Forum » Pomoč in nasveti » Vprasanje in problem glede kablov za moj novi monitor ASUS VH242
Vprasanje in problem glede kablov za moj novi monitor ASUS VH242
Atl33T ::
Pozdravljeni !
Kupil sem kot sem ze omenil nov monitor ... zanimalo bi me pa:
imam kabel ki je DVI za DVI in sem ga tudi priklopil in se tudi prenasa slika preko tega kabla ... ali imam zdaj za brezveze prikljucen VGA kabel?
Zanima me tudi naslednje in sicer :
Imam sicer 460GTX in je podpora HDMI, ali moram zdaj samo kabel HDMI kupiti ali tudi pretvornik HDMI to dvi ali DVI to HDMI...
Se zahvaljujem za odgovore!
Lep pozdrav!
Kupil sem kot sem ze omenil nov monitor ... zanimalo bi me pa:
imam kabel ki je DVI za DVI in sem ga tudi priklopil in se tudi prenasa slika preko tega kabla ... ali imam zdaj za brezveze prikljucen VGA kabel?
Zanima me tudi naslednje in sicer :
Imam sicer 460GTX in je podpora HDMI, ali moram zdaj samo kabel HDMI kupiti ali tudi pretvornik HDMI to dvi ali DVI to HDMI...
Se zahvaljujem za odgovore!
Lep pozdrav!
Pozabil sem napisati da ko prizgem racunalik mi napise da VGA kabel zazna DVI pa ne ... Nevem v cem je tukaj problem :(
In ko pridem v meni ko sem moram prijaviti v profil VGA ne dela vec in moram priklopiti na DVI ...
In ko pridem v meni ko sem moram prijaviti v profil VGA ne dela vec in moram priklopiti na DVI ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Atl33T ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava računalnika z TV-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 26007 (2151) | ST-777 |
» | Monitor in napakeOddelek: Strojna oprema | 1073 (868) | Ahim |
» | Display Port v Sloveniji ?Oddelek: Kaj kupiti | 5914 (4017) | Heisenberg |
» | dvojni monitorOddelek: Strojna oprema | 3982 (2801) | BorutK-73 |
» | Kako povezati siol komunikator na ekranOddelek: Zvok in slika | 3671 (3414) | Siddh |