Forum » Pomoč in nasveti » Menjava trdega diska
Menjava trdega diska
bananaman12 ::
Pozdravljeni.
Kar nekaj cajta me zafrkava trdi disk saj spušča čudne glasove in potem slika zamrzne zato moram formatirati pa še to ponavadi ne pomaga. Pač kolikor ga prime. Vem da je disk zjeban zato ga želim zamenjati z novim..oz. vrjetno rabljenim ki ga bom probal dobiti preko bolhe.com
zanima me samo.. če menjam disk na kaj moram paziti?
zdajšni disk ima 160gb .. napajalnik je 400W..
če vzamem disk ki bo imel manj spomina.. moram paziti kej na napajalnik da ne bo preveč toka?
v 3h letih nisem še nikoli nič menjal pri računalniku zato nimam še toliko izkušenj.
Lepo se vam zahvaljujem za kakršnokoli pomoč.
Lep pozdrav.
Kar nekaj cajta me zafrkava trdi disk saj spušča čudne glasove in potem slika zamrzne zato moram formatirati pa še to ponavadi ne pomaga. Pač kolikor ga prime. Vem da je disk zjeban zato ga želim zamenjati z novim..oz. vrjetno rabljenim ki ga bom probal dobiti preko bolhe.com
zanima me samo.. če menjam disk na kaj moram paziti?
zdajšni disk ima 160gb .. napajalnik je 400W..
če vzamem disk ki bo imel manj spomina.. moram paziti kej na napajalnik da ne bo preveč toka?
v 3h letih nisem še nikoli nič menjal pri računalniku zato nimam še toliko izkušenj.
Lepo se vam zahvaljujem za kakršnokoli pomoč.
Lep pozdrav.
jat2406 ::
Pazi samo na prikljček ATA/SATA
Sicer pa bolje, da kupiš nov ali pa PREVERJEN rabljen disk.
Sicer pa bolje, da kupiš nov ali pa PREVERJEN rabljen disk.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestava PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 5411 (4274) | harmony |
» | Kaj s starim računalnikom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2213 (1338) | Bye |
» | ZUNANJI trdi disk naredim samOddelek: Strojna oprema | 4235 (3620) | Bodiny |
» | Nakup tihega računalnika (Intel Q9450)Oddelek: Kaj kupiti | 3853 (2391) | vir |
» | [naloga] Sestavljanje računalnika.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2075 (2075) | overlord_tm |