Forum » Kaj kupiti » nakup LCD monitorja z vgrajenim tv tunerjem
nakup LCD monitorja z vgrajenim tv tunerjem
cobrica ::
Torej namen imam zamenjati moj ekran z malo večjim. Trenutno imam 19 col kupil bi pa nekje 23 col. Sicer ne uporabljam monitorja za kakšna grafična dela, ampak se mi gre za to da lahko tudi z postelje gledam televizijo. Postelja je od ekrana oddaljena nekje 3,5 metra mislite da bo ekran 23 zadosti?
Sicer pa imam v mislih ta ekran http://www.mimovrste.com/artikel/265006... .
Sicer pa imam v mislih ta ekran http://www.mimovrste.com/artikel/265006... .
IIIman ::
Zna bit majhno, odvisno od tega kako dobro vidiš :).
Če že gledaš ta model, poglej raje tukaj, saj boš dobil ceneje.
Poglej še ta Samsungov 24"
Če že gledaš ta model, poglej raje tukaj, saj boš dobil ceneje.
Poglej še ta Samsungov 24"
cobrica ::
Hm vidim zaenkrat še dobro tako da ni panike, samo a ni 24 kar precej velik ko sediš 1 meter stran od njega? Mislim že 23 se mi zdi velik :).
Sicer pa raje naročim na mimovrste, ker sem vip user in imam poštnino zastonj, tako da 5 evrou ceneje ne profitiram nič :)
Sicer pa raje naročim na mimovrste, ker sem vip user in imam poštnino zastonj, tako da 5 evrou ceneje ne profitiram nič :)
IIIman ::
Se navadiš na 24". Če ti ustreza, je pa tudi 23 dovolj :)
Pa ni blo 5EUR, ampak 7,76EUR razlike :P... Tvoja odločitev, seveda.
Pa ni blo 5EUR, ampak 7,76EUR razlike :P... Tvoja odločitev, seveda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 27inch monitor (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Kaj kupiti | 204421 (104379) | Crni_Dejan |
» | monitor, svetli uničevalec oči = kakšnega izbratiOddelek: Zvok in slika | 3552 (2830) | korenje3 |
» | 27'' ali še večji monitor s HD resolucijoOddelek: Strojna oprema | 4536 (3683) | tony1 |
» | LCD za dnevno sobo (2,5m oddaljenost) do 600€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 33627 (30435) | nendzi |
⊘ | HD ready ali full HD? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14666 (10042) | Akssi |