Forum » Operacijski sistemi » Kje na netu dobiti najnovejši Windows XP - seveda original
Kje na netu dobiti najnovejši Windows XP - seveda original
tomaz321 ::
Mam sledečo težavo - v službi sem se odločil zamenjati trdi disk, vse ostalo je staro . Računalnik je star 7 let (Pentium IV) in za pisarniška opravila več kot dobro deluje. Mislim ponovno namestiti windows xp pro, vendar je različica, ki sem jo dobil zraven računalnika zelo stara in ne da se mi čakati 6 ur, da se vse posodobi, zato me zanima, če kdo ve, kje na netu lahko dobim najnovejšo razliočico Windows xp sp3 pro, da bi si prihranim nekaj časa.
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | inštalacija windows xp s trdega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3206 (2346) | ngc2392 |
» | Windows XP - prva izdaja, kje dobiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 3189 (2131) | StarMafijec |
» | Grafična kartica - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4245 (2855) | Assass1n |
» | Kako do popravkov po XP SP3Oddelek: Operacijski sistemi | 1097 (921) | JožeHorvat |
» | Windows XP noče umreti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14855 (9576) | Lawler_ |