» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
58 / 314
»»

Heisenberg ::

Homeland: navdušen sem nad tem da sem imel prav in da so se znebili Brodya ... upam da bodo nadaljevali sedaj v stilu CIA špionaža, lahko tudi z novimi ljudmi
in pa seveda najlepša novica da so se znebili Dane http://www.imdb.com/news/ni56546604/

Jst ::

Zanimivo, da nam gre Carrie tako na jetra, a bila je nominirana za najboljšo žensko vlogo lani ali predlani za serijo Homeland.

Je pa očitno, da je Homeland, s svojim stilom pripovedovanja, love it or hate it tip nadaljevanke. Meni je bilo super všeč, kako so se vse tri sezone lepo zlile v celoto, da ni nobenega vsem vidnega junaka in antijunaka, da je vse sivina. Love it or hate it.

I love it.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Izi ::

Najti je tudi že nekaj uradnih spoilerjev za 4. sezono Homeland.

HOMELAND SPOILER

Homeland Producent Alex Gansa:

Jessica in Dana bosta kljub prekinitvi pogodbe še občasno nastopali kot gostujoči igralki:
- "I would not be surprised if you saw Jessica or Dana one or two more times."
(Prevod: "Ne bi bil presenečen, če boste enkrat ali dvakrat še videli Jessico ali Dano.")

Saul se bo brez dvoma še pojavljal v seriji:
- "It definitely includes Mandy Patinkin. That I can tell you. And the rationale is, Saul is now a private contractor, and the CIA does outsource so much intelligence work to these private contractors.
(Prevod: "Lahko vam povem, da bomo brez dvoma vključili Mandy Patinkina. Ker Saul je sedaj privatnik in CIA vedno precejšen del obveščevalne dejavnosti izvaja pogodbeno preko privatnikov.")

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Smilee ::

A slučajno kdo ve kak bi bil naslov te serije. Bla je predvajana ene 10 let nazaj na HRT 1 al 2.

Šlo se je pa o tem, da so bli mislim, da trije možje, ki so bli tatovi in so kradli.

To so bli eni amaterji in samo edn je znal razmišljat in je delal plan a njega so zmer ulovil in v zaporu je mel čas, da je delal te plane

oo7 ::

Smilee je izjavil:

A slučajno kdo ve kak bi bil naslov te serije. Bla je predvajana ene 10 let nazaj na HRT 1 al 2.

Šlo se je pa o tem, da so bli mislim, da trije možje, ki so bli tatovi in so kradli.

To so bli eni amaterji in samo edn je znal razmišljat in je delal plan a njega so zmer ulovil in v zaporu je mel čas, da je delal te plane

A je tole?
http://www.imdb.com/title/tt0262994/

_IKE_ ::

GamerBoy je izjavil:

Rabim kakšno mnenje o seriji Chuck, je vredna ogleda ? Kar sem videl do sedaj (občasno med večerjo na tv za 5 min) mi je delovalo nekako norčavo vohunjenje brez neke hude zgodbe (ampak tako se mi je marsikatera serije zdela slaba, dokler je nisem od začetka pogledal in popolnoma spremenil mnenje).

sarah walker ...mmm

p.s.

tv kolendar pred novim letom čisto prazen, po novem letu pa čist zjelen:D

Dečki bi tole lahko malo presortiral >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _IKE_ ()

Smilee ::

@M-Power: Ne, ni to.

V bistvu niso bli neki znani igralci. Edn vem, da je bil suh in je delal plan kaj bodo oropal in kako bodo oropal. Edn je bil debel, za tretjega pa ne vem.

Pa tud produkcija ne vem, če je bla lih z hollywooda. Pa, če so na TVju predvajal to serijo cca 10 let nazaj, so jo mogl posnet še kako leto prej pomoje. Vsaj delovala je tko.

Aaa, k se ne spomnem več detajlov -.-'

PrimozR ::

IKE folk med prazniki očitno ne visi pred TV-ji. Decent delilni kanali (Netflix) pa itak dajo na voljo celo sezono takoj, tako da tam to ni problem.

PrimozR je izjavil:

IKE folk med prazniki očitno ne visi pred TV-ji. Decent delilni kanali (Netflix) pa itak dajo na voljo celo sezono takoj, tako da tam to ni problem.

Ravno med prazniki je pred TV največ ljudi, ampak (ali pa morda ravno zato) so prazniki že od nekdaj namenjeni ponovitvam večjih uspešnic. Novosti pa med prazniki ni nikoli.
Večina, ki že tako ali tako uporabljamo "Decent delilne kanale" in vse pogledamo sproti za praznike vedno ostanemo na suhem ;)
Jaz sem tega že navajen in ravno to je razlog, da filme, ki so mi všeč vedno spravim v arhiv, ki potem pride v poštev med prazniki. Kar se tiče pa serij pa se med prazniki pač naredi pavzo.

Večina? Nas 20 slovenceljnev, ki torrentamo serije, je prdec v morje. Taprave številke so v ZDA, kjer vsak del gleda milijone gledalcev... Saj Netflix močno pridobiva na popularnosti, sam bo moral biti precej večji, da se bodo založniki začeli prilagajati Netflixu bolj, kot TV hišam.

bluefish ::

To se že dogaja. V ZDA namreč beležijo vse več odjav kabelskih priključkov in na ta račun povečanje naročnin na Netflix in podobne servise.

To je res, vse več. Ampak ta 'vse več' bo moral biti 'bistveno večji' v absolutnem pogledu od naročnin na kabelsko. As in gledalcev Netflixa bo pač moralo biti precej več, kot gledalcev kabelske. Inercija pa neprilagajanje starih dinozavrskih industrij novim področjem pa to.

GamerBoy ::

Sem prav videl, da je burn notice s sezono 7 koncan ? Tukaj sprasujem zato, ker ko sem nazadnje gledal po takih straneh sem si kar par stvari spoilal, ker sem videl "prevec" in raje tukaj vprasam :)) Gledam namrec samo se koncane serije, ker gledat sproti ne zdrzim, med gledanjem po sezonah pa med letom ko cakam na naslednjo posneto sezono dostikrat pozabim marsikatero podrobnost, ker pac vmes pogledam se tono drugih serij
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

NejcSSD ::

Zakaj ta NetFlix al kaj je ne poširijo zunaj meja Severne Amerike?
PC : MAG B550 Tomahawk, Ryzen 5600X, 32Gb 3200Mhz CL16, 2x 1TB NVME, MSI 1070Ti

Ker bi nas tukaj ene 4 plačalo, po drugih forumih pa še manj. :/

cortez ::

Ljudje, ma kje vi najdete čas za gledat vse te serije ?

Sam v tednu redno pogledam 3-4 , pa še te ne vse v enem tednu. Določene, pa si shranjujem za enkrat potem - pogled v enem šusu (sezona), pa še to v večini ne rata in pride ven že v rednem sporedu preden sploh pogledam.

Enkrat nisi imel izbire, in se je gledalo 2-3 serije in se o tem tudi govorilo (sam se spomnem npr. Twin Peaks ali pa X Files), danes je pa serij malo morje za vse okuse, sam prebrodit se met vso to falango zahteva čas, ki pa ga rajši namenim za kaj drugega.

No, mal si pomagam tud s tujimi recenzijami...se tud kaj najde, kar je spregledano od množice.

ramiz?! ::

cortez je izjavil:

Sam v tednu redno pogledam 3-4 , pa še te ne vse v enem tednu. Določene, pa si shranjujem za enkrat potem - pogled v enem šusu (sezona), pa še to v večini ne rata in pride ven že v rednem sporedu preden sploh pogledam.

Enkrat nisi imel izbire, in se je gledalo 2-3 serije in se o tem tudi govorilo (sam se spomnem npr. Twin Peaks ali pa X Files), danes je pa serij malo morje za vse okuse, sam prebrodit se met vso to falango zahteva čas, ki pa ga rajši namenim za kaj drugega.

No, mal si pomagam tud s tujimi recenzijami...se tud kaj najde, kar je spregledano od množice.

Študentarija
Never regret anything, there's always a reason things happen.

TESKAn ::

Jst je izjavil:

Motiš se. Komot dam 10€/mesec, da si lahko pogledam kar želim, kadar želim.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

mihec87 ::

TESKAn je izjavil:

Jst je izjavil:

Motiš se. Komot dam 10€/mesec, da si lahko pogledam kar želim, kadar želim.

Takoj vrnem tv kložngo telemachu...

mihec87 ::

ramiz?! je izjavil:

cortez je izjavil:

Študentarija

Ni mus, pač zvečer namest šaltanja po tv kanalih se pogleda kak del-tri je pa nekje isto dolgo kot ze znjkrat presukan film na popu itd..

NejcSSD je izjavil:

Zakaj ta NetFlix al kaj je ne poširijo zunaj meja Severne Amerike?

Jst je izjavil:

Copyright in podobno sranje.

Netflix je seveda na voljo v UK, marsikater podoben servis (video/glasbeni) pa tudi v Nemčiji, Franciji, itd. Enotna zakonodaja znotraj EU bi seveda močno pomagala tukaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Lion29 ::

GamerBoy je izjavil:

Sem prav videl, da je burn notice s sezono 7 koncan ? Tukaj sprasujem zato, ker ko sem nazadnje gledal po takih straneh sem si kar par stvari spoilal, ker sem videl "prevec" in raje tukaj vprasam :)) Gledam namrec samo se koncane serije, ker gledat sproti ne zdrzim, med gledanjem po sezonah pa med letom ko cakam na naslednjo posneto sezono dostikrat pozabim marsikatero podrobnost, ker pac vmes pogledam se tono drugih serij

jap, burn notice je over...
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Ja, TESKAn, ene 4 bi se nas našlo tu.

---

Ravno videl, da po novem letu štarta druga sezona The Following. WTF!?!? Niso to ukinili?? (Tako mi je žal, da sem prvo sezono gledal, da sem ob tem, ko sem videl spored druge sezone, postal kar jezen.)

19. aprila se vrne Orphan Black: http://www.tv.com/shows/orphan-black/co...

IL_DIAVOLO ::

cortez je izjavil:

To se tudi sam sprašujem...no, zdaj bom verjetno pogledal malo več serij, ko imam malo pavze od faksa. So nam našopali na zadnja 2 tedna vse kar je bilo možno ;((

No, itak spremljam samo housa in puščico...drugo je za zdaj meh.

Zgodovina sprememb…

Outcast ::

Serije jst gledam par noči na teden, ko gre familija spat, ne vsako noč ampak si kr vzamem čas zato...moja ponavadi gleda tv, jst si pa na tablco ruknem par delov...pogledam pa max 2 na noč.

Zdj sem zakluču z Top Of The Lake: tko dobra mini-serija, zlo dobra igralska zasedba, pričakoval sem pa malo več elementov srhljivosti, misterije....ampak kul, priporočam!

Zdj pa gledam Orange Is The New Black, pa me je proti prepričanju kar pritegnila, kljub označbi 'comedy drama'....humoristični vložki so na mestu in tudi pretiravajo ne z njimi.
Fajn da bo 2014 druga sezona!

Tr0n ::

Zacetek tretje sezone 1. januarja. :)

Pogledal drugo in istočasno ugotovil, da zadnjo! sezono zlo dobre serije Magic City...Starz je skenslal vse nadalnje sezone, neki podobnega se je že zgodilo z Boss-om.
Res škoda da kenslajo zelo obetavne in dobre serije; nekje sem ujel, da je HBO prevzel Starz in da so vse njegove serije rangirane kot 'drugorazredne' in imajo tudi tak termin predvajanja.
Škoda, Magic City mi je res super serija, druga sezona je bila tudi nastavljena za nadaljevanje.:(

OMG, Nikite je konec :'(
Lep zaključek zgodbe po dveh filmih in dveh serijah s skupno 9 sezonami.
Upam, da to ni tudi konec Nikita franšize, sedaj ko je zgodba, ki so jo razvijali vse od leta 1990, končno zaključena. Nikit se je kar nekaj zamenjalo vmes, ampak z zgodbo so pa ves čas lepo nadaljevali.
Nadaljevati to zgodbo nima več smisla, upam na kakšen spin-off ali pa novo verzijo zgodbe spet od začetka čez nekaj let :D

chrispy ::

american horror story. a gleda to kdo? ni slaba serija nekako "posebna"

Izi a vse se je povezovalo/nadaljevalo? Jaz sem gledal samo tole zadnjo in sem ves začuden gledal, ko so se pojavili season 4 paketi po samo 6 epizodah...

medenko ::

the walking dead serija se bo kaj počasi izrodila, da bodo kako cepivo ipd našli ali bo nonstop replay walkers?

PrimozR je izjavil:

Izi a vse se je povezovalo/nadaljevalo? Jaz sem gledal samo tole zadnjo in sem ves začuden gledal, ko so se pojavili season 4 paketi po samo 6 epizodah...
Ja, zgodba se ves čas nadaljuje.

SPOILER

Original film iz 1990 je bil francoski. Tam Nikito rekrutirajo v skrivno vladno organizacijo.
Potem so američani leta 1993 naredili svojo priredbo filma z naslovom "Point of No Return", kjer so ji spremenili celo ime v Nina, ampak gre za isto zgodbo. Ameriška verzija je bila precej slabša od Francoske verzije.

Potem je bila leta 1997 prva serija z naslovom "La Femme Nikita", kjer se Nikita vzpenja po lestvici od nule pa do najboljše agentke, ki se na koncu upre in pobegne. Organizacija se tukaj imenuje "Section One". Bilo je 5 sezon.

Potem pa leta 2010 pride še ena serija z Naslovom "Nikita", kjer se organizacija imenuje "Division" in jo Nikita od zunaj najprej sesuje, potem pa sama prevzame vodenje. Bile so 4 sezone, v zadnji sezoni samo 6 delov.
Je pa lep zaključek, ker so verjetno celo 4. sezono naredili prav z namenom zaključiti serijo. Jaz do včeraj nisem vedel, da je serije konec.

medenko je izjavil:

the walking dead serija se bo kaj počasi izrodila, da bodo kako cepivo ipd našli ali bo nonstop replay walkers?

Serija je delana po stripih, ki še vedno izhajajo.
Izhajajo že od leta 2003 po 2 do 3 stripi na leto. Serija se precej natančno drži originalne zgodbe iz stripov. Stripi so po zgodbi že daleč naprej in še vedno izhajajo, tako da zgodbe še ne bo zmanjkalo prav kmalu.
Glede na to bi rekel, da cepiva ne bodo našli ;)

SPOILER

Stripov nisem bral, vem pa da ves čas spremljajo življenje Ricka Grimesa. To je njegova zgodba. Edino kar je torej znano že od začetka je, da Rick še dolgo ne bo umrl, oziroma če bo umrl bo konec zgodbe.
Torej še naprej bomo spremljali Ricka, kamor ga bo pač zanesla pot. Walkerji bodo pa večno naokoli.

broken/link ::

sherlock se začne! Danes, ob 22h, na BBCone :) pred 1.delom so izdali tudi mini epiodico, 7min dolgo :)
http://www.bbc.co.uk/programmes/p01np1b8

Epizodo si lahko pogledate kar online, all u need je firefox + mediahint add-on ... zdej, a se bo tako lahko gledalo tudi 1.del "v živo" čez 15min bomo pa videli v kratkem ^^

Teh 7 minut je bilo objavljenih tudi na YT. Že omenjeno v tem postu: https://slo-tech.com/forum/t449848/p427...

Tr0n ::

In, kako se vam je dopadla prva epizoda tretje sezone Sherlocka? :)

IL_DIAVOLO ::

^^

Chill...počakaj vsaj 1 dan ;)

GamerBoy ::

Gleda/je gledal kdo nip/tuck http://www.imdb.com/title/tt0361217/ ?
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Sherlock: Sem že včeraj po epizodi hotel napisati komentar, pa me je pes zvlekel ven. Meni se epizoda ni dopadla. Preveč so se trudili; they overdid it. Prva tretjina, napol tipičen britanski humor, potem pa takoj (zgodba Ameriškega stila) "terrorist polt" "with an off switch." (Ok, that was funny, british funny) No, sem vesel, da sem gledal "Britansko" kvaliteto in komaj čakam naslednji del, ampak prvi del me je pustil mlačnega. Ko boste pogledali, bom mogoče bolj konkretno napisal, kaj (vse) me je motilo. 7/10

Umrl je James Avery ali Uncle Philip Banks iz serije Princ z Bel-Aira.

http://edition.cnn.com/2014/01/01/showb...

medenko ::

spet samo 3 deli?

Žal.

Srečno novo leto vsem oboževalcem serij :D

Verjetno jo ima že vsak označeno na TV Episode koledarju, ampak vseeno ne bo odveč če omenim. Prva omembe vredna letošnja nova serija se začne 8. januarja.
Intelligence
Žanr: Akcijski Sci-Fi
Za vse Slo-Techovce verjetno nujno gledanje, saj gre za visoko tehnološko vohunsko tematiko. Super računalniški čip vgrajen v glavi z direktnim dostopom do interneta in vsega kar sodi zraven. Pa vohunska tematika.
Glavni igralec (tisti s čipom v glavi) je vsem znani "Sawyer" (Josh Holloway) iz Skrivnostnega otoka, kjer je odlično odigral svojo vlogo.
Tale zadeva bi znala biti resna verzija svetovno znane serije "Chuck" oziroma Chuck 2.0 8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

gslo ::

btw, če ima kdo res željo po uporabni netflixa, lahko s pomočjo iskalnika na tem forumu najde vse potrebne informacije za "workaround". pred štartanjem filma rabiš ameriški ip (se lahko uredi z brezplačnimi VPN servisi), med streamanjem lahko gledaš s slovenskim. Pri registraciji vpišeš npr. 80210 poštno številko in registriraš svoj mastercard. Drugi podatki so lahko resnični. 1 mesec je zastonj, jaz pa sem skenslal naročnino po cca 3 mesecih, ko sem pregledal serije, ki jih še nisem zdownloadal prek torrentov.

netflix naročnino vključim nazaj takoj, ko bodo serije objavljenje vsaj v roku par dni po torrentih, ne pa da manjkajo celotne zadnje sezone nekaterih meni ljubih nadaljevank.

potem bo netflix uporaben. :-P

dr.Akula ::

Konec prve scene je manjša referenca iz včerajšnjega Sherlocka :)
ni podatka

leiito ::

Black Mirror gleda kdo? Prvo epizodo prve sezone bi bilo zanimivo doživeti v Sloveniji.

Sicer smo pa zanesljivo v dobi, ko je tivi produkcija boljša od filmske. Producenti si ne upajo ali ne smejo tvegati in stavijo na preverjene reciklaže, sequele spektaklov in filme po knjižnih uspešnicah. Redka izjema letos Gravity in kak tujejezičec, Scorceseja bomo śe videli. Na tiviju pa, da komaj dohajaš; Shameless, GOT, House of Cards, Boardwalk Empire, Walking Dead, angleške serije, danska Borgen in skandi The Bridge (ki so jo, tako kot The Killing, remejkali v ZDA, kapo dol pred Danci), da ne naštevam.

Netflix z lansiranjem celih sezon kaže smer, škoda res, da nas ne marajo.

dr.Akula ::

Black mirror sem pogledal vse epizode enkrat letos (itak jih je "samo" šest). Malo preveč depresivno zame, mogoče zato ker se počasi spreminja v realnost.
ni podatka

Dodal tri nove, za 1x obetajoče, 2014 serije na listo:

Black Sails

True Detective

Turn
««
58 / 314
»»