Forum » Kaj kupiti » router
router
n0_body ::
zanima me kateri router kupiti
v mislih sem imel tegale
http://enaa.gambit.si/product.asp?dept%...
in ne za ceno 29k ampak za 25K ker sem ga licitiral
zanima me tudi kaj pomeni:
-VPN povezava
-PPPoE
-IP multicast/NAT
-PAP
-CHAP
-DHCP strežnik
v mislih sem imel tegale
http://enaa.gambit.si/product.asp?dept%...
in ne za ceno 29k ampak za 25K ker sem ga licitiral
zanima me tudi kaj pomeni:
-VPN povezava
-PPPoE
-IP multicast/NAT
-PAP
-CHAP
-DHCP strežnik
Skankulja ::
dober nakup za tak denar... ce hoces met zadevo hardware reseno... se pravi vse v eni mali kisti. hocem pa te opozorit se na drugo varjanto - linux router. gre pa nekak tako. dobis nekje eno staro kisto (ce je z nimas kje v kleti). kaka stara 486ka z 16 rama je cisto dovolj. poknes not dve mrezni (kaki realtekovi-->poceni). si potegnes z neta linux router po svoji izbiri (freesco, bbiagent,...) in zadevo postimas. lepa stvar pri vsem tem je da ne rabis diska (vecina linuxrouterjev laufa na eni disketi - so izjeme oz. dodatki). ce pa ti denar ni ovira in bi imel zadevo rad reseno v stilu plugnplay pa router ki si ga navedel nikakor ni slab... cena takisto.
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.
Heisenberg ::
jaz sem kupil ravno tega routerja in ti lahko povem da deluje odlicno, tudi po tem ko mi je na tla padel
ni kej odlicna stvarca, se sploh za tak denar,
KUPI !
ni kej odlicna stvarca, se sploh za tak denar,
KUPI !
McHregec ::
Jst mam tud ta router sicer sem ga jaz dobil za manjši denar. Edino prvi port ne dela več ker ga je Telemach sfuku, ko mi precviku kabel za omrežno z vrtalnikom. No sej zdej bo novga dal.
Destroyer Of The Worlds.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri router priporočateOddelek: Omrežja in internet | 4110 (2535) | Mesar |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27321 (11407) | Hrenowsky |
» | Wireless router canyon cn-wf514Oddelek: Omrežja in internet | 7308 (5313) | jancus |
» | Kaj svetujete?Oddelek: Kaj kupiti | 1403 (1219) | totimato |
» | Kateri router kupiti!Oddelek: Kaj kupiti | 2298 (1962) | steev |