Forum » Pomoč in nasveti » beleženje IP-ja
beleženje IP-ja
neznanka ::
Zanima me nekaj in upam, da mi boste odgovorili. Če se naprimer registriram na nek forum iz sestrinega računalnika,potem pa operiram s svojim računalnikov in se prijavim z istim nickom, kot sem se registrirala na sestrinem, kaj potem pokaže administratorjem, če pogledajo moje podatke. Moj IP,ali sestrin?
Hvala.
Hvala.
- spremenil: bluefish ()
Duhec ::
Načeloma vidijo IP adsl/kabel škatle/priključka. Če sta obe s sestro recimo v isti bajti preko routerja na enem adsl/kabel priključku potem vidijo en IP, če govorimo o IPju. Če si ti v drugem kraju, hiši, kjer imajo drug internet priključek, potem se beležita oba. Admin lahko vidi iz katerih vse IP priključkov se tvoj nickname prijavlja.
bluefish ::
Če privzamemo, da forum beleži vse informacije, potem vidijo IP računalnika kjer si se registriral, nato pa še IP računalnika s katerega si trenutno prijavljen.
bluefish ::
Da, vendar ne nujno prav pogosto. T-2 ga recimo zamenja le, če na net nisi povezan 24 ur ali več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
neznanka ::
Sem na Amisu. Sem poklicala in vprašala, pa so mi rekli, da se spremeni vsakič, ko ugasnem in ponovno vžgem računalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični internet - brez omejitve prenosa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 37233 (17704) | modelno1 |
» | Kako najti IP?Oddelek: Omrežja in internet | 3648 (2528) | kunigunda |
» | ali lahko izve človek vse tole?Oddelek: Loža | 1823 (1163) | Blue22 |
» | Problemi pri postavitvi serverja!Oddelek: Omrežja in internet | 1841 (1756) | Hair |
» | ADSL? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6952 (5345) | wind |