Forum » Pomoč in nasveti » zmrzovanje comp zaradi utorrenta?
zmrzovanje comp zaradi utorrenta?
OK.d ::
-enostavno obstane in ne preostane nič drugega kot reset
-to se vedo dogaja med uporabo uttorenta po nekaj urah-
-to se mi je začelo dogajati na prejšnjem pc-ju, pa sem mu zaradi starosti odpustil , zdaj sem nabavil drugega asrock 330 ion in je težava skoraj identična
-drugače za povezavo na pc uporabljam router na njega vezan brezžično z wi-fi ključkom-ali se tukaj skriva zajec ter če je slučajno še kdo drug imel podoben primer
-zgoraj slika napake na starem comp.
-pri novem pa sploh bluescreena ne naredi, ampak samo obstane-kot printscreen
-to se vedo dogaja med uporabo uttorenta po nekaj urah-
-to se mi je začelo dogajati na prejšnjem pc-ju, pa sem mu zaradi starosti odpustil , zdaj sem nabavil drugega asrock 330 ion in je težava skoraj identična
-drugače za povezavo na pc uporabljam router na njega vezan brezžično z wi-fi ključkom-ali se tukaj skriva zajec ter če je slučajno še kdo drug imel podoben primer
-zgoraj slika napake na starem comp.
-pri novem pa sploh bluescreena ne naredi, ampak samo obstane-kot printscreen
LPOK.d
- zavaroval slike: bluefish ()
ABX ::
Meni je to delal NetLimiter.
Poglej da ni kak drug program kriv, ki ubije mrežno kartico zaradi visoke aktivnosti ki povzroča uTorrent.
Poglej da ni kak drug program kriv, ki ubije mrežno kartico zaradi visoke aktivnosti ki povzroča uTorrent.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
hec je da nimam naložega sploh veliko stvari in podobno se mi je dogajalo tudi na prejšnjem
LPOK.d
hec je da nimam naložega sploh veliko stvari in podobno se mi je dogajalo tudi na prejšnjem
Kakšen anti-virus z firewall?
Lahko je tudi mrežna kriva. Moj mrežna na Asus 1000H se občasno sesuje če uTorrent vleče na 100%. Na srečo ne gre v BSOD.
Bom moral preverit kako se Ubuntu obnese, a kaj ko se mi ne da portat vseh aplikacij ki koristim.
Bom moral preverit kako se Ubuntu obnese, a kaj ko se mi ne da portat vseh aplikacij ki koristim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
ja mislim-testiram in vse kaže da se wi-fi ključek poslavlja, pri običajnem srfanju še gre, ko pa zaženem torrent mi pa se obesi-zamrzne zrave še cel računalnik
LPOK.d
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Utorrent problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 5442 (4754) | Mare2 |
» | En Wifi, dva laptopa, za skoraj 2x večja hitrost na enem izmed njiju.Oddelek: Omrežja in internet | 2218 (1725) | sm4rt4ss |
» | Težave z bittorrentom (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7333 (6247) | acidos |
» | uTorrent namešča program za rudarjenje kriptovalut (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 48604 (35562) | polpo |
» | windows 7 - no internet accessOddelek: Operacijski sistemi | 3717 (2437) | xxxgeekxxx |