» »

Naročitveni obrazec

Naročitveni obrazec

jnzavrl ::

Torej imam projekt v katerem moram naresti spletno stran za nek določen izdelek. Je samo eden in bi sedaj potreboval nekakšen način naročanja. V mislih sem imel kot nekakšen contact form ampak se mi zdi da bi poleg tega potreboval vsaj še en način autorizacije (kot spam zaščita) in pa pregled vseh podatkov tako da ko bi enkrat izpolnil nebi takoj poslalo ampak bi imel obiskovalec na voljo pregled vpisanih podatkov in šele nato možnost "naroči". Pozna kdo kakšno rešitev za to a moram vzeti nek contact form in to spremeniti samodejno?

HardFu ::

Glede spam zascite ti samo naredi eno dodatno polje v katerega naj vpisejo eno besedo (recimo "Da" ali "Zeleno" ali karkoli pac, bodi kreativen) - dokazano prepreci 95% spama, ce temu dodas se eno skrito polje (skrito naj bo s cssjem drugace naj ima type="text") za katerega naj skripta preveri ce je izpolnjeno (in vrne napako, ce je) - pa bos brez annoying captche preprecil 99.9% spama. (polja z besedo lahko magari tudi ne dodas, pa bo se vedno precej efektivno).

Za pregled podatkov pa z lahkoto napises eno skripto, ce ni obrazec prevelik potem nimas niti za 1h dela.
http://codeable.io

jnzavrl ::

Pa dobro avtorizacija niti ni problem to dobim že vgrajeno na kakem pluginu, bolj zdaj rabim pregled vnesenih podatkov. To da bi mi mogoče izpisovalo takoj zraven obrazca ali pa da ko stisneš potrdi ti vse to prikaže na istem mestu kot je bil prej obrazec. Pa če bi bilo naprimer več izdelkov da bi tudi sproti izračunal ceno in dodal poštnino. Ali pa to na koncu pri pregledu. Samo se mi niti sanja ne kako in s čim..

HardFu ::

Lahko ti naredim nekaj takega, proti placilu seveda
http://codeable.io

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wordpress -specialni znaki(@)

Oddelek: Omrežja in internet
183388 (1680) nerd4jobrace
»

Wordpress - child theme (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
5614806 (10994) Mitja358
»

Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )

9015686 (9661) ...:TOMI:...
»

Kontaktni obrazec

81576 (1414) leonkozar
»

Kontaktni obrazec in spam

111802 (1541) mte

Več podobnih tem