Forum » Kaj kupiti » nakup računalnika
nakup računalnika
laky ::
zdravo,rad bi si kupin novi racunalnik v vrednosti cca 800 eur,zdaj me pa zanima za kako dobro trgovino kjer si lahko izberes komponente in ti ga tudi tam sestavijo.hvala za vnaprej
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
bluefish ::
Z izbranimi komponentami ti računalnik sestavijo v praktično vsaki računalniški trgovini. Oglej si ponudbo na Funtech, AGT, sestavi.si,...
solatko ::
Poizkusi v Funtech, zelo sposobno osebje, dobro svetovanje in odlično reševanje reklamacij. Trenutno firma no1.
jazbec ::
počakaj še malo manj kot mesec na sandy bridge in podnožje 1155
glede trgovin
agt nima skoraj nic na zalogi in lahko cakas tudi mesec ali več
funtech je še kar poceni in ti ga sestavijo-se mi zdi da sestava stane okoli 20 evrov
potem imaš dinokomp-ti ga tudi sestavijo in je ena izmed top trgovin
potem imaš tudi nakupi.net-sestava je 30 evrov, imajo malo dražje ampak še nikoli nobenih problemou
glede trgovin
agt nima skoraj nic na zalogi in lahko cakas tudi mesec ali več
funtech je še kar poceni in ti ga sestavijo-se mi zdi da sestava stane okoli 20 evrov
potem imaš dinokomp-ti ga tudi sestavijo in je ena izmed top trgovin
potem imaš tudi nakupi.net-sestava je 30 evrov, imajo malo dražje ampak še nikoli nobenih problemou
jazbec ::
sestavi.si je tudi dobra trgovina
ampak imajo malo višje cene
pri njih sem kupu že par stvari, ker jih niso imeli drugje na zalogi
paket pride po maximum 3 dneh
ampak imajo malo višje cene
pri njih sem kupu že par stvari, ker jih niso imeli drugje na zalogi
paket pride po maximum 3 dneh
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestavi.si Izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 21803 (6068) | neocodexx |
» | Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 32964 (21806) | cholt45 |
» | Iščem priporočeno spletno stran kjer ti kupljene komponente sestavijoOddelek: Kaj kupiti | 1543 (1000) | xxurban |
» | Kupujem nov računanikOddelek: Kaj kupiti | 2151 (1456) | aaaaa93 |
» | low end pc za cca 300 eur (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12710 (11113) | gregor |