» »

Tv serije

Tv serije

Temo vidijo: vsi
««
59 / 314
»»

Lion29 ::

true detective me zelo spominja na the following...

lani, isti cas...
pripeljali znanega filmskega igralca na tv zaslone
detektivska drama...

zgleda obetajoce...upam, da ne bo razocarala
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Outcast ::

Ravnokar prebral da bo letos druga sezona The Fall (Gillian Anderson)!8-)

http://www.digitalspy.co.uk/tv/news/a52...

Jst ::

Za vse ljubitelje Spy serij: začela se je vrteti The Assets, dogaja se v 80ih, Cold War, po resničnih dogodkih, hunt for the biggest mole in cia history. V bistvu bo/je miniserija z osmimi deli. Čeprav sem prebral knjigo o temu tipu, bom vseeno z veseljem pogledal serijo, ki bo verjetno bolj inspired by true events, kot pa kaj se je dejansko dogajalo. And that's a good thing, ker si lahko vzamejo svobodo, da naredijo super napeto zgodbo.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

connel ::

Mmm, ravno pogledal prvi del The assets, bo vredna ogleda, hvala za namig :)

petrus ::

The Assets me spominja na The Company, podobno šest delno mini-serijo iz leta 2007:

The Company is an American fiction miniseries that follows the Cold War intelligence battle between the CIA and the KGB from the end of World War II to the fall of the Soviet Union.

stati inu obstati

medenko ::

evo cuzam dol

THE ASSETS
THE FALL

bluefish ::

Danes bo pa že druga epizoda Sherlocka na sporedu.

The Assets ni slaba, kar obeta...osebno že po prvem delu boljša kot (podobna) The Americans.

bzzero ::

Outcast je izjavil:

The Assets ni slaba, kar obeta...osebno že po prvem delu boljša kot (podobna) The Americans.

Jep, tudi meni... všečno

bluefish ::

Ravno opazil začetek četrte sezone ameriške variante Shameless in tretje House of Lies.

in seveda the good wife....wooo hooo

oo7 ::

Danes je izšel Pilot serije Intelligence

http://www.imdb.com/title/tt2693776/

Ampak potem pa piše 2 del šele 3 Marca kje je fora tukaj, da treba potem čakati na drugi del 2 meseca?:|

Zgodovina sprememb…

• zavarovalo slike: gzibret ()

IL_DIAVOLO ::

bluefish je izjavil:

Celo večnost čakaš na sherlocka, pol pa v enem šusu izdajo te 3 dele. Bistveno premalo :|

Killermode ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

bluefish je izjavil:

Celo večnost čakaš na sherlocka, pol pa v enem šusu izdajo te 3 dele. Bistveno premalo :|

Bod vesel, da dobimo vsaj 3 dele vrhunske serije na leto. Mam raje to kot pa povprečno serijo vsak tedn pov leta...
Pejd gledat Elementary, če hočeš več delov.

Izi ::

oo7 je izjavil:

Ampak potem pa piše 2 del šele 3 Marca kje je fora tukaj, da treba potem čakati na drugi del 2 meseca?:|
Nimaš pravih podatkov. Se vidi, da ne uporabljaš TV Episode Koledarja :P

Po našem času Pilot pride jutri 8. januarja. Že pred jutrom bi moral biti tukaj.
2. del z naslovom "Red X" pride 14. januarja
3. del z naslovom "Mei Chen Returns" pa pride 21. januarja

Te trije deli so že uradno potrjeni.

Izi je izjavil:

oo7 je izjavil:

Nimaš pravih podatkov. Se vidi, da ne uporabljaš TV Episode Koledarja :P

Po našem času Pilot pride jutri 8. januarja. Že pred jutrom bi moral biti tukaj.
2. del z naslovom "Red X" pride 14. januarja
3. del z naslovom "Mei Chen Returns" pa pride 21. januarja

Te trije deli so že uradno potrjeni.

Ja na IMDB piše pa prvi del 7 Januar 2014 drugi del 3 Marec in tretji del 10 Marec:P
Potem so zgleda pozabili popravit na Imdb.

oo7 je izjavil:

Ja na IMDB piše pa prvi del 7 Januar 2014 drugi del 3 Marec in tretji del 10 Marec:P
Potem so zgleda pozabili popravit na Imdb.

IMDb je bolj za filme, kjer ni treba take točnosti z datumi. Za TV epizode je najbolj ažurna stran ponavadi TV.com.
Tudi na TV.com imajo potrjene 3 dele v januarju.

Se pa ravno danes šele končujejo Novoletne počitnice, kar se tiče Televizije. Po večtedenskem zatišju je koledar od danes naprej spet vsakodnevno nabasan z novimi epizodami 8-)
Od povsem novih sci-fi pa pride jutri "Intelligence" v soboto pa "Helix".

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Opa jutri se začne drugi del druge sezone Revolution:)
Helix to bo treba tudi nujno pogledat.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Killermode ::

revolution je devetega...

jaz dobim tukaj vse datume in epizode:

epguides (current)

tekom let se nisem zasledil, da bi se zmotli kaj... je pa res, da redko sem prijadram... ko me res zanima za specificno serijo...

Intelligence 2014

weasel ::

Če smo že pri koledarjih, pri meni zmaga tale: http://www.episodecalendar.com/calendar

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: weasel ()

weasel je izjavil:

Če smo že pri koledarjih, pri meni zmaga tale: http://www.episodecalendar.com/calendar

ce pa majo spoilerje :|

sicer mi je epguides veliko lepse urejen in pregleden... sam ni pa tko funkcionalen

Jst sem si dodal Killer Women, ki štarta danes brez kakršnih koli pričakovanj.

dr.Akula ::

A je bila serija A touch of cloth že kaj omenjena? Zdajle sem pogledal prva dva dela. Med drugim je pisec Charlie Brooker, serija pa je parodija detektivskih/kriminalnih serij. Humor me malo spominja na filme v katerih je igral Leslie Nielsen. Drugače je pa ogromno besednih iger in referenc na tipične načine snemanja krimič serij. Meni tak humor zelo sede, ampak je tako na gosto posejan da je včasih že težko slediti :)
Posneti so sicer samo štirje deli (do sedaj), dva v vsaki sezoni. V drugi sezoni ima vlogo tudi Katarina Čas.
ni podatka

BaToCarx ::

Oh super to si bom pa pogledal.

Mogoče kdo ve če obstajajo kje podnapisi za drugo sezono Sherlock? Sem iskal na podnapisi. net pa nisem našel popolnoma nič.
Sej razumem več ali manj vse ampak, ko Sherlock rešuje kako uganko in začne govorit z svetlobno hitrostjo pa ne zastopim skoraj nič>:D

urbecar ::

urbecar je izjavil:

Ker sem ravno dobre volje.

To je to najlepša hvala:)
Sem včeraj iskal pol ure pa nisem našel mi je samo filme ven metalo.

M-Power, je pilot "Intelligence" upravičil pričakovanja? (pa brez spoilerjev ;))

Izi je izjavil:

M-Power, je pilot "Intelligence" upravičil pričakovanja? (pa brez spoilerjev ;))

Pilota imam že na računalniku ampak ga bom pogledal šele zvečer:)

black ice ::

Jaz sem pogledal do polovice. Zaenkrat nisem pretirano navdusen.

weasel ::

dr.Akula je izjavil:

A je bila serija A touch of cloth že kaj omenjena? Zdajle sem pogledal prva dva dela. Med drugim je pisec Charlie Brooker, serija pa je parodija detektivskih/kriminalnih serij. Humor me malo spominja na filme v katerih je igral Leslie Nielsen. Drugače je pa ogromno besednih iger in referenc na tipične načine snemanja krimič serij. Meni tak humor zelo sede, ampak je tako na gosto posejan da je včasih že težko slediti :)
Posneti so sicer samo štirje deli (do sedaj), dva v vsaki sezoni. V drugi sezoni ima vlogo tudi Katarina Čas.

Sem si pogledal 1. del in je res zelo podoben Naked Gun. Všeč!

IL_DIAVOLO ::

oo7 je izjavil:

Mogoče kdo ve če obstajajo kje podnapisi za drugo sezono Sherlock? Sem iskal na podnapisi. net pa nisem našel popolnoma nič.
Sej razumem več ali manj vse ampak, ko Sherlock rešuje kako uganko in začne govorit z svetlobno hitrostjo pa ne zastopim skoraj nič>:D

Pravkar si opisal sherlocka :D Ravno to daje takšen čar seriji, vsaj meni.

Izi je izjavil:

mene ze trailer ni prevec preprical.... tut sama serija ni buhve kaj... nekje tako kot continuum... bo neka kriminalka s "touch of scifi"

Danes se je začela še serija Killer woman je kdo gledal? Zgleda kot ena kopija Justified:|

oo7 je izjavil:

Danes se je začela še serija Killer woman je kdo gledal? Zgleda kot ena kopija Justified:|

Mah tole ni ni J od Justified-a: (pod)povprečna policijska/ranger zadeva, luštna glavna igralka še ne naredi dobre serije. Moje mnenje.

Sem pogledal prvi del serije Inteligence in je kar vredu. Samo upam, da ne bo vsaka epizoda zase, da se bo zgodba lepo nadaljevala.

black ice ::

Mene ni prepričala. Zaenkrat.

oo7 je izjavil:

Sem pogledal prvi del serije Inteligence in je kar vredu. Samo upam, da ne bo vsaka epizoda zase, da se bo zgodba lepo nadaljevala.

Meni je tudi v redu. Zaenkrat, ker po pilotu je težko soditi, ker je šlo pravzaprav samo za predstavitev likov. Gabriel (Josh Holloway) zaenkrat zgleda kot predober igralec za to vlogo, ampak kot sem rekel, v Pilotu so morali predstaviti tudi ostale like, tako da bo njegov talent verjetno bolj izkoriščen kasneje.

Vidi se, da bo to predvsem vohunska serija. Sci-Fi je dodan samo kot začimba, pa še to samo kot pretirano napredna tehnologija.
Vsekakor bo nekaj tudi nadaljevanke, saj smo že dobili rdečo nit, in sicer skrivnostna zgodba okoli izginule Gabrielove "izdajalske" žene. Ob reševanju "običajnih" nalog bo Gabriel vsekakor ves čas iskal resnico o svoji ženi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

_IKE_ ::

CPD pa se je začela eksplozivno8-), bolje od pričakovanj ( no vsaj mojih )....

Killer woman; luštna a ji fali raylanovega "shoot first, ask later"

IKE a ti gledas chicago fire?

Drug teden se začne serija True Detective.
http://www.imdb.com/title/tt2356777/

Sem 2 dni nazaj bral en review in so jo zelo pohvalili.

Pa še na HBO jo bodo predvajali ob ponedeljkih ob 8 uri zvečer.

kul chicago PD... mi je vsec kako se prepleta s chicsgo fire :D

leiito ::

connel ::

^se strinjam, presneto dobra serija.

Danes štarta Banshee druga sezona:)

Lion29 je izjavil:

IKE a ti gledas chicago fire?

yes yes

leiito je izjavil:

http://www.salon.com/2013/05/24/stop_wh...

A je to je podobno seriji Oblast ob nedeljah zvečer na TVS 1 ?

cortez ::

chicago pd : Bush mi je mal mimo v tej seriji, ker je podpovprečna igralka. Zaenkrat se vse preveč vrti okoli Beghe-ja (je dirty / ni dirty cop). Bomo vidli, kam bodo peljali spin-off naprej. Manjka mogoče kakšen Lester persona.

Bolj me je pritegnila serija Graceland, sam problem je, ker Sunjata igra tako, kot da je še zmeram v Rescue me.

A je bil še kdo razočaran nad zadnjim delom Sherlock-a ?

dr.Akula ::

cortez je izjavil:

A je bil še kdo razočaran nad zadnjim delom Sherlock-a ?

Sploh ne, meni ena najboljših epizod. Konec oz. rešitev je mogoče malo za lase privlečena, ampak na "poti" do tja sem pa maksimalno užival. :)
ni podatka
««
59 / 314
»»