Forum » Pomoč in nasveti » gledanje divx - zakaj za vraga hoče media player....
gledanje divx - zakaj za vraga hoče media player....
mrTwelveTrees ::
gledanje divx - zakaj za vraga hoče media player vsakič ko zaženem (določene) divxe - folmčke - video spote - mi gre media player na net gledat za codece, če pa že mam inštaliran divx codec - in potem fora napiše codec not found - error - potem pa normalno začne delat - igrat...
če pa ne bi mel dostopa do neta pa ne bi mogu gledat ...(določenih) divxov...
to mi dela vsakič ko zaženem te clipe
neki sem se igral - sem inštaliral divx PRO, pa mislim da mi od takat naprej j*be... pol sem dal pa uninštall
pa navaden divx 5 inštalima pa isto, sam mislim da codec ni kriv
če pa ne bi mel dostopa do neta pa ne bi mogu gledat ...(določenih) divxov...
to mi dela vsakič ko zaženem te clipe
neki sem se igral - sem inštaliral divx PRO, pa mislim da mi od takat naprej j*be... pol sem dal pa uninštall
pa navaden divx 5 inštalima pa isto, sam mislim da codec ni kriv
undefined ::
Imam DivX 5.0.2 Pro. To se mi še ni zgodilo. Mogoče je fora le v codecu zvoka... inštaliraj ponovno mp3 codec, pa zatem še 1x DivX 5.0 Pro. Ne pozabi tudi na AC3 codec.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13468 (5069) | Kocovan |
» | zelena slikaOddelek: Zvok in slika | 1317 (1203) | Popaj |
» | kateri divx codec packi/codeciOddelek: Zvok in slika | 3891 (3625) | ferjan |
» | Filmi ne delajo in ne delajo...grhhhh....!!!!Oddelek: Zvok in slika | 2342 (1908) | Damjan Jagar |
» | Nimo Pack mi pokvari MEDIA PLAYEROddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (1085) | BaRtMaN |