Forum » Zvok in slika » LED LCD TV-znamke
LED LCD TV-znamke
opal73 ::
Pozdrav,
zanima me,kakšno je splošno ljudsko mnenje o znamkah LED LCD TV-jev. Prejšnji teden sem dobil najprej informacijo,da so daleč najbolj kupovani TV z novo tehnologijo Philips, v istem dnevu pa drugo info,da so na prvem mestu po kvaliteti Samsungovi,sledijo LG in nato naprej, za Philipsa pa, da se propagirajo z ambilightom, sicer pa je čistina slike slabša. Ali ima kdo izkušnje s Samsungom Led Lcd, cca.116 širine ekrana?
Hvala in LP.
zanima me,kakšno je splošno ljudsko mnenje o znamkah LED LCD TV-jev. Prejšnji teden sem dobil najprej informacijo,da so daleč najbolj kupovani TV z novo tehnologijo Philips, v istem dnevu pa drugo info,da so na prvem mestu po kvaliteti Samsungovi,sledijo LG in nato naprej, za Philipsa pa, da se propagirajo z ambilightom, sicer pa je čistina slike slabša. Ali ima kdo izkušnje s Samsungom Led Lcd, cca.116 širine ekrana?
Hvala in LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri 23-24'' monitor?Oddelek: Zvok in slika | 5094 (4807) | mokasin |
» | Primerjave lcd LED 3d televizijOddelek: Zvok in slika | 5047 (4644) | GrEg3c |
» | LCD ali PLAZMAOddelek: Kaj kupiti | 2169 (1443) | popster |
» | Kateri LED LCD?Oddelek: Kaj kupiti | 3181 (2213) | fpbs |
» | LCD TV in prikaz črne barve..Oddelek: Zvok in slika | 2433 (2182) | SkyEye90 |