» »

Kako do popravkov po XP SP3

Kako do popravkov po XP SP3

Jose ::

Pred kratkim sem na računalnik namestil SP3 za WinXP. Internetna povezava je izredno počasna in je treba plačati količino prenešenih podatkov.

Kako naj pridem do varnostnih popravkov, ki so izšli po izzidu SP3?

Občasno imam z drugim računalnikom dostop do hitre internetne povezave in tam bi lahko zapekel varnostne popravke, če bi vedel kje in če sploh so.

Ima kdo idejo?

V času, ko je precej zlobne kode, bi rad zaupal svojemu PCju in občasno varno uporabljal elektronsko bančništvo. Protivirusna zaščita se mi redno posodablja.

Hvala, Jose.

JayKay ::

Autopatcher.com

Jose ::

Hvala JaKay. Sem pogledal Autopatcher. Zadnji popravki so od sprila 2009. Je staro a bolje kot nič. Žal gre download ZELO počasi in bi porabil kak teden ali dva samo za to. Nekako sem upal, da bom našel boljšo varjanto.

Sem pa nekaj malega downloadal od Microsofta. Bom videl.

bluefish ::

Če ti pretaka počasi poskusi najti kako drugo lokacijo (mirror), če je.
Lahko pa uporabiš tudi FreeDownloadManager, ki naj bi v določenih primerih pohitril prenos takih datotek.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

techfreak :) ::

Če ti pretaka počasi poskusi najti kako drugo lokacijo (mirror), če je.
Lahko pa uporabiš tudi FreeDownloadManager, ki naj bi v določenih primerih pohitril prenos takih datotek.

Internetna povezava je izredno počasna in je treba plačati količino prenešenih podatkov.

bluefish ::

Vračam citat:
Občasno imam z drugim računalnikom dostop do hitre internetne povezave in tam bi lahko zapekel varnostne popravke, če bi vedel kje in če sploh so.

svecka ::

Tam kjer imaš hitro povezavo dol prenesi popravke (z Net, DirectX, in extra) skupaj pride okoli 1,1 GB (skupaj z ločenim SP3). Nato preprosto to prekopiraš na usb in inštaliraš na drugem pcju.

JožeHorvat ::

Če se ne motim ima v mislih te, majhne popravke znane pod HotFix pa Security update ki jih dobiš preko Automatic Updates funkcije. Ko sem formatiral sem delal takole. Pred formatiranjem izklopil mrežni kabel. Posnel gor Windows XP SP3 z popravki do januarja, naredil več varnostih "popravkov" ( zavaroval sem Guest account, preimenoval admin in guest da ju virusi ne "najdejo", izklopil cel kup servisov za katere pravijo da so varnostne luknje... ). Nato sem posnel in konfiguriral firewall, Avira free in Malwarebytes Anti-Malware Pro. Potem pa spet omogočil povezavo in te popravke preprosto downloadal in pač malo reskiral pri tem, ampak mislim da mi ni hujšega :P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

win XP

Oddelek: Programska oprema
213904 (3489) Han
»

Izšel Firefox 58 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
8619876 (13632) Ales
»

Napad na države v razvoju: Instagram boste lahko uporabljali tudi brez internetne pov

Oddelek: Novice / Android
83468 (2596) Markoff
»

Internet - omejena povezava

Oddelek: Omrežja in internet
125514 (5151) djtey

Več podobnih tem