Forum » Pomoč in nasveti » Trdi disk
Trdi disk
Dragec30 ::
Pozdravljeni.
Imam vprašanje glede trdega diska v prenosniku.Pred dvema tednoma sem kupil novi prenosnik, nanj naložil Windowse 7 64 bit, pa mi je vsake toliko računalnik zmrznil.Po dveh, treh minutah je začel delati nazaj.Ponovno sem naložil Windowse 32 bit, vendar se težava še kar pojavlja. Ko računalnik zmrzne gori lučka za trdi disk. Ali se da kaj storiti. Hvala za odgovore.
Imam vprašanje glede trdega diska v prenosniku.Pred dvema tednoma sem kupil novi prenosnik, nanj naložil Windowse 7 64 bit, pa mi je vsake toliko računalnik zmrznil.Po dveh, treh minutah je začel delati nazaj.Ponovno sem naložil Windowse 32 bit, vendar se težava še kar pojavlja. Ko računalnik zmrzne gori lučka za trdi disk. Ali se da kaj storiti. Hvala za odgovore.
Duhec ::
Naredi test od proizvajalca diska. Najdeš na netu.
Če test javi napako potem uveljavi garancijo.
Če test javi napako potem uveljavi garancijo.
tannaris ::
Ultimate boot cd vsebuje veliko programčkov za testiranje trdih diskov. Priporočam MHDD...
Vsekakor pa uveljavi garancijo!
Vsekakor pa uveljavi garancijo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik zmrzne ko se naložit linux/windowsOddelek: Pomoč in nasveti | 951 (787) | markkram |
» | Računalnik ne deluje tekoče.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1247) | Duhec |
» | prenosnik se ne prižge - sum na matično ploščoOddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (1045) | zee |
» | Lenovo G550 problem - zmrzujeOddelek: Strojna oprema | 1394 (1039) | Dragec30 |
» | Pogosto "zmrzovanje" računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 980 (837) | Turboo28 |