» »

Blog o dogajanju 1991-1994

Blog o dogajanju 1991-1994

Temo vidijo: vsi
««
125 / 256
»»

ColdCat ::

Miki vse to sproti, kakšnih 384 strani, hehe.

Miki še nobene zgodbe ni pripeljal do konca:
1. Mikiliks je po defoltu neverendingstory,
2. Prižonjer se lahko konča kadarkoli (ne berem, ampak vem da konec še ni8-) )
3. Gate so itak rak-rana Mikija. Še nismo niti na 50%, Lumina še kar vozi navzdol, "glavno" se dogaja v spodaj in na poti nazaj.8-)
4. Specjal je edini, ki je napisan na recimo 95%, vsaj zgleda tako.

Patriotske ??? Nazadnje začete, najprej zaključene??? Bomo videli.8-)

Vemo, Miki je poln zgodb in prigod.[to pravi tudi Reza.] TA TUKAJ, s katero nam je postregel Miki lansko leto, je prav zabavna. Omenja se tudi knjiga8-)

Pa še naj kdo reče, da Miki ne dokonča začete zgodbe8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ColdCat ()

čarli ::

ColdCat je izjavil:

Vemo, Miki je poln zgodb in prigod.[to pravi tudi Reza.] TA TUKAJ, s katero nam je postregel Miki lansko leto, je prav zabavna. Omenja se tudi knjiga8-)

Pa še naj kdo reče, da Miki ne dokonča začete zgodbe8-)

Dobro, da si dal link, ker tam je miki napisal tudi tole:
Linki do posnetkov, video vsebin in dokumentov, ki dajejo zgodbi verodostojnost, bodo marsikomu podrle iluzije o marsikom v tej državi.

Se pravi bodo linki tudi do dokumentov, kar pomeni da naj bi bil večinoma samo text . Dobro 20+ fotk gor ali dol. Je pa res, da je omenil, da bodo kupci knjige imeli ekskluzivno, ker so notri dokumenti katere pa ni v linkih:
V zadnjem delu bom objavil vse povezave do zvočnih in filmskih posnetkov. Fotografij in dokumentov, ki so objavljeni v knjigi, pa ne bom prenašal na net.
http://mikstonepatriot.blogspot.com/201...

Priznam počasi me tale miki že bega s svojimi ugankami. Ni bil zastonj agent jajota8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: čarli ()

Matako ::

čarli je izjavil:

Priznam počasi me tale miki že bega s svojimi ugankami. Ni bil zastonj agent jajota8-)

Saj res, je kdo že ugotovil kaj je UU196? Uganka iz Mikiliksa.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

Kaj pa tole:ZGODOVINO PIŠEJO ZMAGOVALCI (Part 36)
Nekaj obiskov njegovih podložnikov sem bil deležen ampak brez rezultata. Bil sem preveč v drugem svetu, da bi resno jemal grožnje bivšega šefa. Kar sem lahko skril, sem skril. Kar nisem uspel skriti so mi pobrali.

Lahko nekaj skriješ (tako, da se tega zavedaš), če si v drugem svetu? Spet Werner in Ervin8-)

Uroš (od vasćija) je imel na dan uganke 196 frendov na twitterju. Zdaj jih ima 199;((

Zgodovina sprememb…

Primerjava iz dveh Mikijevih blogov. Obakrat bi naj šlo za drugi odhod v zapor leta 2003/4
UP WERE WE BELONG September 27, 2010

tokrat na ŽIP-u.Ni šlo,res ne,plača desetkrat manjša kot na MORS-u,pa še bad karma-Njavro.
Naprej je šlo samo navzdol,do naslednjega zapora,do droge,odvisnosti!Tokrat sem res izgubil vse.
V zapor se nisem želel javiti,prišli so pome.Kot se za bivšega specialca spodobi,so nadme poslali policijske specialce,obkolili so blok v Polju ,naslov Polje374,helikopter ni manjkal,šov za sosede.Vdreti v stanovanje se niso upali,raje so zunaj prosjačili v mikrofon,naj se predam.Zrolal sem joint,ga pokadil,nato sem se pomirjem in vdan v usodo predal.

07. marec 2012, SEMPER FI (Part 33)
Ko sem na okencu pokazal potni list je bilo avanture konec. Pristopila sta dva orožnika finančne straže in me aretirala. Zvlekli so me v prostore za pridržanje in mi pobrali vse stvari. Tudi pas in vezalke. Od vsega hudega sem zaspal.
Dopoldan sta me prišla iskat dva kriminalista v civilu iz Ljubljane in me odpeljala domov. Vso pot nista spregovorila besede. Jaz pa sem si razbijal glavo, če se to dogaja zaradi nočnih dogodkov pri strelišču. V Ljubljani so me zaprli v sobo na Policiji. Še vedno nisem vedel ali se je Njavro kljub vsemu privlekel na murijo in kokodakal? Ko so me po nekaj urah končno izprašali o povsem drugi zadevi so me odpeljali v ljubljanski zapor na Povšetovi! Ko sem stopil iz policijskega vozila pred vrati zapora se mi je stemnilo. Namesto na poti v Afganistan sem se znašel vklenjen pred vrati pekla. Petnajst mesecev zapora je pred mano, adijo življenje, dobrodošli v peklu!

8-)

Kot dodatek, zdaj ko poznamo vso zgodbo (kronologijo) je prav da objavim še tale post mikija iz alterja LINK

Vzporedni sveti, paradokski dvojčkov,... spet Ervin in Werner, ...že drugič danes 8-)

Zgodovina sprememb…

Ejsi_Disi ::

Nekaj me zanima. A kdo vse te dele Knjige skupaj meče, da bi potem dal sem gor in bi lahko Knjigo prebral v 'šusu'?
Rock n' roll ain't noise pollution!

Ah ejsi-disi, to je tako kot da bi Angus vse rife posnel na enem albumu. Z Mikijevimi (ne)objavami je treba živeti.

8-)

enadvatri ::

Ejsi_Disi je izjavil:

Nekaj me zanima. A kdo vse te dele Knjige skupaj meče, da bi potem dal sem gor in bi lahko Knjigo prebral v 'šusu'?

Na blogu ne moreš ali kako?

Mikiju do milijončka manjka manj kot 7k klikov. Zdaj se mu rolajo na 8 sek.

To je 15 ur, (čez noč je števec počasnejši), jutri tak čas pa sigurno. 8-)

Zgodovina sprememb…

Ejsi_Disi ::

He he, dobra ColdCat, samo ni čisto tako. Tud ACDC so dali celo plato ven z devetimi komadi in ker se je dobro obnesla so izdali še eno plato in še eno... In če se prva Mikijeva knjiga obnese, ni hudič, da ne bo 'izdal' še ene. Ampak že za tole smo se načakali :|

@Matijadmin
Lahko dostopam do bloga. PA ni finta v tem, da ne bi znal spravt to v word in uredit, samo se bojim, da bi potem začel brat te odlomke. Tega pa nočem. Hočem en šus :P
Rock n' roll ain't noise pollution!

Ejsi_Disi je izjavil:

He he, dobra ColdCat, samo ni čisto tako. Tud ACDC so dali celo plato ven z devetimi komadi in ker se je dobro obnesla so izdali še eno plato in še eno... In če se prva Mikijeva knjiga obnese, ni hudič, da ne bo 'izdal' še ene. Ampak že za tole smo se načakali :|

@Matijadmin
Lahko dostopam do bloga. PA ni finta v tem, da ne bi znal spravt to v word in uredit, samo se bojim, da bi potem začel brat te odlomke. Tega pa nočem. Hočem en šus :P

Pazi, da te ne pobere ko boš prebral v enem šusu, ker je ta stuff kr močan:P

čarli je izjavil:

Pazi, da te ne pobere ko boš prebral v enem šusu, ker je ta stuff kr močan:P

+1, previdnost ni odveč. Ta material te odklopi, preseli v nek drugačen svet.

Tako da ne bi se čudil, če bi po šusu našli Ejsi-disija, kako se nag sredi noči dere z balkona "yewww shook meh alll night long!"

Močna roba.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Matako je izjavil:

čarli je izjavil:

Saj res, je kdo že ugotovil kaj je UU196? Uganka iz Mikiliksa.

Evo uganka je rešena:)

Nagradno vprašanje je ostalo brez pravilnega odgovora! UU-196 je registrska oznaka korejske kripe, ki dostavlja rit prvega zoo-fila na Cigaletovo 15!

http://mikstone1.blogspot.com/2012/10/m...

Cervantes ::

Na Cigaletovi 15 je Telekom Slovenije.

In tja naj bi dostavljali zoofilske riti? Men ni nč več jasn...

OK, zoofilija je globoko zakoreninjena v samem sržu slovenske biti in ljudskega izročila (sem pasla kozice, sem pasla koze / sem kozla navadla d'je skakou na me) ampak komu hudiča bi pa lahko pripadel dični naslov Prvi Zoofil Slovenije?

Tuerk sicer stanuje blizu, ampak tisto je na Pražakovi. Poleg tega mezdi, da se bolj zanima za brhke asistentke, kot za kakšno Dolly.

WHO THEN??

Zgodovina sprememb…

Okapi ::

Ja, je treba sledit dogajanju;) Vašči je šef na Telekomovi TV.

O.

Nagradno vprašanje je ostalo brez pravilnega odgovora! UU-196 je registrska oznaka korejske kripe, ki dostavlja rit prvega zoo-fila na Cigaletovo 15!

Ja saj. Vprašanje je bilo enostavno za vsakega operativca, ki je pripravljen dan ali dva žrtvovati za opazovanje tarče. Tako pa spet nihče ne bo videl knjige v živo.

Nerodna reč, bi rekel Matthai.

Ma klinc, jaz bom počakal kar na drugo izdajo. Mimogrede, včeraj smo tu imeli obisk avtorja... :D
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Oldi ::

Depresivno branje tale zadnja objava:
Po kanonadi odredb, ste me stisnili v kot, pravzaprav knjigo! Zdaj ti spomenik postavljam na internetu. Da ne boš narobe razumel! Ponosen sem na skupne čase, če smo grešili, bom z ramo ob rami s teboj stal na sodišču! Ampak to me nikoli ni skrbelo. Vem, da si nad zakoni....

Mar to pomeni, da ne bo knjige?

Še nekdo je lahko depresiven, morda celo trije:
Kaj dogaja v kabinetu Vinka Gorenaka. S Kalohom se mečkata v kabinetu. Gospa, ki ju je presenetila, le kaj bodo z njo?

Ne vem kje sem ga (Kaloha) včeraj videl, aha, mislimda v Mladini, vsakega greha vreden, mislim telesno.

Verjetno Miki po eni strani računa, da bo odšel k Amerom, ki ga bodo zaščitili oziroma ustavili deklco, po drugi pa še vedno računa, da bi doma počakal na razplet. To bi bilo adrenalina. Ampak mislimda tega filma ne bomo videli. Včeraj je Kos iz Koroške poročal, da bi Hajder z lahka blokiral Österajharska sodišča in bi bil verjetno tudi Sanader še vedno svoboden. To zadnje je moj dodatek.
Hajder in Jajo sta podobna kalibra, koroška in naša sodišča so pa verjetno tudi tamtam.

Dolgo sem verjel, da bo splošna Slo kriza v obliki črke V in da bo Miki poskrbel za zabijanje v dno, civilna družba pa za odboj, počasi mi postaja jasno, da bo L - pa ne mislim na gospodarstvo, to je itak še najmanjši problem, pokupili ga bodo Hrvati (Triglav in Merkator) in Srbi.

Juhu, nove Gate so tu!

http://mikstoneirangate.blogspot.com/20...

Cliffhangerja iz prejšnje epizode je mojstrsko snel s kavlja brez žrtev...

A ni važno, glavno, da se saga nadaljuje!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Cervantes ::

Okapi je izjavil:

Ja, je treba sledit dogajanju;) Vašči je šef na Telekomovi TV.

O.

Prisrčna hvala. Da mi mi kdo sploh kaj pove. Za Telekomovo televizijo sicer ne slišim prvič, mi je pa novo,(čeprav me ne čudi), da je tam VV šef.

Kje pa se da ta (brezdvoma vrhunski) dosežek slovenske medijske scene pogledati?

Danes bodo že drugič oddajali eno fuzbal tekmo ob 20h. So pa vidni vsaj na Telemachu za ziher in sicer tam kjer je bil prej TV3. V IP pa gotovo tudi povsod. Za zemeljsko digitalno (antene) se pa še dogovarjajo

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Oldi ()

Tudi jaz osramočeno priznam, da nisem vedel, da je Vašči šefe na JaJoTV. Taka neinformiranost se mi zdi nedopustna in se bom poizkušal popraviti - še dobro, da imamo Mikiliks.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Aja menim tudi, da bomo o JaJoTV čez kako leto dve spet slišali v obliki mega afere.

Dajmo se že navaditi na slovensko formulo: posel brez pravega poslovnega ozadja oz. neke BS projekcije dobička --> korupcija. In kaka nastavljena ritka. ;)

Velja za Jaja, Zokija, za vse! Pač če se zdi sumljivo, verjetno je.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

V Italiji ima Telekom svojo TV, ampak Italija je velika in si to komot lahko privošči.
Mi je pa dojajilo (dokurčilo že davno), da ta bedna levica samo gleda, kako gre javni denar za Jajovizijo in to denar, ki so ga vzeli od socialnih pomoči, penzij ljudi, ki so delali po Jugi ali za JLA..... Že pri brezplačnikih je bilo to tumačpreveč, parlamentarna komisija je dokazala kup tega i nikomeništa. Ta naša levica ni vredna pol toliko kot Jajo, ta je vsaj sposoben mafijc.

Telekom bodo itak prodali in močno dvomim, da se bo hotel novi lastnik ukvarjati s televizijo. Moja projekcija je, da ne bodo prav dolgo svirali.>:D

O.

Ma mene samo moti, da je Jajovizija ustanovljena na suho. Nobenega povpraševanja na trgu ni za novo TV postajo! Nula.

Razen, če bo Vašči zrihtal kake oddaje za "drugače usmerjene". To zna biti tržna niša, saj se tudi v svetu veliko posvečajo tej skupini, ki ima običajno precej prostih denarnih sredstev za trošenje.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

sevigon ::

Matako je izjavil:

Mimogrede, včeraj smo tu imeli obisk avtorja... :D

Itak, da nas spremlja. Mislim, da je zvestoba in fanovstvo vzajemno. Ivan pa nas spremlja iz drugih razlogov. Pozdravčki obema.

sevigon je izjavil:

Ivan pa nas spremlja iz drugih razlogov. Pozdravčki obema.

Pa lubčka Vaščiju! Ker po mojem se je glas o S-T 91-94 "enoti" mikstonslovcev in jajologov kar dobro razširil med akterji.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Malajlo ::

Hja, vam pa res ni jasno... Telekom je dal denar za televizijo, ko ga bomo pa prodajali, bo pa cena nižja za vrednost TVja. Jajovizija bo tako postala samostojen subjekt, seveda čisto ločen od države (kar zdaj vsaj na približno še je). In tako bomo imeli novo (prosto po Mikiju) desno gnojilo, ki je ustanovljeno in financirano z našim denarjem.
A res to dopuščamo :|

Lol, števec na Mikiliksu je pobezljal, šteje sekunde kot atomska ura! Rode efekt :D

Hja izgleda, da lahko folk nateguješ glede keša kolikor hočeš in ne opazijo, ko pa teče beseda kdo je koga _zares_ f-kal pa napnejo ušesa kot čivave.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Ejsi_Disi je izjavil:

Tud ACDC so dali celo plato ven z devetimi komadi in ker se je dobro obnesla so izdali še eno plato in še eno...

Tudi Miki da ven celo epizodo z več prigodami, detalji, smešnimi vložki,..In ker se obnese, sledi še ena,... Tudi pri ACDC ne veš kdaj točno bo naslednja plata.
Če povzamem: "plato" je treba razumeti kot prispevek/epizodo v blogu, ne pa cel blog/knjigo. Posamezni "komadi" so potem prigode, smešne scene,.. Hierarhijo nadpomenk je treba spustiti za eno stopnico,.. 8-)hej, opravka imamo z Mikijem, ne s komerkoli8-)

Miki je včeraj oddal smeškota malo pred deseto, bil na S-T do nekaj pred polnočjo (vmes je napisal Mikiliks). Danes (ko se je zbudil) je bil malo čez 9:00 spet na S-T. Potem je šel pisati Gate (spet odlična epizoda, mimogrede) in jih objavil nekaj pred 11:00. Nekaj po 13:00 danes je bil spet na S-T.

MikiReport že poroča o rezultatu in zakulisju kardinalove tiskovke, ki bo danes8-)

Javnost bo dobila tole

8-)8-)8-)

Zgodovina sprememb…

Se samo meni zdi, da je Miki naenkrat začel bolj pozorno spremljati 91-94? Popravi me Mačk, ampak kaj niso Mikijevi obiski vedno sovpadali s pomembnimi premiki in dogodki, tipično ne povsem neosebnimi?

Nekaj se pripravlja!
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Občutek mi pravi, da bodo TV prodali Grku za pola cene kot nas je stala in to pod pogojem, da jim do konca te vlade pusti proste roke pri sralnem programu.

Da ni nobene potrebe ali niše pa govorijo dejstva, večkratni poizkus s TV3, podobno pri Pinku. Prva je že ugasnila, druga pa še bo, ob Popu in rumeni RTV Slo ni placa za še eno rumeno TV, resna TV je pa za Slo po prvi Jajotovi vladi misija nemogoče, že takrat je uničil kar je še migalo oziroma so potencialni ustvarjalci sprevideli koliko je ura - beri karkoli štrli iz rumenila, se takoj pohodi.

ColdCat je izjavil:

Danes (ko se je zbudil) je bil malo čez 9:00 spet na S-T. Potem je šel pisati Gate (spet odlična epizoda, mimogrede) in jih objavil nekaj pred 11:00. Nekaj po 13:00 danes je bil spet na S-T.

Kako pa to veš?

Kako vem, da je epizoda gat odlična? 8-)

Za ure se vidi v "nazadnje prisoten" v profilu. Ure objavljanja na mikiliksu in Gatah so vidna na blogu.

ColdCat je izjavil:

Kako vem, da je epizoda gat odlična? 8-)

Za ure se vidi v "nazadnje prisoten" v profilu. Ure objavljanja na mikiliksu in Gatah so vidna na blogu.

Aha na statistiko je treba it, da se vidi kdaj je bil gor...

terrencehell ::

Kaj zdaj Kunstelj? Preverjaš kaj bomo razkrili o tebi? Ne skrbi ti! Usak izdajalec ki se je prodal Janši bo plačal za svoje izdajstvo!

Zgodovina sprememb…

^^ Še ena maska je padla :))

Danes je bil drugače uspešen dan. Želja povprečnega Slovenca, da zve, kam ga je kardinal vtikal je na Mikiliks privedla trume novih obiskovalcev - od tam je do Knjige in Gat le še klik. In potem so notri, navlečeni.

Mikstonloške vrste se bodo močno ojačale.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Zanimiva mi je tudi ta podrobnost v Mikijevi mea culpa:
Ugrabljali, pobijali, preprodajali, lagali, ustrahovali in diskriminirali smo po naročilu Janeza Janše.

Ok, prvih 5 je v blogih in knjigi.... ampak diskriminirali? Da fuq? Koga ali kaj?
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

Najbrž je hotel napisat "diskreditirali".

jericho ::

A se že kej ve o Rodetu? Danes ob 16 naj bi dala izjavo z debelo.
Siol ma baje verodostojne info :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jericho ()

enadvatri ::

terrencehell je izjavil:

Kaj zdaj Kunstelj? Preverjaš kaj bomo razkrili o tebi? Ne skrbi ti! Usak izdajalec ki se je prodal Janši bo plačal za svoje izdajstvo!

Marsi kdo se tu heca, mislim pa, da si najmanj nesrame. Umiri ton. Ali ga lahko kdo od moderatorjev opozori in obvlada, prosim.

A se že kej ve o Rodetu?
Na tiskovki je povedal, da je bil test negativen.

O.

nnn ::

ha ha ha. dol mi visi za bolnika, pa tudi za koga drugega, npr forume. Res sem od včeraj do danes nekaj krat pogledal, pa ne zaradi vaših krasnih zapisov. Mrzlemu mačku sem poslal zs, pa sem čekiral , kdaj bo odgovoril, that all folk! Uživajte še naprej :)

jericho ::

Hmm, negativen :))

Ja saj je Miki rekel, da bosta lagala danes ob 16h!

Sploh ne vem kaj se NZK trudi, saj jo je Miki že tolikokrat razkrinkal.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

luli ::

Miki, opozori Karbo, da ne bo slučajno izbral Kljuna. Mogoče pa imata iste informatorje?

Mačk zahtevam, da takoj razkriješ tvojo tajno korespondenco s Kunnnstljem!
/\/\.K.

A ma kdo vpogled na račun Petra S.? Al se je pa Miki prenaglil oziroma so ga nategnili. Je pa Mačk sicer dal par postov točno to, kar smo dobil. ..|., (med smajliji manjka takle ;)

Hm, malo je čudna sicer informacija na Mikiliksu, da je NZK dobila "sporočilo iz Vatikana, da sta se Rode in Stelzer dogovorila". WTF, bi nekdo o tajnem dogovoru pri katerem je "javnost izključena" obveščal odvetnike, ki komunicirajo z javnostjo in kaj ne bi bilo logično, da bi sporočilo bajsiki posredoval Rode, če že?

Možno, da je Mikija res nekdo nategnil. Saj niti ne bi bilo prvič, pred kratkim ga je lastni odvetnik, še prej ga je celo desetletje nategoval Jajo ...
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

««
125 / 256
»»