Forum » Kaj kupiti » katere elektronske bobne?
katere elektronske bobne?
Marilyn ::
pozdravljeni,
kot laika in neizkušenega na temu prodročju me zanima za kakšne elektronske bobne naj se odločim oz. naj kupim. V mislim imejte bobne za začetnika, nebi pa rad slabih. Nekaj vmesnega. Skratka katere naj kupim, slednji pa naj bodo kar seda kakovostni, pa ne pretiravat, ker kot začetnik ne potrebujem "High" classo - če me razumete.
Hvala za vaše odgovore!!!
kot laika in neizkušenega na temu prodročju me zanima za kakšne elektronske bobne naj se odločim oz. naj kupim. V mislim imejte bobne za začetnika, nebi pa rad slabih. Nekaj vmesnega. Skratka katere naj kupim, slednji pa naj bodo kar seda kakovostni, pa ne pretiravat, ker kot začetnik ne potrebujem "High" classo - če me razumete.
Hvala za vaše odgovore!!!
Marilyn ::
Bi bil toliko prijazen in mi obrazložil zakaj recimo tele bobne, meni kot laiku. 600 oz. 700EUR se mi zdi kar sprejemljivo, na toliko sem tudi računal.
Hvala!!!
p.s. ali imaš tudi ti elektronske bobne?
Hvala!!!
p.s. ali imaš tudi ti elektronske bobne?
BALAST ::
Ne, sem jih pa enkrat sprobal pri znancu. Kaj več ti pa ne znam razložit.
Vprašaj raje na slovenskem forumu bobni.si.
Vprašaj raje na slovenskem forumu bobni.si.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokvarjen pralni stroj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17408 (2546) | fulgur |
» | Pralni stroj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20421 (3082) | darkolord |
» | So Candy dobri pralni stroji? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28869 (17099) | Hanzi77 |
» | Sodobnejša glasba (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12904 (11872) | Jst |
» | laserjet 8500 (rabim nekoga ki ve malo več o laserskih tiskalnikih)Oddelek: Strojna oprema | 1102 (821) | roscha |