kaj :)

SPOILER!!

Mi je všeč, da je Flint fental tisto Hornigoldovo izdajalsko podgano. Anne Bonny je zakon ženski lik v tej seriji so pa tudi kače npr Elenor in Max in upam, da ju v 4 sezoni fentajo. Elenor si sploh zasluži, ker je dala ubiti enega izmed najbolj zanimivih likov Chals Vane-a in Max zato, ker antipatična, do konca.

lisaac je izjavil:

Blacksails se torej vrača šele naslednje leto, okoli januarja?

Skoraj sigurno, ker so tudi vse tri prejšnje sezone prišle januarja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Trenutno pogledal polovico druge sezone Daredevill zaenkrat odlično :)

Elektra je pa strupena, do konca :)

Izi ::

oo7 je izjavil:

Trenutno pogledal polovico druge sezone Daredevill zaenkrat odlično :)

Tudi jaz sem ravno na polovici :D
Prav vsi junaki in antijunaki so odlični, razen samega Daredevila, ki pa je čisti Pussy.
Ima popolnoma isto mentaliteto kot Supergirl. Vsi naokoli se pobijajo, on pa vrešči: "Joj, pazite, da na bomo koga preveč poškodovali!", "Če kdo slučajno umre, ne bom več tvoj prijatelj!", "O, joj, ponesreči smo ubili izmečka, ki je zverinsko poklal 20 ljudi, pokličimo policijo in se predajmo!" :))
Pri Supergirl to še nekako razumem, ampak Daredevil, c'mon Man. Ob Punisherju in Elektri deluje prav patetično.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Jst ::

Jaz imam pa poln k.... teh Superjunakov. Arrow sem gledal nekaj časa, potem sem pa začel izpuščati epizode in ko sem enkrat naletel na eno, kjer uleti Flash,... no, to je bil pa menda zadnji žebelj. Sedaj pogledam, če tisti dan res ni ničesar drugega ali kaj od prej.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Outcast ::

Jst je izjavil:

Jaz imam pa poln k.... teh Superjunakov. Arrow sem gledal nekaj časa, potem sem pa začel izpuščati epizode in ko sem enkrat naletel na eno, kjer uleti Flash,... no, to je bil pa menda zadnji žebelj. Sedaj pogledam, če tisti dan res ni ničesar drugega ali kaj od prej.

PODPIS!:), s tem da jst Flasha sploh gledu nisem, vse se je začelo in končalo z Arrow (risanka res:)
Daredevil mi je edini 'superjunak' ki ga gledam in mi je kul; sem pri 4.delu druge sezone in mi ni tolk dobra (za 1x) kot prva, ki je bila res top!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Outcast ()

Jst je izjavil:

Daredevill poglej ne bo ti žal :)

1 aprila se začne Banshee 8-)

Zgodovina sprememb…

Vsi ljubitelji Flasha morate obvezno pogledati tudi 18. del Supergirl, če hočete vedeti celotno zgodbo.
Crossover se je začel.

TWD ma še en del pred zaključkom sezone?

yoco je izjavil:

TWD ma še en del pred zaključkom sezone?

Ja

Jst ::

Outcast: Jaz tudi nisem in ne gledam Flasha, sem pa gledal Arrow prvo sezono, potem pa začel izpuščati epizode. In ko sem pred kakšnih letom videl, da je v Arrow uletel Flash, sem se namrščil in zaprl player in se resno zamislil, kaj to sploh gledam.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

meni pa je bil crossover kul...
s tem, da mi je flash 10x bolj gledljiv kot arrow... arrow je ratal totalna bedarija...hujse kot limonada

Končno uspel pogledati Jessico Jones! Zelo dobra serija. Nisem pričakoval, da bom tako not padu. Killgrave super villan! Me zanima, kaj imajo v mislih za drugo sezono!

Včeraj sem pogledal, do konca drugo sezono Daredevil
Prva sezona mi je bila fenomenalna druga pa moram rečt, da mi je bila še boljša :)
Daredevil odličen kot v prvi sezoni.
Elektra 10/10 v vseh kategorijah izbrali so perfektno igralko:P
Kar se tiče Punisherja daleč najbolje uprizorjen Punisher kar sem jih videl to je tisti pravi živalsko brutalni Punisher8-) upam, da v kratkem dobi svojo TV serijo na Netflixu, ker enostavno obvladajo :)
Drugače pa vse peripravljeno na tretjo sezono samo še potrditi jo morajo in mislim, da jo bodo v kratkem.

yoco je izjavil:

Končno uspel pogledati Jessico Jones! Zelo dobra serija. Nisem pričakoval, da bom tako not padu. Killgrave super villan! Me zanima, kaj imajo v mislih za drugo sezono!

Ja tudi meni je bila dobra serija Jessica Jones.

So pa že najavili :

Jesicca Jones 2 sezona
Luke Cage 1 sezona
Iron Fist 1 sezona
Defenders 1 sezona (Daredevill, Jessica Jones, Luke Cage in trenutno še nepoznani Iron Fist)

Zgodovina sprememb…

delfinus ::

Bosch 2 sezono sem odgledal. Fajn in dober klasicen krimi. Mogoce malcek slabsa od prve sezone, ampak se vedno na visokem nivoju. Prva sezono je bil bolj psiho triller. V drugi sezoni pa igra tudi 7of9 :). Identicne lokacije, na katerih so snemali pa so bile ze videne v kaksnih drugih serialih (Colony, Ray Donovan). Hecno.

lp, d.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

oo7 je izjavil:

So pa že najavili :

Jesicca Jones 2 sezona
Luke Cage 1 sezona
Iron Fist 1 sezona
Defenders 1 sezona (Daredevill, Jessica Jones, Luke Cage in trenutno še nepoznani Iron Fist)

Luke Cage me po pravici povedano ne zanima tok.
Iron Fist pa prvič slišim >:D

yoco je izjavil:

oo7 je izjavil:

So pa že najavili :

Jesicca Jones 2 sezona
Luke Cage 1 sezona
Iron Fist 1 sezona

Luke Cage me po pravici povedano ne zanima tok.
Iron Fist pa prvič slišim >:D

ma to pa zdaj ze fuuuuuuul na veliko pretiravajo

Lion29 je izjavil:

ma to pa zdaj ze fuuuuuuul na veliko pretiravajo

Ne ne kar naj dela Marvelove serije Netflix zaenkrat jim gre odlično :)

mah, jaz ne vem, kaj vi vidite v daredevilu...

nekako na istem nivoju kot arrow prvo sezono...ko je bilo precej kul.... pol pa vse dol...
trenutno pogledal 8 delov 2. sezone... in ni nic posebnega... da ne omenjam fight scene.... kjer grejo na kvantiteto namesto na kvaliteto in gledajo res bogo.... recimo punisherjevi fajti so milo receno grozni.... en fajt recimo med electro in enim francozom... grozno kako jasno se vidi, da je tisto jegov stunt double... popolnoma drugacen obraz in cupa...

delajo bliznjice... pa sej je razumljivo, ampak vseeno... raje bi kvaliteto kot kvantiteto.... no sej Arrowi fajti so pa se 10x hujsi, ampak ok :)

jessica jones mi je bila zanimiva ker so prikazali iz drugega stalisca... ampak res ni treba pretiravat s tem spinoffi in paralelkami.. full prevec za moj okus

Lion29 je izjavil:

mah, jaz ne vem, kaj vi vidite v daredevilu...

nekako na istem nivoju kot arrow prvo sezono...ko je bilo precej kul.... pol pa vse dol...
trenutno pogledal 8 delov 2. sezone... in ni nic posebnega... da ne omenjam fight scene.... kjer grejo na kvantiteto namesto na kvaliteto in gledajo res bogo.... recimo punisherjevi fajti so milo receno grozni.... en fajt recimo med electro in enim francozom... grozno kako jasno se vidi, da je tisto jegov stunt double... popolnoma drugacen obraz in cupa...

delajo bliznjice... pa sej je razumljivo, ampak vseeno... raje bi kvaliteto kot kvantiteto.... no sej Arrowi fajti so pa se 10x hujsi, ampak ok :)

jessica jones mi je bila zanimiva ker so prikazali iz drugega stalisca... ampak res ni treba pretiravat s tem spinoffi in paralelkami.. full prevec za moj okus

Daredevil pretepaške scene so odlične sploh tam na stopnišču in v zaporu8-)

Jah če so ti te serije odveč je ena od rešitev, da jih ne gledaš in problem je rešen :)

oo7 je izjavil:

So pa že najavili :

Jesicca Jones 2 sezona
Luke Cage 1 sezona
Iron Fist 1 sezona

Fantastično. Vsi gredo na moj spisek :D

Vsi ti junaki so povezani. Vsi so bolj ali manj pretepači, brez kakšnih hudih magičnih in nadnaravnih sposobnosti, tako da bi znalo biti vse to na ravni dosedanjih serij Daredevila in Jessica Jones, ki sta obe več kot odlični seriji.

Luke Cage je že bil v seriji Jessica Jones. To je tisti črnec z neprebojno kožo s katerim se je Jessica dajala dol. Sedaj pa bo dobil svojo serijo.
 Jessica Jones in Luke Cage

Torej Jessica Jones je intimna prijateljica z Luke Cageom. Luke Cage je dober kolega z Iron Fistom. Iron Fist je pa kolega z Daredevilom.

Magic1 ::

Sam imam problem, da ne morem slišat več fraze "my city"... Izgleda da bo tega še več.
Magic

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

So pa že najavili :

Jesicca Jones 2 sezona
Luke Cage 1 sezona
Iron Fist 1 sezona

Fantastično. Vsi gredo na moj spisek :D

Vsi ti junaki so povezani. Vsi so bolj ali manj pretepači, brez kakšnih hudih magičnih in nadnaravnih sposobnosti, tako da bi znalo biti vse to na ravni dosedanjih serij Daredevila in Jessica Jones, ki sta obe več kot odlični seriji.

Luke Cage je že bil v seriji Jessica Jones. To je tisti črnec z neprebojno kožo s katerim se je Jessica dajala dol. Sedaj pa bo dobil svojo serijo.

Torej Jessica Jones je intimna prijateljica z Luke Cageom. Luke Cage je dober kolega z Iron Fistom. Iron Fist je pa kolega z Daredevilom.

Izi je izjavil:

... Daredevil je pa kolega od Elektre.
Kampanja in peticije, ki se pošiljajo na Netflix, da tudi Elektra dobi svojo serijo že intenzivno potekajo :D
Pa Punisher seveda tudi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Izi je izjavil:

Izi je izjavil:

... Daredevil je pa kolega od Elektre.
Kampanja in peticije, ki se pošiljajo na Netflix, da tudi Elektra dobi svojo serijo že intenzivno potekajo :D
Pa Punisher seveda tudi.

Oh ja Elektra in Punisher si zaslužita vsak svojo serijo sploh pa igralska zasedba za Punisherja in Elektro je več kot odlična :)

negot ::

Magic1 je izjavil:

Sam imam problem, da ne morem slišat več fraze "my city"... Izgleda da bo tega še več.

:)), lp

GrimReaper ::

Trailer Park Boys
Če slučajno še kdo ne ve, po zadnjem filmu je prišla ven še 8. in 9. sezona, zdaj teče že 10. (te pa ne najdem nikjer).
Sploh ne vem kako sem lahko to zgrešil, se pa spomnim da se je govorilo, da delajo na 8. sezoni. Par dni nazaj sem pa opazil na TV Calendar.

Podoben primer je tudi Curb Your Enthusiasm, kjer so bile sezone na koncu vsako drugo leto, in bi katero od zadnjih tudi lahko spregledal.

Zdaj pa po Daredevilu (kdor še ne ve, je must see) najbolje da začnem z Jessica Jones, samo na tej strani vidim da vas veliko priporoča.
7600X | Noctua NH-D15 | ASUS STRIX X670E-F | G.Skill 6000 CL30
Palit GameRock 4080 | Be Quiet 802 | ASUS Strix 1000W

Zgodovina sprememb…

weasel ::

Zakaj je Daredevil nekaj must see? Pogledal sem prvih 5 delov, pa se res moram prisilit, da pogledam naslednjega. Saj ne rečem, če vam je všeč, ampak v čem se razlikuje od drugih Superhero serij?

Se pravi če danes hočem pogledati The Flash je pametno, da prej pogledam še tekočo epizodo Super girl?

oo7 je izjavil:

Se pravi če danes hočem pogledati The Flash je pametno, da prej pogledam še tekočo epizodo Super girl?
Nujno vsekakor ni. S samo Flash zgodbo ni direktno povezano je samo en stranski izlet Flasha.
Malo razloži kako te paralelne Zemlje "delujejo" in kako lahko Flash skače med njimi.

oo7 je izjavil:

jaz sem pogledal Flasha brez da bi mi karkoli falilo...cisto vse ok, razumljivo

Tr0n ::

Upam, da gledate American Crime Story. Awesome cast, awesome performances.

AmokRun ::

weasel je izjavil:

Zakaj je Daredevil nekaj must see? Pogledal sem prvih 5 delov, pa se res moram prisilit, da pogledam naslednjega. Saj ne rečem, če vam je všeč, ampak v čem se razlikuje od drugih Superhero serij?

Po moje v tem, da je precej bolj "prizemljena".
V katerih superhero serijah pa še najdeš take scene?

Lion29 je izjavil:

oo7 je izjavil:

jaz sem pogledal Flasha brez da bi mi karkoli falilo...cisto vse ok, razumljivo

Dobro potem bom pa zaenkrat pogledal smao Flash

hvala

SPOILER

Daredevil

s02e13

V zadnjem delu ko Yna odvetnica prepricuje Foggija da se pridruzi, se mogu prav napenjat mozgane od kot jo poznam... dober, tak subtle cross over z jessico jones

Drugace pa ne vem no, clifhanger sicer zanimiv, ampak kot ugotovljeno ze prej... ni serija nek presezek

Sem pogledal Flash S02e17 pa jaz nisem opazil čisto nobene povezave z Super Gril ? :|

Dami ::

Sej noben ni reku da je?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Dami je izjavil:

Sej noben ni reku da je?

Izi je izjavil:

Vsi ljubitelji Flasha morate obvezno pogledati tudi 18. del Supergirl, če hočete vedeti celotno zgodbo.
Crossover se je začel.
««
134 / 317
»»