Forum » Kaj kupiti » NAS Buffalo
NAS Buffalo
trully ::
Kupujem NAS in sem gledal Buffalo LinkStation Pro LS-XH 1TB.
Rabil ga bom za shranjevanje filmov, slik in glasbe ter predvajanje le tega na TV Samsung 40C650 prek DLNA po mreži.
Sedaj imam narejeno z PC-jem in vse lepo špila, moti pa me, da moram iti prižgat računalnik, ki je v drugi sobi (poleg ruterja) in ni stalno prižgan.
NAS bo služil samo kot vmesno skladišče za filme in ostalo, RAID-a ne potrebujem, imeti pa mora možnost printer serverja.
Ker teh sistemov ne poznam dobro me zanima ali bo izbran NAS ustrezal potrebam.
(po specifikacijah jih)
LP Matjaž
Rabil ga bom za shranjevanje filmov, slik in glasbe ter predvajanje le tega na TV Samsung 40C650 prek DLNA po mreži.
Sedaj imam narejeno z PC-jem in vse lepo špila, moti pa me, da moram iti prižgat računalnik, ki je v drugi sobi (poleg ruterja) in ni stalno prižgan.
NAS bo služil samo kot vmesno skladišče za filme in ostalo, RAID-a ne potrebujem, imeti pa mora možnost printer serverja.
Ker teh sistemov ne poznam dobro me zanima ali bo izbran NAS ustrezal potrebam.
(po specifikacijah jih)
LP Matjaž
trnvpeti ::
Veliko ceneje je, da vzames Synology DS211j(dva diska) ali DS111j(en disk), www.xenon-forte.si.
Pa se bolje dela.
Pa se bolje dela.
Antony1 ::
trully, si potem nabavil Buffalo ali Synology? Je kdo preizkusil QNAP NAS strežnike?
http://www.hifijournal.si/2011/testi/po...
Zgornji se zdi zelo simpatičen za svoj denar.
http://www.hifijournal.si/2011/testi/po...
Zgornji se zdi zelo simpatičen za svoj denar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako deliti video posnetke?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1697 (811) | jype |
» | DIY Backup namseto Google driveOddelek: Pomoč in nasveti | 3473 (2487) | Pahuljone |
» | domači serverOddelek: Pomoč in nasveti | 3979 (3442) | opeter |
» | NAS ali DAS ali ... za eksterno shranjevanje podatkovOddelek: Kaj kupiti | 2453 (2353) | levaky |
» | Mrežni disk NAS - kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13196 (9037) | Boky |