Forum » Šola » Knjige in literature
Knjige in literature
Jerry000 ::
Torej kot je bilo že v eni temi malo predebatirano, se zelo zanimam za oblikovanje, slike, itd (bolj natančno ustvarjanje plakatov, spletnih pasic, urejanje slik itd torej photoshop in ostalo). Ker pa sedaj študiram informatiko nisem ravno teoretično podprt z temi stvarmi. Imam pa oko ter filing za to tako da se na to sedaj upiram pri izdelavi. Zanimajo me kakšne knjige in literaturo mi priporočate da se malo izobražujem na tem področju saj si želim v tej smeri tudi delo. Je kdo bolj vešč na tem področju in bi mi tudi malo pomagal? Potrebujem pomoč
Lp
Lp
Jerry000 ::
Ja so predlagali, iščem še več ker verjetno ni samo to kajne? Odgovora pa tudi ne dobivam in tudi tema ni postavljena v ospredju da bi lahko to kdo videl še. Zato sem ustvaril novo temo da bom mogoče še od koga dobil kakšno pomoč in knjigo. Ne ti men lenoba če neveš za kaj se gre
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštalacija interneta v stanovanje - pomočOddelek: Omrežja in internet | 6085 (5340) | Spajky |
» | šola In varnostOddelek: Informacijska varnost | 5318 (4166) | poweroff |
» | DeloOddelek: Loža | 3579 (2829) | 3man |
» | programiranje mikrokontrolerjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3914 (2712) | Pyr0Beast |
» | Programersko gradivo za začetnikeOddelek: Programiranje | 5910 (4605) | bmandl |