Forum » Strojna oprema » Kako do 5.1 na SB Live value!...?
Kako do 5.1 na SB Live value!...?
vezalke ::
Pred dnevi sm nabavil creativov sistem zvocnikov 5.1,mam pa problem,ker mam SB live Value! kjer naj bi lahko mel samo 4.1 sistem prikljucen!Vem, da ima value! isti chip kot sb ki ni value varjanta,pa me zanima kako se da ustimat, da bo zadeva delovala z mojim zvocnim sistemom,namrec fora je u tem,da sem pred leti bral, da se da nekaj naredit(ne vem ali hardversko al softversko) z value SBjem,da lahko predvajas tud dolby digital zvok...a kdo ve kaj je treba naredit da zadeva deluje?
gumby ::
Live! value je 4.0 in ne 4.1 - ima analogne izhode za dva para zvočnikov (prednje in zadnje)
digitalni izhod in vhod pa se nahaja na sami kartici - treba je narediti en adapter (razporeditev pinov se nahaja v priročniku)
digitalni izhod in vhod pa se nahaja na sami kartici - treba je narediti en adapter (razporeditev pinov se nahaja v priročniku)
bili_39 ::
Digitalni izhod imas tudi na prvem analognem avdio izhodu.
Samo vtakni not mono jack in v nastavitvah (kje je ze to?) omogoci digital out..
Preverjeno!
Samo vtakni not mono jack in v nastavitvah (kje je ze to?) omogoci digital out..
Preverjeno!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako ugotoviti ali je 4.1 al 5.1??Oddelek: Strojna oprema | 864 (704) | jRk0 |
» | Povezava stolp - Sound blasterOddelek: Pomoč in nasveti | 1176 (908) | gumby |
» | Crative SB Live in subwooferOddelek: Pomoč in nasveti | 1085 (995) | gumby |
» | AC3 digitalni izhod na SB Live! ValueOddelek: Zvok in slika | 1148 (1004) | zile |
» | Katero zvočno karticoOddelek: Kaj kupiti | 2000 (1719) | whatson |