Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri izbiri ventilatorja
Pomoč pri izbiri ventilatorja
Fiboganndhi ::
Pozdravljeni!
Sem nov na Slo-Techu, zato se opravičujem za morebitna kršenja kakršnih koli pravil glede pisanja na forum ter ustvarjanja novih tem.
Moj problem je pa sledeč - ker sem bolj programski tip, o hardwaru nimam toliko pojma. Imam en starejši računalnik z osnovno ploščo Albatron PX865PE Pro, in bi rad zamenjal ventilator za hlajenje procesorja, ker je ta rahlo glasen. Tu pa nastane problem, ker ne vem kakšnega izbrati, ne bi pa rad kupoval na slepo :)
Hvaležen bi bil za kakršno koli pomoč ali mnenje.
LP
Sem nov na Slo-Techu, zato se opravičujem za morebitna kršenja kakršnih koli pravil glede pisanja na forum ter ustvarjanja novih tem.
Moj problem je pa sledeč - ker sem bolj programski tip, o hardwaru nimam toliko pojma. Imam en starejši računalnik z osnovno ploščo Albatron PX865PE Pro, in bi rad zamenjal ventilator za hlajenje procesorja, ker je ta rahlo glasen. Tu pa nastane problem, ker ne vem kakšnega izbrati, ne bi pa rad kupoval na slepo :)
Hvaležen bi bil za kakršno koli pomoč ali mnenje.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom še vedno zaračunava prenos podatkov v EUOddelek: Omrežja in internet | 5159 (4082) | Invictus |
» | S prenosno atomsko uro prvič izmerili nadmorsko višinoOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 14526 (11693) | pucvoler |
» | starši in računalnikOddelek: Loža | 1205 (814) | solatko |
» | računalnik ne zazna zvočneOddelek: Pomoč in nasveti | 1287 (1218) | solatko |
» | Kam naprej oz. kaj me sploh zanima?Oddelek: Loža | 3923 (3475) | Gandalfar |