Forum » Programska oprema » spreminjajoče se ikone
spreminjajoče se ikone
smilyxx ::
Včasih se mi zgodi, da se mi takoj po zagonu, ali pa po tem ko je bil računalnik v stanju pripravljenosti
se mi ikone za povezavo na internet(tisti telefon in
2 računalnika) spremenita v ikono za irc, v ikono IE, in vsega kar imam na namizju. Zakaj?
Imam WIn 98. Prosim ne rečete da moram formatirat, saj mi problem ne gre tako na živce.
se mi ikone za povezavo na internet(tisti telefon in
2 računalnika) spremenita v ikono za irc, v ikono IE, in vsega kar imam na namizju. Zakaj?
Imam WIn 98. Prosim ne rečete da moram formatirat, saj mi problem ne gre tako na živce.
Save water.
drink beer.
drink beer.
undefined ::
Winse si daj gor novejše (2k, XP). Drugače pa je to za Win9x normalno. Včasih se malo "pokvari" icon cache datoteka. Po ponovnem zagonu je spet v redu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet: relacija modem - compOddelek: Pomoč in nasveti | 838 (708) | BorutK-73 |
» | Kako dati text na sredino in dno strani v ang. Wordu 07Oddelek: Pomoč in nasveti | 934 (820) | b3D_950 |
» | Nekakšen problem z usb vhodom ali gonilnikiOddelek: Pomoč in nasveti | 801 (676) | amigo_no1 |
» | Dokončna prepoved prodaje Galaxy Taba 10.1 v Nemčiji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Industrijska lastnina | 41244 (36859) | bojsi |
» | Regional options v XP: nimam čžš-jev v pol programih! Pomagajte!Oddelek: Programska oprema | 1115 (1006) | pyo_xo |