Forum » Pomoč in nasveti » igra za pc
igra za pc
robokop ::
dobr dan.
mene samozanima ce kdo igra to igro fallout new vegas in ima probleme z grafiko. jst igram lahko5 minut potem mi pa zamrzne za 10 sekund in grafika postane slaba. pa sm ze use nastavitve zamenjal. use drugo lahko igram normalno brez problema a ta igra mi steka. igro sem kupil in je original .
imam pa 4 gb rama dual core procesor in nvidia gtx 260 . zdj kaj bi lahko bil problem ce kdo ve ali je imel isto tezavonaj prosim napise hvala lepa.
LP
mene samozanima ce kdo igra to igro fallout new vegas in ima probleme z grafiko. jst igram lahko5 minut potem mi pa zamrzne za 10 sekund in grafika postane slaba. pa sm ze use nastavitve zamenjal. use drugo lahko igram normalno brez problema a ta igra mi steka. igro sem kupil in je original .
imam pa 4 gb rama dual core procesor in nvidia gtx 260 . zdj kaj bi lahko bil problem ce kdo ve ali je imel isto tezavonaj prosim napise hvala lepa.
LP
NSA Agent ::
Vse mi dela brez problema na pentium D 3.0GHz 2GB rama in NV9600GT 512Mb.
Verzja gonilnikov 9.7.2010 6.14.12.5896
Vse do konca razen brightness in subtitles.
Verzja gonilnikov 9.7.2010 6.14.12.5896
Vse do konca razen brightness in subtitles.
hojnikb ::
Posodob driverje za grafično, spucaj z ccleanerjom, mogoče še reinstall igrce če druga ne pomaga ..
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XP ali Win7 na prenosnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18872 (17174) | LJ4L |
» | Znane specifikacije prototipnih ValveBoxovOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 11876 (8475) | damjanll |
» | Ati Radeon HD 5850 1GB ne zazna ramaOddelek: Strojna oprema | 2601 (2195) | opeter |
» | 4GB rama na operacijskem sistemu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9076 (7885) | opeter |
» | počasnost računalnika-igrce štekajoOddelek: Pomoč in nasveti | 1054 (919) | ;-) |