Forum » Pomoč in nasveti » Kaj naredite, ko prodajate telefon
Kaj naredite, ko prodajate telefon
omega_pet ::
Pozdravljeni,
sem ravno pred prodajo svojega telefona. Zanima me, kaj naredite vi, ko prodajate svoj mobitel. Recimo SMS, Beležke itd.. tule notri sem imel kar nekaj osebnih podatkov. Če jih kdo obnovi, nebi bilo ravno dobro. Ali imate kakšen način, da se tole počisti? Ali prodate vi telefon kar tako?
Po googletu sem gledal in nisem našel nič kaj konkretnega. Tudi na tem forumu ne.
Drugače je moj telefon Samsung Omnia.
Hvala za pomoč.
sem ravno pred prodajo svojega telefona. Zanima me, kaj naredite vi, ko prodajate svoj mobitel. Recimo SMS, Beležke itd.. tule notri sem imel kar nekaj osebnih podatkov. Če jih kdo obnovi, nebi bilo ravno dobro. Ali imate kakšen način, da se tole počisti? Ali prodate vi telefon kar tako?
Po googletu sem gledal in nisem našel nič kaj konkretnega. Tudi na tem forumu ne.
Drugače je moj telefon Samsung Omnia.
Hvala za pomoč.
gulfstream ::
Ne vem za samsung, ampak pri nokii vtipkaš eno kodo in deluje kot popoln reset. Ne vem pa ali se da te podatke obnoviti, verjetno se da če si nekdo vzame čas.
omega_pet ::
Hvala za odgovore.
A task 29 dela na Samsungu (Symbian)? Videl sem, da ga rabijo samo na HTC..
A task 29 dela na Samsungu (Symbian)? Videl sem, da ga rabijo samo na HTC..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: omega_pet ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39154 (30658) | deja |
» | Nakup telefona - Android in sinhronizacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 3305 (2656) | ncc2000 |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20290 (14601) | Jst |
» | Xperia Neo (Android) vs Omnia7 (WP7)Oddelek: Mobilne tehnologije | 4806 (4082) | Moshi |
» | HTC Touch2 ali Samsung Galaxy Spica? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9805 (5969) | Jebac18 |