Forum » Pomoč in nasveti » Ali je možno pogledati zgodovino računalnika po datumih? *prosim za pomoč!*
Ali je možno pogledati zgodovino računalnika po datumih? *prosim za pomoč!*
zvezdica1 ::
Živjo, mene pa zanima če je s kakršnokoli možnostjo mogoče pogledati zgodovino računalnika, s tem mislim na denimo določen datum in kaj se je tisti dan dogajalo na računalniku...ne mislim na iskanje med dokumenti na diskih, temveč iskanje po globjih plasteh računalnika (npr, katere datoteke so bile tisti dan odprte itd).
Nekje sem brala, da se to vse shranjuje in je možno se nekako dokopat do teh podatkov...kako je s tem? Kakršenkoli nasvet je več kot le dobrodošel.
Hvala!
Taja
Nekje sem brala, da se to vse shranjuje in je možno se nekako dokopat do teh podatkov...kako je s tem? Kakršenkoli nasvet je več kot le dobrodošel.
Hvala!
Taja
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je datum rojstva osebni podatek? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10149 (8560) | St235 |
» | Prevoz.org -- komentarji in pripombe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15604 (8603) | Alexius Heristalski |
⊘ | zdravniški pregledOddelek: Šola | 2752 (2517) | Gandalfar |
» | Poškodba očesa - mrežnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10813 (8854) | korenje3 |
» | Napovedljivost vremenaOddelek: Znanost in tehnologija | 3034 (2629) | Thomas |