» »

Provizije na bankomatih

Provizije na bankomatih

genius11 ::

A so še provizije.

jest10 ::

Kero banko uporabljaš nam bo pa zobna miška povedala?

genius11 ::

NLB

zupicaa ::

A ste kaj dobili nazaj sedaj ko so vračali? Jaz imam NLB in mislim, da nisem še nič dobil.

z00s ::

Pozdrav.

Če bi v gugla napisal nlb provizije bankomati ali pa nekaj podobnega, bi odgovor že zdavnaj imel;)

lp

bluefish ::

zupicaa je izjavil:

A ste kaj dobili nazaj sedaj ko so vračali? Jaz imam NLB in mislim, da nisem še nič dobil.
Jah, najprej se vprašaj, če si kaj dvigal na drugih avtomatih :P .

c0dehunter ::

Zobno miško prosim, da mi za božička razloži ali pri plačilu s kartico (sparkasse) v trgovinah tudi plačujem provizijo?
I do not agree with what you have to say,
but I'll defend to the death your right to say it.

kixs ::

Ti ne, vsaj direktno ne.. Se pa vsaka transakcija placa, ki jo placa trgovina. Zato se navadno lahko zmenis za kak popust na gotovino.

lp

mojsterleo ::

zupicaa je izjavil:

verjetno nisi nic dobil, ker nisi takrat nic dvigoval. gre itak samo za neko obdobje, mislim da v letu 2008. sam sem dobil okrog 1,5 eur nazaj povrnjeno. mora biti razvidno iz spiska za november.

drugace pa provizij za slo in eu bankomate (po mojih informacijah) nimajo sparkasse, unicredit in delavska hranilnica.

PS: samo bi rad opozoril, da banke (razen zgoraj napisanih) se vedno zaracunavajo provizije za dvig na drugih avtomatih. sam toliko, da ne bo slucajno kdo debelo gledal, ko ga bojo ucurili.

Zgodovina sprememb…

STASI ::

mojsterleo je izjavil:

drugace pa provizij za slo in eu bankomate (po mojih informacijah) nimajo sparkasse, unicredit in delavska hranilnica.

Ne bo držalo. Pri UCB lahko brezplačno dvigneš gotovino na vseh bankomatih v Sloveniji in v državah Evropske monetarna unije (EMU) ter na UniCredit bankomatih v evropskih državah, ki niso članice EMU. V Sparkasse pa so brezplačni dvigi na vseh bankomatih v Evroobmočju (Slovenija included!!!).
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

kixs ::

In kaj je MojsterLeo napacno napisal!?

Šimpanz ::

Tudi Volksbanka ima brezplačne dvige gotovine na vseh bankomatih v EU.

cortez ::

pa Deželno Banko ste pozabl.

STASI ::

EU ni enako kot euro območje.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Double_J ::

5,6 + 2,5obresti... se pravi 8EUR.
Dve šivanki...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katera Banka (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19056300 (5823) cortez
»

Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )

19454798 (31533) MrStein
»

Katera je najugodnješa banka v Sloveniji (strani: 1 2 )

9230023 (24388) šernk
»

Dvig denarja na bakomatih v tujini

4025247 (18737) fosil

Več podobnih tem