Forum » Pomoč in nasveti » digitalni fotoaparat olympus u 840.>tezave!!
digitalni fotoaparat olympus u 840.>tezave!!
unknown12435 ::
imam omenjenega digitalca in problem je pri priziganje. ko ga prizgem gre objektiv vn in nato kar nazaj noter.. ce gledas na enkran se v tistem casu ko je objetiv zunaj(1 sekunda ali manj) se vidi nezajeta slika, nato pa kar ekran postane crn kot bi biu prizgan in da bi se videlo skozi ce nebi bla leca zaprta .
sem ga nesel na popravilo in so rekli da oni nedelajo servisa temvec da za 140€ ga poslejo na češko na servis.
ce se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe bi proso za odgovor.
hvala v naprej za odgovore!
sem ga nesel na popravilo in so rekli da oni nedelajo servisa temvec da za 140€ ga poslejo na češko na servis.
ce se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe bi proso za odgovor.
hvala v naprej za odgovore!
TOP ::
Ja potle je problem,očitno je nekaj šlo k vragu edino te servis reši.Če pa je cena prehuda,potle pa novega.
ja ker 140EUR za starega popravit je prehudo, se res splaca novega kupit. samo sem mislil da je mogoce ze kdo imeu podobne probleme in bi mogoce znau povedat kaj je narobe da bi zamenjau ce nebi biu ta del predrag .
Okapi ::
Uradni servis za Olympus ima 3A. A si pri njih preveril?
http://www.3a-servis.si/display.php?&pa...
Lahko je akumulator fuč.
O.
http://www.3a-servis.si/display.php?&pa...
Lahko je akumulator fuč.
O.
ne pri teh pa se res nisem , edini problem je ker sem iz celja to pa je v ljubljani edino , ce se da preko poste..
kot akumulator mislis baterijo ali kaksen del v notranjosti? ker na ekranu lahko gledam ze posnete slike in nastavljam v nastavitvah in vidim da naj bi baterija bila napolnjena. je pa res da sem jo vzeu ven in dau nazaj noter ter je kazalo da je prazna , nato sem spet ponovil in je bila polna.
kot akumulator mislis baterijo ali kaksen del v notranjosti? ker na ekranu lahko gledam ze posnete slike in nastavljam v nastavitvah in vidim da naj bi baterija bila napolnjena. je pa res da sem jo vzeu ven in dau nazaj noter ter je kazalo da je prazna , nato sem spet ponovil in je bila polna.
Okapi ::
edino , ce se da preko posteFotoaparat jim vsekakor lahko pošlješ po pošti. Pokliči jih po telefonu, povej simptome in ti bodo povedali, kako in kaj.
Če lahko slike gledaš, potem ni akumulator.
O.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kako poslati izdelke z vgrajenimi baterijami po poštiOddelek: Loža | 6082 (3270) | Kuscar |
| » | BaterijaOddelek: Pomoč in nasveti | 4468 (3361) | klekej |
| » | problem z garancijo prenosnika (vshop.si) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30398 (20262) | lmfao |
| » | Zaklenjen pasat (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20591 (18005) | Malajlo |
| ⊘ | Big Bang Se Zgodi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17158 (15980) | kuglvinkl |