» »

Prenosnik - težave z gonilniki in povezavo

Prenosnik - težave z gonilniki in povezavo

powergirl12 ::

Dan. Imam spet eno vprašanje in upam da boste znali odgovoriti nanj.

Namreč, kupila sem si prenosnik - Toshiba Satellite L675-11E in sem normalno naložila nanj Windows 7 in vse...Zatakne pa se pri gonilnikih in vzpostavitvi povezave z internetom...

Gonilniki niso bili priloženi in nevem kako jih naj namestim, saj povezave z internetom ni mogoče vzpostaviti. Vedno, ko želim vzpostaviti povezavo mi napiše da gonilnik za mrežno kartico še ni nameščen...(problem ni v ruterju ker ruter imam in dela pravilno)...Zanima me kaj naj naredim ?

Pa še eno vprašanje: Kako pa vem da je tale Wi-Fi vključen ker namreč nimam nikjer nobenega gumba za to...na prenosniku pa za brezžično omrežje gori oranžna lučka...Se torej sam vklopi ali ga je treba še dodatno kje vključiti ?

Hvala že vnaprej za odgovore in LP :)

solatko ::

Vzemi en UTP kabel (internetni kabel) in priklopi prenosnik preko kabla na router. Mrežno ti bo 7-ica zaznala, klikneš na vzpostavi povezavo, greš na Toshibino stran in potegneš dol gonilnike.
Po navadi ima OS težave z wifi karticami, saj je toliko proizvajalcev, da vseh gonilnikov ne more biti v winsowsih.

amigo_no1 ::

Toshibina stran za driverje
http://bl.computers.toshiba-europe.com/...

Lahko tudi posnameš dol na delujočem pc-ju, zapečeš na cd/dvd in prestaviš plošček na prenosnik.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

win 7 32 bit in octoshape = crash sistema

Oddelek: Operacijski sistemi
8921 (836) #000000
»

Prenosnik Toshiba Satellite L675 - Pregrevanje

Oddelek: Pomoč in nasveti
121946 (1739) solatko
»