Forum » Navijanje » super !!
super !!
gvihter ::
Končno mi je uspelo navit mojega celerončka. Imam maticno ploščo MS-6309,
procesor P!! 700, 128 ram (133),grafično geforce 32 mx2. Navil sem ga na celih 1066 mhz,sistem laufa vredu igral sem razne igre in pusto sem ga laufat dva dni skupaj pa ni rikno.
Mislim da je to zlo veliko pentiumčka,al kaj vi mislite!!!
procesor P!! 700, 128 ram (133),grafično geforce 32 mx2. Navil sem ga na celih 1066 mhz,sistem laufa vredu igral sem razne igre in pusto sem ga laufat dva dni skupaj pa ni rikno.
Mislim da je to zlo veliko pentiumčka,al kaj vi mislite!!!
Dax ::
Kaj maš zdej, celerona, P2, al P3??? Je pa to res dost za katerkoli procesor, kako hlajenje maš?
luni ::
s tem, da P2 700 ne obstaja, in da se klicaji v imenu uporbljajo za P3... zmeda je popolna
Artificial Intelligentia
gvihter ::
Sory za nesporazum imam celerona
zdaj sem ga navil na 1099 in dela samo nevem kako dolgo bo delal ker temperatura nenormalno niha (30-50*c) vendar gre .Hladi ga chrom orbet ni nič kaj posebnega.Mislim pa da sem mu skrajšal delovno dobo za 70%,tako da ga bom rajši spusto na 800mhz. Neverjetno se sam nemorem verjet da sem dobu glih taki procesor ki se pusti tako dobro navijati,pa kaj morem eni pač majo srečo drigi pa denar.
zdaj sem ga navil na 1099 in dela samo nevem kako dolgo bo delal ker temperatura nenormalno niha (30-50*c) vendar gre .Hladi ga chrom orbet ni nič kaj posebnega.Mislim pa da sem mu skrajšal delovno dobo za 70%,tako da ga bom rajši spusto na 800mhz. Neverjetno se sam nemorem verjet da sem dobu glih taki procesor ki se pusti tako dobro navijati,pa kaj morem eni pač majo srečo drigi pa denar.
Dax ::
A ti celerona hladiš s Chrome Orbom?
Srčno upam, da si ga primerno pritrdil, ker drgač si svojemu procesorju skrajšal življenjsko dobo na 0. :)
Srčno upam, da si ga primerno pritrdil, ker drgač si svojemu procesorju skrajšal življenjsko dobo na 0. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri P3 na Abit BH6 (slot1) ploscoOddelek: Strojna oprema | 1814 (1601) | Air_Borne |
» | spaka od celerona na plošči vtaknjeni pravokotno na osnovno ploščoOddelek: Navijanje | 1259 (1061) | vise |
» | C700@1176 !!!Oddelek: Navijanje | 1271 (955) | celica |
» | celeron 800/900Oddelek: Navijanje | 2154 (1568) | Brane2 |
» | Navijanje p3 coppermina z plato ABIT BX133 RaidOddelek: Navijanje | 1240 (1010) | EASYdoor |