» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
21 / 307
»»

Lion29 ::

moj point nima nic veze z likom... lik sam po sebi je meni zlo vsec... imaveze z igralcem in ne likom
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

IL DIAVOLO ::

Aha...zdaj štekam ;)

BTW Poznaš kakšno napeto serijo in da je res dobra...

Zgodovina sprememb…

Jst ::

>kaj je ta karizma, pa ti ne znam povedat, le to, da je michael c hall ne premore (v
>mojih oceh, da ne bo pomote)

Po mojem mnenju pa igra odlično za socialno fsckup človeka. Drugače si ga sploh ne znam predstavljati. Pač mora se pretvarjati kot ena ovca v življenju, ponoči pa... :) Različni okusi pač...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

oemdzi ::

Mene je BB serija zagotovo pritegnila, ker je isti igralec kot pri Malcolm in the middle. Sicer mi je bil tam njegov lik bolj vsec, je pa pri BB definitivno boljsa zgodba in nasploh gre za dve razlicni seriji. Ampak se zmeraj je nekaj takega, da ko sem vajen glavnih igralcev od drugod bom dal seriji vecjo priloznosti. Isto kot sem zacel gledat Bones samo zato ker sem poznal tistega igralca iz Buffy/Angel serije, je pa nisem dokoncal ker je totalen bullshit. Iz enga zmazka od slike iz varnostne kamere oni programsko povecajo sliko in vidijo se en zmazek na sipi, ki ga spet povecajo in dobijo kristalno jasno sliko storilca:D Se Star Trek je bolj realen:))

CaqKa ::

5 sezona merlina je tu.

Lion29 ::

pogledal pilota tekoce sezone supernatural... komaj sem se pripravil, da chekiram.... kaj naj recem, nadaljuje v znanem slogu... boring


pogledal tudi prvi del OUAT, kar kul...kao magic is not out (spoilers and emma is in "kukku's" land :O ... and mulan :hot: is in? :O)




CaqKa je izjavil:

5 sezona merlina je tu.


In a land of myth, and a time of magic, the destiny of a great kingdom rests on the shoulders of a young boy man. His name... Merlin

kul, ravnokar pobralo, gremo gledat... se 100x bolj veselim kot supernatural
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lion29 ()

Lonsarg ::

Kak je kej Merlin? Se odločam, da bi bila to moja naslednja nanizanka, v osnovi je fantas, sam berem en review, kejr pravi da je direkt za SyFy publiko, kar sem jaz:)

Lion29 ::

maja, ima sam fy elemente...tipicne...

pac legendo poznas, magic, dragons, medieval, knights, swords, etc...

je pa bolj mladinska serija...pa seveda je angleska produkcija, ceprav ni tipicna british serija...

po premisi malenksot spominja na smallville, torej prequel prave legende
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Lonsarg ::

SmallVille do sezone 5/6 legenda:) potem, natolčevanje... Kako kaže kaj pri Merlin pri 4 sezoni, je še kul, al že vlečejo?

Najbrž bom gledal ja:) Rabm neki k je že dost posnet, k jest pogledam k se lotm eno sezono na teden vsaj:) No Ali eno na dva dni, če je res hudo:)

Lion29 ::

meni je Merlin se zdaj kul, tudi po ogledanem uvodu v novo sezono
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

leiito ::

Končno utegnil pogledati Game of Thrones. Meni se zdi overrated, nič več kot sem pričakoval, LOTR z joški (in več odsekanih glav). Saj ne da je slabo, vse je dobro narejeno, igra odlična, karakterji zanimivi, zgodba/e tudi, ampak enako visoke ocene kot The Wire ali Breaking Bad, za moj okus ne.

Mogoče je knjiga boljša, samo upam da ni tak tome kot LOTR, ker potem v istem času raje preberem 5 non-fiction knjig.

Okapi ::

:)) LOTR je žepna knjižica v primerjavi s temi Martinovimi črevami.

O.

Izi ::

leiito je izjavil:

Mogoče je knjiga boljša, samo upam da ni tak tome kot LOTR, ker potem v istem času raje preberem 5 non-fiction knjig.

LOL, bolj ne bi mogel zgrešiti, kot je že Okapi omenil, je LOTR lahkotna pravljica za lahko noč proti "A Song of Ice and Fire".
LOTR ima 3 knjižice po približno 500 strani, medtem ko ima A Song of Ice and Fire kar 7 debelih knjig s približno 1000 stranmi vsaka.

Lion29 ::

meni osebno je LOTR beda proti GOT, ampak to je moje osebno mnenje. in to govorim seveda o ekranizaciji, ker knjig nisem ne enih ne drugih bral
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Lonsarg ::

GoT v 99% sploh ni ficktion. Kar se ekranizacije tiče pa po mojem subjektivnem mnenju Lotr poje GoT, veličastne bitke pa to. Ampak dobro, primarjamo tukaj ninizanko proti filmu.

Kar se pa knjige tiče je pa težko sploh primerjati zadevo, ker sta tako različni.

Lion29 ::

aja, nisem vedel, da se v serijah/filmih gledajo samo velicastne bitke :|
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Okapi ::

LOTR je v čisto vseh pogledih (režija, scenarij, igra, kamera, scenografija, glasba ...) boljši od GOT, samo sexa je manj;-) Ampak saj sploh ne gre za enakovredno tekmo in bi bilo čudno, če bi bilo kako drugače.

O.

Lion29 ::

igra def. boljsa GOT
glasba def. boljsa GOT
rezija, boljsa GOT
kamera tam-tam
scenografija LOTR

razen CGI je def boljsi LOTR, kar je seveda logicno
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

leiito ::

7.000 strani, wow, will skip this one.

Serija pa res, mogoče je nekaj razlike gledati 1x tedensko ali celo sezono naenkrat. Cela v šusu ne lepi na ekran, že ornk vleče se mestoma vse skupaj, čeprav gre v bistvu za več različnih zgodb, že kar preveč z vsemi temi sub-sub-ploti, raje bi videl bolj intenzivno dogajanje glavnih akterjev.

Pa mogoče malo preveč fuka in jošk, sicer nimam nič proti in estetika celotnega showa je res izborna, ampak veliko fuk scen se zdi za sam lok zgodbe ali oris/razvoj karakterjev povsem odveč, verjetno gre za marketinško foro, progresivni imidž za HBO in hype za show s polemiko zakaj motijo joški, če ne motijo odsekane glave, ki pa so, btw, najbrž najboljše slasher scene doslej.

Enivej, zabavno, če že ne poučno, ni pa presežek kot W ali BB. Pa ne mislim zdaj, da bi moral biti show nujno družbeno relevanten ali kaj podobnega, ampak že to, da so praktično vsi 100% dobri ali 100% zli, je preveč holivudsko za moj okus. Na koncu, po mnogih žrtvah, naši zmagajo, garant.

Aja, pa mal je cheap fora s temi sleepwalkerji ali kaj so, bledi tipčki, živomrtvi. Show se začne z njimi in dejansko pritegnejo, potem pa do konca sezone o njih nič več. Kaj jih potem sploh omenjajo

Izi ::

leiito je izjavil:

da so praktično vsi 100% dobri ali 100% zli, je preveč holivudsko za moj okus. Na koncu, po mnogih žrtvah, naši zmagajo, garant.

Si pa zelo slabo spremljal serijo. V GoT je ravno to najbolj značilno, da nimamo praktično nobenega dobrega karakterja. So samo bolj ali manj slabi. In tudi najslabši karakterji imajo občasno kakšen dober preblisk.
In na koncu, če kdaj konec sploh bo, nihče ne zmaga. V GoT umirajo tako dobri kot slabi brez izbire in v velikem številu.
LOTR je pa točno to kar si opisal. Popolnoma črno beli karakterji in dobro vedno zmaga.

leiito ::

Kako da ne. Lord Stark in cela njegova familija so honorabilni od glave do pete. Lannisterji, z izjemo Impa, so od žleht do pafološko žleht. Divjaki so noble savages, Kaleesi zvesta žena, njen brat čisti psiho etc etc

Lonsarg ::

Nop, Starki imajo svoje trenutke(ja tudi morijo nedolžne), Lanisterji pa so tudi sivi, eni skoraj beli. V bistvu ni noben Lanister čisto črn. Je pa res da serija zadeve zelo počrnobeli glede na knjigo...

Pa to so Starki in Lanisterji, ki so najbolj črnobele hiše v celotni seriji, ko pa gledamo širše je pa IMO sivine še in še več.

AmokRun ::

Ne vem ali je kdo že omenil. Danes se je začel Arrow.


After a violent shipwreck, billionaire playboy Oliver Queen was missing and presumed dead for five years before being discovered alive on a remote island in the Pacific. When he returns home to Starling City, his devoted mother Moira, much-beloved sister Thea, and best friend Tommy welcome him home, but they sense Oliver has been changed by his ordeal on the island. While Oliver hides the truth about the man he's become, he desperately wants to make amends for the actions he took as the boy he was. Most particularly, he seeks reconciliation with his former girlfriend, Laurel Lance. As Oliver reconnects with those closest to him, he secretly creates the persona of Arrow - a vigilante to right the wrongs of his family, fight the ills of society, and restore Starling City to its former glory. By day, Oliver plays the role of a wealthy, carefree and careless philanderer he used to be - flanked by his devoted chauffeur/bodyguard, John Diggle - while carefully concealing the secret identity he turns to under cover of darkness. However, Laurel's father, Detective Quentin Lance, is determined to arrest the vigilante operating in his city. Meanwhile, Oliver's own mother, Moira, knows much more about the deadly shipwreck than she has let on and is more ruthless than he could ever imagine.

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

LapD ::

Pogledal trailer pa sem si mislil, Cast Away meets Assasins`s Creed. Verjetno bom snel pilota
web&motion designer

Lion29 ::

malo mi bo cudno, da ne bo spilal isti kot pr smallville :D

Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

oemdzi ::

@leiito: si gledal entourage ? Ce ti je got holivudski bos tam kozlal.

SPIOLER:
dobre babe, seks scene in vsake tolk casa ali snemajo film ali pa grejo na avdicijo, kjer je pa spet ogromno napol golih punc. Res top serija:)) (not) pa ceprav sem jo iz dolgcasa celo pogledal in se nikakor ne morem znebiti obcutka da gledalce vabijo le z dobrimi puncami in luksuznim zivljenjem teh "junakov" s katerimi nevem ali pricakujejo da se bojo poistovetili(nevem zakaj ze) in okusili to slavo in blisc ali kaj ? Ker zgodba je tako "komplicirana" da bi jo 8letnik napisal. Priznam pa da je par vlog prav posrecenih (odvetnik, tisti starejsi brat katerega ime sem ze pozabil)

Lion29 ::

ne "odvetnik" ampak executive manager - ari gold aka Jeremy Piven je za svojo vlogo prejel kar nekaj emijev... v vecini sem gledal seriji ravno zaradi njega! pa vsec mi je bilo, da sem lahko malo pokukal v zakulisje HWja in veckrat videl igralce igrati sami sebe :D
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lion29 ()

leiito ::

oemdzi je izjavil:

@leiito: si gledal entourage ? Ce ti je got holivudski bos tam kozlal.

SPIOLER:
dobre babe, seks scene in vsake tolk casa ali snemajo film ali pa grejo na avdicijo, kjer je pa spet ogromno napol golih punc. Res top serija:)) (not) pa ceprav sem jo iz dolgcasa celo pogledal in se nikakor ne morem znebiti obcutka da gledalce vabijo le z dobrimi puncami in luksuznim zivljenjem teh "junakov" s katerimi nevem ali pricakujejo da se bojo poistovetili(nevem zakaj ze) in okusili to slavo in blisc ali kaj ? Ker zgodba je tako "komplicirana" da bi jo 8letnik napisal. Priznam pa da je par vlog prav posrecenih (odvetnik, tisti starejsi brat katerega ime sem ze pozabil)


Nope. Poznam po imenu in spomnim se, da je pred leti nekaj nekaj časa dobivala precej pozornosti.

These days je resen problem vso to produkcijo dohajati, tudi če se omejimo na sorazmerno kakovostno robo; časopisi, revije, knjige, blogi, filmi, TV serije...; glasba itak samo še za podlago, zraven audiobook, z enim učom serija, picture in picture Champions League, z drugim učom iPad, v eni roki knjiga, v drugi časopis, v tretji sendvič, kje je pa služba in familija. In potem mi pravijo, da sem asocialen. Duh? Just tryin' to keep up.

JC Denton ::

Prve 4 sezone, mogoče še 5 so bile kar dobre. Zabavne je boljši izraz. Potem pa je šlo bolj kot ne navzdol. Zadnjo sem pa gledal že prav z mukami. Največji problem, mi je bil, da je bil glavni zvezdnik pramalo zvezdnika, da bi mu lahk verjel, da je zvezda. Če razumete, kaj hočem povedat.

Danes se je začela serija Arrow, prvi del je bil kar gledljiv.

Lion29 ::

tut sam se setinjam, da je arrow kar gledljiv, pozitivno presenecen. sem pa pricakoval malenkost vec CGIja, sploh ko puscice letijo... pol pa jih sploh ne pokazejo [:S]
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

bluefish ::

Eh, tisti slow motion efekt gibanja ali leta lahko kaj hitro pokvari vse skupaj.

Lion29 ::

ja pretiravat ni treba, ampak vseeno bi blo kr ok, ce bi kaj prikazali... pr smallvillu je bilo velik stvari full dobrih...

ce gledam pac iz produkcijskega vidika je blo pac nekaj takih stvari (recimo parkour chasing scena) pac pod nivojem, pa ceprav se gre za pilota...

no, sej drgaci je meni serija kar gledljiva in vsec... precej bolj kot revolution recimo
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

TehDucky ::

Tudi jaz sem si ogledal Arrow in mi je super, zanima me kaj se bo še zapletlo ter razpletlo ;)

Glede glavnega igralca pa morem rečt, da neobrit zgleda dosti boljše kot pa takrat ko je bil zrihtan pred 5 leti.

Lion29 ::

hehe, a prav "moras" rect? ;)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Lion29 ::

a chicago fire je kjer pogledal? cel kup znanih igrakcev, med drugim tut chase iz House-a..



full mi ni blo za gledat take vrste serije... sem nekje na polovici in je kar gledljiva
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

cortez ::

Arrow - Če ste gledal HUNG (zadnja sezona) pol veste, kdo je glavni igralec.

Chicago Fire : noben ne omenja izvrstnega angleškega igralca, ki je igral v OZ-u Kareem Said-a. Težka bo, zame je Rescue Me še zmeram zakon.

Osebno mi je bolj pri srcu angleški humor zato me zanima, a spremlja kdo Moon Boy, Cuckoo oz novo sezono Fresh Meat ?

Made in Đerzi



Prvi cancellation sezone.

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

leiito ::

OZ je bil sploh valilinica dobrih igralcev, fenomenalen casting, vsaj 10, ki so se kalili tam, jih je potem naredilo lepe kariere na tiviju in filmu.

Lion29 ::

a made in jersey je cancelled? meni se ni zdela tolk slaba :(


jap. Kareem Said je tut meni zakon, zato sem se prav potrudu, da sem nasu sliko, kjer je on gor :) pa tista prasicka iz lie to me in the good wife :D

woooo hoooo

vampircki so nazaj
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lion29 ()

Lion29 ::

Beauty and the Beast

je gledal kdo? sploh ni slaba... nekako se mi zdi v istem rangu kot Arrow. Na kratko sinopsis spoilers... mlada, seksi detektivka ugotovi, da ji ves cas "pomaga" en tip, ki ima v bistvu tako kot hulk problem, da ko anrenalin udari, se spremeni v zver..

igra pa seksy lana lang iz smallvilla

Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

Gregor P ::

Vedno mi je šla na živce ta Lana iz Smallvilla>:D

Arrow je pa bil pa povsem na nivoju za svoj žanr, vsekakor za nekajkrat boljši od tistega iz Smallvilla.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Lion29 ::

cortez je izjavil:



Osebno mi je bolj pri srcu angleški humor zato me zanima, a spremlja kdo Moon Boy, Cuckoo oz novo sezono Fresh Meat ?


sem pogledal 2 dela cuckoo-ta, ne zdi se mi ravno british humor... precej amerisko zgleda zadeva... simpaticno in gledljivo...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

figula ::

Pogledala Arrow.
Bom žalostna, če nam ne bodo povedali, da je na otoku skrivna baza za urjenje ruskih supervohunov... 8-)
Ker človek ne more postati vse od strojnika do bankirja zgolj zato, ker je 5 let bežal pred lions and tigers and bears, oh my.

Gregor P ::

... je glede na stripe & co ne bi smela biti preveč presenečena:D

Vendar sam ne vem, če bom gledal to serijo še dalje, se mi nekako ne da gledati enega osamljenega lokostrelskega lepotca (če bi bila takšna kot Arrow is Smallvilla je pa itak sploh ne bi).
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

figula ::

Hm, pa ima res večina likov osamljenih bojevnikov in maščevalcev podlago v stripih: Superman, Spiderman, Batman, Catwoman (da ne bodo sami man-i ....)
Razen Grof Monte Cristo, pa še Don Kihot bi lahko sodil sem ;). Pa mogoče še kateri ...
No, jaz bom tega lepotca s puščicami še malo spremljala. Da vidim, koliko se lahko razlikuje od ostalih.

Looooooka ::

Gregor P je izjavil:

Vedno mi je šla na živce ta Lana iz Smallvilla>:D

Arrow je pa bil pa povsem na nivoju za svoj žanr, vsekakor za nekajkrat boljši od tistega iz Smallvilla.

THUMBS UP. Cmera jokasta pridna!

Lion29 ::

Gregor P je izjavil:

Vedno mi je šla na živce ta Lana iz Smallvilla>:D


glavno da razlikujes med likom lana lang in osebo kristen kreuk ;)
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Gregor P ::

"Obe" mi gresta na živce>:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Lion29 ::

meni je pa tle:


ali tle:



super simpaticna
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Gregor P ::

Pač ni ravno dobra igralka, ker sem jo gledal npr. tudi tu:

Ben-Hur

... povsod ista cmerava šibka igralka:(

... sedaj, če si se pa ti zaljubil vanjo, ti pa ne morem pomagati:P
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Lion29 ::

a v "stric" fajterju ti je bla tut cmerava? al nisi gledal tizga shita?

ah kje, niti pod razno se nisem zaljubu vanjo...redkokjera igralka me rs privlaci, da se zatreskam...

v eni situaciji mi je bla eliza dushku cist "paf"

kirsten mi je sa simpaticna... igralka pa res ni buhvekaj...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
««
21 / 307
»»