» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
105 / 317
»»

oo7 ::

Važno, da so ti tirje starci spet skupaj:)

Finale serije Arrow me je razočaral.

Predzadnji del serije Flash je bil tudi bolj bogi upam, da bo finale drug teden boljše.

Dami ::

oo7 je izjavil:

Še ena tv serija o superherojih tokrat ženska verzija Supermana.

Supergirl enkrat 2015

Jao no na iz kere lepotne klinike so te Calisto pobrali. Skor bruhal ko sem jo zagledal.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Bolje, da bi izbrali Supergirl iz serije Smallwille >:D

CWTV - Superhero Fight Club

>:D

mihec87 ::

Ka supergirl je superman ženskega spola:)

mihec87 je izjavil:

Supergirl je sestrična od Supermena.

Izi ::

mihec87 je izjavil:

Ti pa si poznavalec superherojev :P
Superman in Supergirl sta osnova za vse superheroje in tako rekoč najbolj osnovna in glavna superheroja.
A nisi gledal serije Smallville? Najbolj znane in najdaljše superherojske serije vseh časov.

Supergirl je Kara Zor-El, sestrična Supermana, katerega pravo ima je Kal-El.
Njuna očeta sta bila brata. Jor-El je dobil sina Kal-El-a, Zor-El pa hčerko Karo Zor-El. Oba otroka so naskrivaj poslali na Zemljo tik preden je njihov planet Kripton eksplodiral. Na Zemlji nista odraščala skupaj, zato imata vsak svojo zgodbo. Oba otroka sta za naše razmere super v vseh pogledih in se na Zemlji kasneje tudi srečata.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Kurzweil ::

David Lynch je dosegel svoj cilj, tako da se bo sedaj vendarle snemal Twin Peaks. Ko pa smo že ravno pri Twin Peaksu, ta vikend se je začela solidna serija, ki mestoma malce spominja na prej omenjeno mojstrovino Lyncha, imam občutek da bo še kaj iz nje -> Wayward Pines

Lion29 ::

you mean last weekend, right?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

plaz21 ::

Spominja me na Eureko in Under the Dome. V bistvu križanec obojega po malo.

@Lion29, ???
@plaz21, malo je podobno tudi Under the dome, Eureko še nisem gledal, ustvarjalci sami pa tako pravijo, da bi naj bila stvar kao kot Twin Peaks, kar nekateri kadri povsem potrjujejo, predvsem pa bi naj bil kao podoben mystery, naj bi šel za fucked up small town s čudnimi posamezniki. Bom dal seriji priložnost.

jaz sem vidu epizodo ze 1 teden nazaj, pravzaprav sem sel zdaj chekirat in je blo 2 tedna :D

Lion29 je izjavil:

jaz sem vidu epizodo ze 1 teden nazaj, pravzaprav sem sel zdaj chekirat in je blo 2 tedna :D

Možno, vem da je bila predstavitev oz. pilot že pred časom predstavljena, zasledil pa sem to serijo v Vikendu (spored), kamor je bila mislim, da celo ekipa Vikenda in RTVja povabljena na premiero. Me bolj zanima kaj si misliš o seriji? To kdaj si jo gledal je bolj malo pomembno, official realease pa na IMDBju piše, da je sicer 14. Maja, tak da si se že moral past po travniku ;)

ja itak da se pasem po travniku, saj tvja nikoli ne gledam.
sem napisal nekaj postov nazaj, ko sem prilepu trailer... da se mi zdi precej obetavna

Okapi ::

Lion29 je izjavil:

Na travnike je prišla pred 3 tedni, če smo čisto natančni;)

Izi ::

Wayward Pines se predvaja na TV kanalu FOX ob četrtkih.
1. del je bil predvajan 14. maja, potem pa bo vsak četrtek nov del. Napovedanih je 10 delov, zgodba pa je narejena po knjigi z naslovom Pines.
Meni osebno se je prvi del zdel zelo v redu.

THE STRAIN - Season 02 - Official Trailer

Je prva sezona dobra?

Za tiste, ki imajo raje vampirje kot zombije;-)
Gledati se da, kaj več pa ne pričakuj.

nurse013 ::

Mrbit kr vtebe skoc,..
:)
you gotta be kidding me...

NejcSSD ::

Flash finale zakon :)
Kdo bo zdej to čaku do oktobra :'(
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

_commandos_ ::

plaz21 je izjavil:

Izi je izjavil:

Lion29 je izjavil:

veliko se omenja chicago hospital v seriji... morebiti bodo tudi med spinoff naredili, kdo kaj ve?

Nisem ravno poznavalec Chigago serij, ampak a nista bili že "Chicago Hope" in "ER" seriji o Čikaški bolnišnici? A rabimo še eno?

Hja, glede na to, da se je Chicago PD zelo dobro obnesel glede na Chicago Fire in da so naredili že križanja med njima, celo trojček je že bil z Law and Order SVU, se ne gre čuditi, da bo tudi Chicago Med prišel na vrsto. A se bo obnesel ali ne je pa drugo.

evo chicago med je že napovedan
http://www.nbc.com/chicago-med

NejcSSD je izjavil:

Flash finale zakon :)
Kdo bo zdej to čaku do oktobra :'(

Rejs je dober finale :)

mah, meni se pa ni zdel prevec dober, sem pricakoval vec, ker so mi bile nekatere druge epizode boljse

sploh pa imajo eno neumno premiso potovanja skozi cas

torej na kratko: poznamo 2 glavni teoriji potovanja skozi cas

- vec paralelnih casovnih premic
- ena

po prvi, ce skaces iz ene v drugo, potem vidis kopijo... in ne sebe... ce ubijes nekoga v preteklosti (na drugi casovni premici), potem NIKAKOR ne vplivas na SVOJO premico, ampak samo na tisto (in vse ki se ustvarijo od tam naprej)...

Torej, glede na to, da je bilo omenjeno, da se pri flashu ustvari crna luknja... in neomejeno moznosti za dostop do drugih casovnih premic... sklepamo, da se gre za vec casovnih premic in ne samo eno... KAR POMENI....

ce gre Barry nazaj v cas, resi svojo mamo, bo to vplivalo LE na casovne premice ustvarjene OD TAM NAPREJ... in ne na njegovo originalno!

Enako velja za debilen prikaz tistega, ko se Eddie pokne... po nobeni logiki nebi smel Eobard (ali reverse flash)... izginit! Ker dogodek vpliva na casovne premice od tam naprej in ne na tiste, ki so se ze zgodile...

skratka to mesanje teorij je debilno

jest10 ::

Lion29 je izjavil:

Enako velja za debilen prikaz tistega, ko se Eddie pokne... po nobeni logiki nebi smel Eobard (ali reverse flash)... izginit! Ker dogodek vpliva na casovne premice od tam naprej in ne na tiste, ki so se ze zgodile...

Če pa bi veljalo to, da RF izgine(ni nikoli obstajal), potem bi moral tudi Barry izgubiti svoje moči, njegova mama bi bila živa itd:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

Sc0ut ::

jest10 je izjavil:

Lion29 je izjavil:

Če pa bi veljalo to, da RF izgine(ni nikoli obstajal), potem bi moral tudi Barry izgubiti svoje moči, njegova mama bi bila živa itd:D

To sem tudi jaz takoj pomislil. Potem je vse skupaj bye bye.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

sicer pa ne vemo tega, ce ima Barry se vedno moci in ako je njegova mama ziva al ne ;)

definitivno pa nebi bili takrat v pospesevalniku :D....
njegove moci pa bi prej ali slej dobil, ker bi brez Eobarda (RF) originalni Dr. Wells imel pospesevalnik, le malo kasnej

jest10 ::

Lion29 je izjavil:

sicer pa ne vemo tega, ce ima Barry se vedno moci in ako je njegova mama ziva al ne ;)

Kako da ne, če pa na koncu laufa po stavbi,...

Dami ::

Že tak je kriza z zgodbo in teorijami, kjer se samo enkrat potuje in pol kaj hudega spreminja. Da pa se znotraj tega potovanja/sprememb pol še naknadno potuje pa rata vse skup fubar. Ta zadni del ma zaradi teorij in ugibanj tolko lukenj da glava boli. Definitivno eden slabših delov.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

Flash je odlično zaključil finale 1. sezone. Nisem pričakoval nič manj. Vprašanje pa je, kako bo napram Arrowu s kvaliteto. Ali bo pokleknil ali ne.
Zame osebno najboljša nova serija. To s potovanjem nazaj v preteklost ipd. pa se preveč ne ubadam. Vse ostalo poleg tega mi je odlično in komaj čakam na jesen in začetek 2. sezone. Medtem pa sem že naročil original blu-ray (A).

Zdaj kar naenkrat je postala suša kar se tiče TV serij. No saj se Junija začne par novih in starih.

Kdaj se pa Fargo druga sezona začne. Prva sezona se je začela Aprila lansko leto zdaj je pa že Maj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Master_Yoda ::

Kaksni butasti konec Supernatural sezone. Si res vec ne znajo izmisliti kaj drugega na koncu. Ce ne padajo angeli, leviathani ne pobegnejo iz purgatorija pa releasata Winchesterja "darkness".

Ni mi tudi jasno kak Sam Deana uspe prepricati, (pomoje ima Dean itak prav) z parimi besedami da zajebeta cel svet spet, po tem ko je Dean 1000% preprican da dela pravo stvar. Za povrh pa se stihne Death z lastno koso. Zakaj ?. Je slucajno Lucy se vedno v Samu da vedno vse zajebe?

Gremio ::

oo7 je izjavil:

Zdaj kar naenkrat je postala suša kar se tiče TV serij. No saj se Junija začne par novih in starih.

Kdaj se pa Fargo druga sezona začne. Prva sezona se je začela Aprila lansko leto zdaj je pa že Maj.

FX has confirmed that Fargo Season 2 will premiere fall 2015..

Poletne nove TV serije

25.5.2015
Texas Rising

----------------------------------------------------------

01.06.2015
The Whispers

--------------------------------------------------------------

05.06.2015
Sense8

--------------------------------------------------------------

12.06.2015
Dark Matter

------------------------------------------------------------------

18.06.2015
Complications

------------------------------------------------------------------

19.06.2015
killjoys

---------------------------------------------------------------

21.06.2015
Ballers

------------------------------------------------------------

21.06.2015
The Brink

-----------------------------------------------------------

24.06.2015
Mr. Robot

---------------------------------------------------------

30.06.2015
ZOO

---------------------------------------------------------

22.08.2015
Blunt talk

-----------------------------------------------------------

25.08.2015
Public morals

Zgodovina sprememb…

Sense8, Dark Matter, (Complications?), Killjoys, (Ballers?), (Mr. Robot?), Zoo.
Tiste z vprašanjem trenutno še ne vem, če jih bom, ostale pa skoraj sigurno bom gledal. Se mi zdi da bom letos poleti in kasneje jeseni veliko več serij spremljal na novo kot lani. Mi je pa tudi izbor osebno ljubši.

The Brink je videti kot dobra komedija.
Pa Texas Risisng od Historyja tudi dobro zgleda.

marS ::

Aje kdo že gledal tole?

knjiga je fenomenalna, evo še open title sequence...
...no more heroes...
https://ilbis.com/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

M-POWER, hvala za spisek...

me veseli, da je spet nova lista a-igralcev prestopila na "dark side"
jack black, tim robbins, ethan hawke, dwayne joyhnson... cool

Lion29 je izjavil:

V kateri seriji pa si zasledil Ethan Hawke-ja?

Zgodovina sprememb…

oo7 je izjavil:

Lion29 je izjavil:

V kateri seriji pa si zasledil Ethan Hawke-ja?

sem mislu, da je to otiginalni trailer :8)

WallSreet ::

Daj naj nekdo predlaga kakšno dobro serijo na nivoju ala Breaking Bada ali pa Sopranovih, The Wire-ja pa da je realna, ne pa da so neki zombiji pa ne vem kakšne oslarije še. Da lahko leti iz bloka na blok :) Pa da ko prdne ne umrle ravno pol mesta :). Naj mi nekdo lepo prosim predlaga kakšno dobro serijo. Do zdaj sem pogledal naslednje serije:

Wire
Breaking Bad
OITNB
Prison Break
Fargo
Lost
Gang Related
True Detective

Se pravi nekaj v tem slogu ozrioma rangu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: WallSreet ()

Paradoxx ::

WallSreet je izjavil:

Daj naj nekdo predlaga kakšno dobro serijo na nivoju ala Breaking Bada ali pa Sopranovih, The Wire-ja pa da je realna, ne pa da so neki zombiji pa ne vem kakšne oslarije še. Da lahko leti iz bloka na blok :) Pa da ko prdne ne umrle ravno pol mesta :). Naj mi nekdo lepo prosim predlaga kakšno dobro serijo. Do zdaj sem pogledal naslednje serije:

Wire
Breaking Bad
OITNB
Prison Break
Fargo
Lost
Gang Related
True Detective

Hannibal, Better call Saul, Peaky blinders, Boardwalk empire

WallSreet je izjavil:

Wire
Breaking Bad
OITNB
Prison Break
Fargo
Lost
Gang Related
True Detective

Sons of Anarchy

empire, person of interest, ray donovan

A za Sopranove se pa kar privzame, da so jih vsi že gledali?

negot ::

The red road,
Bates motel
Justified
Rectify, :)

Okapi je izjavil:

A za Sopranove se pa kar privzame, da so jih vsi že gledali?

ja, ker jih je omenil, da zeli nekaj podobnega... torej, ja... ne vsi, ampak on

Goody ::

Lion29 je izjavil:

empire, person of interest, ray donovan

POI je ena taka "realna" serija, LOL...
««
105 / 317
»»