Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik - težave z gonilniki in povezavo
Prenosnik - težave z gonilniki in povezavo
powergirl12 ::
Dan. Imam spet eno vprašanje in upam da boste znali odgovoriti nanj.
Namreč, kupila sem si prenosnik - Toshiba Satellite L675-11E in sem normalno naložila nanj Windows 7 in vse...Zatakne pa se pri gonilnikih in vzpostavitvi povezave z internetom...
Gonilniki niso bili priloženi in nevem kako jih naj namestim, saj povezave z internetom ni mogoče vzpostaviti. Vedno, ko želim vzpostaviti povezavo mi napiše da gonilnik za mrežno kartico še ni nameščen...(problem ni v ruterju ker ruter imam in dela pravilno)...Zanima me kaj naj naredim ?
Pa še eno vprašanje: Kako pa vem da je tale Wi-Fi vključen ker namreč nimam nikjer nobenega gumba za to...na prenosniku pa za brezžično omrežje gori oranžna lučka...Se torej sam vklopi ali ga je treba še dodatno kje vključiti ?
Hvala že vnaprej za odgovore in LP :)
Namreč, kupila sem si prenosnik - Toshiba Satellite L675-11E in sem normalno naložila nanj Windows 7 in vse...Zatakne pa se pri gonilnikih in vzpostavitvi povezave z internetom...
Gonilniki niso bili priloženi in nevem kako jih naj namestim, saj povezave z internetom ni mogoče vzpostaviti. Vedno, ko želim vzpostaviti povezavo mi napiše da gonilnik za mrežno kartico še ni nameščen...(problem ni v ruterju ker ruter imam in dela pravilno)...Zanima me kaj naj naredim ?
Pa še eno vprašanje: Kako pa vem da je tale Wi-Fi vključen ker namreč nimam nikjer nobenega gumba za to...na prenosniku pa za brezžično omrežje gori oranžna lučka...Se torej sam vklopi ali ga je treba še dodatno kje vključiti ?
Hvala že vnaprej za odgovore in LP :)
solatko ::
Vzemi en UTP kabel (internetni kabel) in priklopi prenosnik preko kabla na router. Mrežno ti bo 7-ica zaznala, klikneš na vzpostavi povezavo, greš na Toshibino stran in potegneš dol gonilnike.
Po navadi ima OS težave z wifi karticami, saj je toliko proizvajalcev, da vseh gonilnikov ne more biti v winsowsih.
Po navadi ima OS težave z wifi karticami, saj je toliko proizvajalcev, da vseh gonilnikov ne more biti v winsowsih.
amigo_no1 ::
Toshibina stran za driverje
http://bl.computers.toshiba-europe.com/...
Lahko tudi posnameš dol na delujočem pc-ju, zapečeš na cd/dvd in prestaviš plošček na prenosnik.
http://bl.computers.toshiba-europe.com/...
Lahko tudi posnameš dol na delujočem pc-ju, zapečeš na cd/dvd in prestaviš plošček na prenosnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | win 7 32 bit in octoshape = crash sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 921 (836) | #000000 |
» | Prenosnik Toshiba Satellite L675 - PregrevanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1946 (1739) | solatko |
» | Težave pri nalaganju windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2561 (2461) | Machiavelli |
» | Težava z dostopom do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2335 (2132) | solatko |
» | Internet pri notesnikih!Oddelek: Omrežja in internet | 1548 (1238) | 'FireSTORM' |