Forum » Pomoč in nasveti » Stekanje igre :(
Stekanje igre :(
Atl33T ::
Upam da je ta tema dovoljena tle ...
Imam sicer nov racunalnik 2 mesca star ... Intel i5 760 graficno 460 gtx overcloked 6GB rama nov monitor Asus VH242 (kabel Hd si bom kupil) vendar mi CALL Of DUTY black ops steka ... nevem zakaj ... pozabil sem napisati se da je maticna P755D-E ... tudi BLACKSITE AREA 51, 3 leta stara igra mi steka :( da mi kvari igranje ... windows 7 je nalozen 64 bitni in tudi vsi gonilniki so nalozeni ... Programi so bili zraven EPU Engine in pa T. Probe ... EPU engine imam na high performance in pa tudi graficno imam nastimano na EXTREME mode ...
Lep pozdrav!
Imam sicer nov racunalnik 2 mesca star ... Intel i5 760 graficno 460 gtx overcloked 6GB rama nov monitor Asus VH242 (kabel Hd si bom kupil) vendar mi CALL Of DUTY black ops steka ... nevem zakaj ... pozabil sem napisati se da je maticna P755D-E ... tudi BLACKSITE AREA 51, 3 leta stara igra mi steka :( da mi kvari igranje ... windows 7 je nalozen 64 bitni in tudi vsi gonilniki so nalozeni ... Programi so bili zraven EPU Engine in pa T. Probe ... EPU engine imam na high performance in pa tudi graficno imam nastimano na EXTREME mode ...
Lep pozdrav!
virtuality ::
Mislim da je fora v igrcicah. Sej vem mene je tut COD black ops razočarala, patchaj jo pa bo no sej če maš ORG ti jo itak že steam patcha.
Programa nimam jst pa nobenga inštaliranga od teh tko da morda pa če jih zbrišeš bo pomagalo
Programa nimam jst pa nobenga inštaliranga od teh tko da morda pa če jih zbrišeš bo pomagalo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 163930 (8428) | oo7 |
» | Call of Duty: Advanced Warfare (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 56831 (21470) | Machete |
» | Call of Duty: Ghosts (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 106113 (80942) | Klemzz |
» | V katerem grmu tiči zajec?Oddelek: Strojna oprema | 1577 (1050) | Riff |
» | Kaj nadgraditi?Oddelek: Kaj kupiti | 2251 (1842) | 69charger |