» »

Plešavost, Minoxidil, presajanje las itd.

Plešavost, Minoxidil, presajanje las itd.

««
8 / 35
»»

koyotee ::

algo je izjavil:

ma jaz upam, da zdravilo čimprej odkrijejo in dajo v uporabo tako da bodo lahko bodoče generacije plešavost videle le na slikah svojih dedkov!

če pa zdravilo že imajo pa ga ne dajo v uporabo, bi pa jaz odgovornim jajca rezal in to na živo!

js pa upam, da ga še dolgo ne odkrijejo, ker so vse bolezni na vrsti pred faking plešavostjo! zgleda, da je to tvoj največjo problem, js če bi bil plešast, bi se že zdavnaj vrgel pod vlak ;((
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

letstry ::

Pozdravljeni!

Po obisku dermatologa sem tudi jaz se odločil za jemanje Propecije( danes drugi dan :) ) in zraven si mazem se z Elocomom da se mi uredi lasišče ker mam srbečico, prhljaj,...je pa res da bomo vidli rezultat po 6 mesecih tako da dajmo ustrajat, čeprav vse skupaj za žep ni prijazno.

Lp

mk818764 ::

Če je vzrok prhljaja zaradi izpadanja las in je pogojensko gensko, tedaj bo propecija pomagala preprešit izpadanje pa tudi prhljaja ne bo več. Vsaj tako je pri meni. Pa ne pričakuj rezultate čez noč...bo trajalo nekaj mesecev predno propecija "prime".
Probaj pa razmislit o naročilu propecije v tujini. Jo dobiš originalno, vendar bolj poceni. Jaz vseeno kupujem generično, ki mi očitno pomaga je pa še veliko bolj poceni.
Tvoja izbira, ker pri nas je res draga ta propecia. Koliko zdaj pride škatlica? Pred leti sem jaz dal 45€.

zdaj ne vem tocno, se mi pa zdi da je cena tam okoli 50-52€.Vsekakor sem šel v to, da bom jemal propecijo in se mazal z elocomom kar nekaj casa oz. za vedno, ce bo seveda viden učinek po določenem času, npr. 1 leto. Zanima me samo, kje se da dobit najceneje propecijo? Kje v tujini oz .preko interneta? Ali je možno dobit od osebnega zdravnika na recept, ker sicer Elocom sem zvedel da se da.Lp

koyotee ::

letstry je izjavil:

Pozdravljeni!

Po obisku dermatologa sem tudi jaz se odločil za jemanje Propecije( danes drugi dan :) ) in zraven si mazem se z Elocomom da se mi uredi lasišče ker mam srbečico, prhljaj,...je pa res da bomo vidli rezultat po 6 mesecih tako da dajmo ustrajat, čeprav vse skupaj za žep ni prijazno.

Lp

elocom krema? ne uporabljaj je preveč, ker tanjša kožo!
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Jaz naročujem TUKAJ
Do sedaj nobenega problema.

ne, elocom 1mg/g raztopino. uporabljat jo moram 2x na teden, in sicer zdaj ko imam mal hujse probleme, ko pa se bo stanje umirilo na koži bom prenehal.

mk818764 :iz linka ki si mi ga dal se splača kupovat po 84 tablet ker potem te stane približno 40€ škatla, kar je ene 12€ bol poceni kot pri nas. Ok ko odbijemo še stroške dostave pride malo manj.Sicer koliko je pa varno naročanje tablet online?ni nobene bojazni o ponaredku? Kaj pa propecijo se da na recept dobit?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: letstry ()

Okapi ::

ni nobene bojazni o ponaredku?
Seveda je, in to velika. Kupovati moraš v preverjeno zanesljivih lekarnah.

O.

Jaz kupujem na tej strani že kaki 2 leti pa je vse ok. 1x so mi težili zaradi naše pošte, da ne garantirajo pri nas kaka je dostava, pa sem jim napisal da je boljša od indijske in kitajske od tedaj mam mir. Pa recept mora biti veljaven, drugače ti zavrnejo.

1x sem celo plačal carino in davek, ker so poslali ne vem od kod, pa so me opalili, tako da če naletis na to da moraš plačat carino, glede na cene kaj sem jih videl se ne splača(razen generično kot kupujem jaz).

Mare10 ::

letstry... poročaj malo če že čutis kaj delovanje propecie oziroma če jo boš.
Mislim, tako na izboljšanje gostote lasišča, kot tudi tiste stranske učinke tam spodaj...

mk818764... ja upam da dobiš vredu robo propecie... a ti deluje vredu, mislim če je kaj več las na glavi..?

Ker malo sem bral po forumih pa se baje dogaja da od teh webponudnikov mnogi dobivajo zdravila iz indije, kitajske, turčije... - ubistvo sploh ne pride pošiljka iz kanade. Zato sem malo pazljiv in skeptičen glede kupovanja zdravil od neznancev in nezanesljive sestavine...

In order to drive costs down, some "Canadian" pharmacy websites sometimes maintain an office with a pharmacist in Canada, but acquire drugs from India, China or Turkey, and circumvent both American and Canadian drug safety laws. It is difficult for the Canadian authorities to respond, because the drugs may not enter Canada at any point in time.
* A 2005 FDA operation found that nearly half of the imported drugs intercepted from India, Israel, Costa Rica, and Vanuatu were shipped to fill orders that consumers believed were placed with "Canadian" pharmacies. Of the drugs being promoted as "Canadian," 85 percent came from 27 countries around the globe...

Glede na to da gre za hormonske tablete... je treba malo pazit.

Ja, res, je opazim da pride iz različnih držav.
Zaenkrat ta generična propecia pomaga. Sem 1x nehal jemat, pa je čez 1 mesec bil grd pogled na "pojštru" zjutraj. KO sem spet začel jemat se je ustavlo. Lasje ne izpadajo, mogoče se je malo povečalo, vendar ni tako kot v mladosti, saj sem predolgo čakal, predno sem začel jemat. Tako gostih ne bom več nikoli imel kot v mladosti, vendar pogled na moje lasišče sedaj pravi, da ni sledu o napredujoči pleši. Imam še vse pokrito :D

Ne zagovarjam nakupa preko spleta.Jaz sem tudi tvegal(že s tem da sem dal številko kreditne kartice na net, na neko stran, ki je nekje v daljnih deželah), toda saj veste, kdo ne tvega ne profitira. Meni se je izplačalo. Mesečno me stanejo tabletke ki mi pomagajo 12€, ta strošek je pa zame spremljiv.

ADIJOOO ::

Povečane prsi

Zdravila, ki preprečujejo izpadanje las, lahko povzročijo ginekomastijo, pojav, ko moškemu pričnejo rasti prsi, iz katerih se izloča mleko. Ginekomastijo povzroča finasterid, ki se nahaja v izdelku Propecia. Ta zvišuje raven testosterona in estrogena ter znižuje nivo dihidrotestosterona, ravno ta pa daje moškim posebne značilnosti, kot so rast telesa, obraza in globok glas. Ker se hkrati povečuje raven estrogena, nekaterim moškim začnejo rasti prsi, pridobijo več maščobe in se jim zmanjša libido. Stranski učinki izginejo s prenehanjem jemanja zdravil.

mark16 ::

mi lahko da kdo kakšno internetno stran kjer se prodaja proscar? in koliko je kaj rok dobave?

musicfreak ::

Mogoče pa bo kaj v prihodnje...

http://www.bild.de/ratgeber/gesund-fit/...

Jerry000 ::

koyotee je izjavil:

za vse believerje http://www.netmar.si/hairstay/?src=fb&a...

Kake beliverje? To so buče. Nebodo ti kar lasi zrastli iz 0 kot je na sliki -.-

bambam20 ::

Osebno sem se odločil, da si bom omislil vrhunsko lasuljo iz pravih las. Sicer jo bom plačal ko mutec, ampak za lastno zadovoljstvo in samopodobo bom pa že poskrbel. Lasulje iz naravnih las izgledajo res prečudovito in se ne opazi da je lasulja.

Eni pravijo, da se je brez veze sekirati, ko začnejo izpadati lasje. Se strinjam ampak samo v primeru, da imaš takšno lobanjo in obraz, da ti pristoji pobrito oz. nič las ala Vin Dizel.

bol "razbacanim" paše pobrita glava, suhcem pa ne:)

Vitez ::

Torej imam srečo..da sem bolj razbacan in da imam tako glavo, da mi paše pobrito..

xardas ::

Loreal je izdal nekaj novega (cena je obupna). Stvar se imenuje Neogenic.

Mare10 ::

Xardas 99€ za 28 dni uffff..... niso normalni.
Drugače pa sem skeptičen glede delovanja na moško plešavost ker:.. glede na to da so delal neke zasebne teste in samo 3 mesece... + da je registriran in je kozmetični izdelek ne pa zdravilo...
pa če se ne motim je in za ženske in za moške hkrati..?

Tako da nevem..., lepo bi bilo da bi držalo. Samo mi smrdi da je spet nekaj podobnega kot tiste njihove Vichy aminexil ampule... ko je kr neki samo komercialna zadeva da obrnejo denar... potem pa čez par let spet nekaj novega ven dat - ko folk ne bo več kupoval ker ljudje ugotovijo da ni rezultatov.

Upam da se motim.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mare10 ()

Produkt so registrirali kot kozmetični izdelek zato, da so se izognili rdečemu traku FDA (tako sem bral). Res pa je, da če bi ta stvar delala čudeže, bi jo oglaševali na vsakem vogalu, vendar jo ne (še reklama je bolj boga). Replicel, Aderans, Histogen...

mark16 ::

metanje stran denarja, vemo kateri dve zdravili lahko pomagata

zuz3k ::

rešitev za gostejše lasje
sva z očetom kupila iz firbca, na youtubu je kar nekaj posnetkov, ne dela pa stvar čudežev
(npr. iz čiste pleše dobit lasje)
Life is a psychological game.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zuz3k ()

Tole je že čudež kot kaže na slik. Moj problem je skor isti kot na sliki, sam da ni pleša (star 26), v ozadju mam malo bolj redkeše lasje. Torej mi lahko to sploh pomaga? za redkejše lasje. Men se vse to zdi lari fari. So kak dokazi? Realni ne takšni kot je ta na bolhi z photoshopom

V bistvu je tako, da če od blizu pogledaš se vidi odtenek, ker 100% isti odtenek las ne bo kot je vsebina
teh, škatlica vsebuje kot neke kocine kratke, puh in pa črno barvo tako da ti tudi na nek način obarva
tisti del, počrni, lasje in kožo. Na tak način deluje.

Ampak v družbi se ljudje itak ne posvečajo toliko tvojemu izgledu, tako da ne bo opazno. Ali zadeva
deluje ali ne je odvisno koliko ima nekdo redke lase. Je pa stvar zelo trpežna, dol ne gre zlahka,
sprati se mora z šamponom

npr. ta video, sicer ima malo las, dvomim da tako deluje ampak vidiš način kako naj bi zadeva
delovalo, prah naredi lasje gostejše

klik!

krispe ::

Tu se bolje vidi kaj dejansko naredi ta Toppik: KLIK
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"

ah, ne bom si dal to na glavo. sen mislil da je to bolj šampon ki pomaga, vidim pa d je prah xD. Ni to zame, č obstaja bolj takšna varjanta ala šampon da ti pomaga pri lasišči za gostejše in nekakšno "povrnitev"

a veš da če bi dejansko obstajal tak izdelek, katerega ti hočeš bi na svetu bi bili vsi z gostimi lasmi :)) izumitelj bi bil pa seveda miljarder :)

toppik dejansko prekrije tako da nimaš redkih las.

Zgodovina sprememb…

Nja nism tko mislu kot praviš oziroma se je slišalo. Saj če tko povem, zdaj mam dalše lasje, in na predelu kjer imam redke lasje mam večje število malih las, vendar pa ti nikoli nezrastejo oziroma niso toliko vidni kot normalni. Da bi bil nek šampon da bi te male lase "nahranil" da bi lahko bolje rasli bi blo že ql.

Ne spoznam se tok na te reči ker se nisem obremenjeval, našel sem to temo in sprašujem samo:)

sam toppik je po mojm mnenju totalno brezvezn. Prašek na glavi...waw. Mam pa raj redke lase kot pa da ko grem pod tuš mi zgine to, ali ko zašvicaš. Nekako se mi ne zdi praktično, morš skos pazit na glavo pol da ti to ne "odpihne"

odvisno, so različni ljudje, za kakšne priložnosti vzamejo eni te zadeve, nekateri so pripravljeni vzeti tudi vsak dan, ti pa stvar prikrije lase.

sam se tudi ne spoznam, me niti ne zanima, to so mi dali da prodam, ker je bilo kupljeno iz firbca :)

če bo koga zanimalo kaj več o izdelku, naj kar praša, glede prodaje pa še raje prek ZS

lp

Zgodovina sprememb…

Venomus ::

Star sem 22 in mi je danes frizerka, ki me striže zadnje dve leti rekla, da se mi lasje redčijo spredaj, nad čelom. :8) Ker pa striže tudi mojega očeta, je pa rekla ''pa saj oče ima pa goste in močne lase, kajne?''

Kje dobim člansko izkaznico kluba ''Plešast pred 30-im''? :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Venomus ()

piromanček ::

a ni da plešavost pride iz mamine strani?

Blinder ::

se je že kdo vprašal kaki bi bil njegov lajf, če nebi bil plešast? bi imel lepšo ženo? mlajšo, tanjšo, bolj uredu karakterialno... vsak las šteje
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Spajky ::

instant rešitev pri "sosedih" zahodno za samo 80 euro mesečno ;) : Hair_Maker
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Predraga in neuporabna zadeva...vsaj zame:)

vir ::

Nikol se nisem obremenjeval z mojim letališčem za muhe. Verjamem da bo človek ki bo izumil bojevnika proti dednem izpadanju las strašno obogatel. Danes obstajajo samo pripravki, namenjeni več al manj zaslužku.

Ali pa kak šampon da ti zgosti lasje:). Tist prah je rezveze pa drago

Spajky je izjavil:

instant rešitev pri "sosedih" zahodno za samo 80 euro mesečno ;) : Hair_Maker

http://www.bolha.com/lepota-in-zdravje/...

gor13azd ::

Čeprav bistvo videa kontrira prvemu postu te teme, si ga je vseeno dobro pogledat....sam sem dal enako zadevo skozi in me je še tolko bolj nasmejal
gogi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gor13azd ()

IcEk` ::

http://www.lekarnar.com/izdelki/vichy-n...

"Vichy Dercos Neogenic je prva nega za poovno rast las na svetu. Vsebuje patentirani Stemoxydine - molekulo z biomimetičnim delovanjem, ki pospešuje funkcioniranje matičnih celic, ki so vir rasti novih las, ter aktivira mešičke v latentni fazi. Število las se z uporabo povečuje, lasje pa postanejo tudi bolj gosti in polni.

Z vsakodnevno uporabo Neogenica v predpisanem obdobju se aktivirajo lasni mešički v latentni fazi, povprečno pa zraste 1.700 novih las.

Primeren je tudi za občutljivo lasišče. Vsebuje SP94, ki hrani lase, spodbuja sintezo lipidov in ceramidov, ki so naravno prisotni v laseh. Prvi učinki se opazijo že po 1 mesecu, popolni učinek se doseže po 3 mesecih uporabe.

Neogenic je obogaten s svežim vonjem, se hitro vpije in ne pušča lepljivega občutka.

Uporaba:
Doziranje je s prijetno mikromasažo s priloženim aplikatorjem enostavno. 1 ampula na dan (zjutraj ali zvečer) pri minimalno 3 mesecih uporabe.

Ne vsebuje parabenov. Hipoalergen izdelek."

Spock83 ::

Jaz sem totalno plešast. BMK.

IcEk` je izjavil:

http://www.lekarnar.com/izdelki/vichy-n...

"Vichy Dercos Neogenic je prva nega za poovno rast las na svetu. Vsebuje patentirani Stemoxydine - molekulo z biomimetičnim delovanjem, ki pospešuje funkcioniranje matičnih celic, ki so vir rasti novih las, ter aktivira mešičke v latentni fazi. Število las se z uporabo povečuje, lasje pa postanejo tudi bolj gosti in polni.

Z vsakodnevno uporabo Neogenica v predpisanem obdobju se aktivirajo lasni mešički v latentni fazi, povprečno pa zraste 1.700 novih las.

Primeren je tudi za občutljivo lasišče. Vsebuje SP94, ki hrani lase, spodbuja sintezo lipidov in ceramidov, ki so naravno prisotni v laseh. Prvi učinki se opazijo že po 1 mesecu, popolni učinek se doseže po 3 mesecih uporabe.

Neogenic je obogaten s svežim vonjem, se hitro vpije in ne pušča lepljivega občutka.

Uporaba:
Doziranje je s prijetno mikromasažo s priloženim aplikatorjem enostavno. 1 ampula na dan (zjutraj ali zvečer) pri minimalno 3 mesecih uporabe.

Ne vsebuje parabenov. Hipoalergen izdelek."

Škoda denarja, tako kot za vse ostalo sr****, ki ga dobiš v trgovinah.

andy2k13 ::

Zadnje čase vse več OP ne pošilja več zdravil v SLO z izgovorom, da so težave s carino. Med njimi so na žalost
tudi unitedpharmacies, geoff, 4nrx ipd.

Kakšne so vaše izkušnje z naročanjem finasterida/dutasterida iz tujine. Jaz na carini nikoli nisem imel težav.
Vse kar so hoteli je račun in izjavo, da so zdravila za mojo osebno uporabo. Nikoli ni trajalo več kot 2 dni, da so paket sprostili. Kar je tudi logično, ker kolikor vem je SLO ena redkih držav v EU, ki dopušča uvoz zdravil za osebno uporabo.

Predvsem pa, kako zdaj prit do poceni finasterida/dutasterida.

milica ::

Jerry000 je izjavil:

Da bi bil nek šampon da bi te male lase "nahranil" da bi lahko bolje rasli bi blo že ql.
Saj obstaja šampon, ki te male lase nahrani.
Od mojega moškega stara očeta in njegov oče so vsi plešasti, on pa ni. Torej to o dednosti ni 100 posto. So mu pa pred leti pričeli izpadati lasje. Vendar od kar uporablja ta šampon se je izpadanje ustavilo.
LP!

milica je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Da bi bil nek šampon da bi te male lase "nahranil" da bi lahko bolje rasli bi blo že ql.
Od mojega moškega stara očeta in njegov oče so vsi plešasti, on pa ni. Torej to o dednosti ni 100 posto. So mu pa pred leti pričeli izpadati lasje. Vendar od kar uporablja ta šampon se je izpadanje ustavilo.
LP!

samo ustavilo al se je kaj izboljšalo? Slišal sem od nekoga da obstajajo šamponi ki ti nekako povrnejo. Ali pa iz tistih malih dlačic/las zraste. Js tko ne vrjamem tok v to, me pa zanima kake mate kaj izkušnje s tem

Ustavilo. Ker ga je začel uporabljati pravočasno nima pleše.

torej če imaš že redke lasje in plešo je pol ubistvu prepozno za karkoli?

Upanje umre zadnje. Zato je dobro preizkusiti vse dostopne možnosti.

musicfreak ::

milica je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

LP!

kako se mu reče?

Oglaševanje na Slo-Techu je možno izključno preko pasic na vrhu strani. Za cenik in pogoje se obrnite na team@slo-tech.com.
https://slo-tech.com/ostalo/oglasi/
««
8 / 35
»»