Forum » Pomoč in nasveti » Nadomestni napajalnik za prenosnik
Nadomestni napajalnik za prenosnik
Swiper ::
Pozdravljeni,
Zanima me kje bi lahko nabavil napajalnik za prenosnik HP Pavilion dv4000 (dv4031ea)? Stari ne dela več, na netu sem našel enega univerzalca ampak ne vem koliko je to zanesljivo...
http://www.pcplus.si/strojna-oprema/nap...
Rajše bi videl če bi bila kaka druga znamka (Belkin recimo) ali da je celo original. Evo še slika napajalnika...
Zanima me kje bi lahko nabavil napajalnik za prenosnik HP Pavilion dv4000 (dv4031ea)? Stari ne dela več, na netu sem našel enega univerzalca ampak ne vem koliko je to zanesljivo...
http://www.pcplus.si/strojna-oprema/nap...
Rajše bi videl če bi bila kaka druga znamka (Belkin recimo) ali da je celo original. Evo še slika napajalnika...
- zavaroval slike: bluefish ()
MIHAc27 ::
Trustov univerzalec je kar v redu, preverjeno deluje tudi na HP. Ima pa ta na linku bolj malo W. Da ne bo prešvoh.
sandmat ::
tole je dost standardern adapter, že nx 6325 in podobni so ga meli. če hočeš original, poglej malo po bolhi ali pa kar kupi novega, se jih še da dobit.
Swiper ::
Kje se da novi dobit pri nas? Problem je ker nisu vsi priključki isti... kake oznake so (če sploh obstajajo)?
so priključki isti. Poglej na mimovrste(sm jih vidu par mesecev nazaj), pokliči src, a.d.d, katerokoli firmo, ki se ukvarja z servisom in prodajo HPjev. se mi zdej malo mudi pa ti ne morm jst zgooglat, ampak zaupam, da se boš znašel.
lp
lp
Zheegec ::
Tale bi moral biti pravi. Ima dva konektorja, mali in veliki
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
ja, tale tadrugi se ti definitivno splača bolj(20EUR cenejši od istega na prejšnjemu linku, ki je tale).
AMPAK! malo sumljivo mi je, ker piše, da je izhodna voltaža 19.5V ... mogoče je samo typo, definitivno pa prej preveri, preden kupiš, ker laptopi in podobne stvari ne reagirajo dobro na slabe približke ... :)
AMPAK! malo sumljivo mi je, ker piše, da je izhodna voltaža 19.5V ... mogoče je samo typo, definitivno pa prej preveri, preden kupiš, ker laptopi in podobne stvari ne reagirajo dobro na slabe približke ... :)
miranpozar ::
Tisti, ki ga Alien priporoča je pravi! Je originalen hp, 65W, 19V, poštena cena. To je to kar rabiš.
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
miranpozar je izjavil:
Tisti, ki ga Alien priporoča je pravi! Je originalen hp, 65W, 19V, poštena cena. To je to kar rabiš.
specifikacije NISO prave. Glej sliko zgoraj.
Zheegec ::
Tisti orignal mora pasat...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
miranpozar ::
sandmat: te moti 18.5V proti 19V... daj no!
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/
fosil ::
U bistvu je 18,5 proti 19,5 ampak verjetno so se zmotil pri opisu. Vseeno pa raje preveri.
Tako je!
miranpozar je izjavil:
sandmat: te moti 18.5V proti 19V... daj no!
probi priklopit to razliko doma na kakem vezju, ki ni lih kak arm experimenter board(ki delajo na vse, kar priklopiš gor več al manj)... potem pa hitro izklopi :)
sistemi nasplošno niso navdušeni nad tako razliko. Mam doma 2 HPja in ima en 19V pri 4.7A, drugi pa 18.5 pri 2.nekiA. Načeloma je tko, da je voltaža pomembna, amperi pa morajo biti enaki ali NAD tistim, kar je pisalo na prejšnjemu(štromar faq bi lahko temu rekli :) ).
-žiga- ::
Na svojem HPju nx6325 uporabljam nek Belkinov univerzalni napajalnik. Dela odlično, izgleda lepše in se manj greje kot original. Bomo videli kako dolgo bo zdržal, saj ga uporabljam šele 4 mesece. Sem pa pred tem v treh letih zamenjal 3 HPjeve originalne napajalnike, tako da se mi ne zdijo ravno kvalitetni.
huelz ::
Ma ja to je en krep, se kaj premika pri univerzalnih mobi polnilcih?
Bi tle tud eno tako varianto vpelal, ker je res annoying, da ma vsak brend nek svoj napajalnik z razlicnimi konektorji.
Pa logicno, da najvec crkujejo, saj so ponavad najbolj obremenjen del, sploh ce je nek cheap shit kinez rebrandana roba.
Bi tle tud eno tako varianto vpelal, ker je res annoying, da ma vsak brend nek svoj napajalnik z razlicnimi konektorji.
Pa logicno, da najvec crkujejo, saj so ponavad najbolj obremenjen del, sploh ce je nek cheap shit kinez rebrandana roba.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnilec za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3170 (2064) | solatko |
» | Napajanje prenosnika z navadnim ATX PSUOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1986 (1816) | jukoz |
» | Polnilec za prenosnika 19V namesto19,5VOddelek: Pomoč in nasveti | 1050 (933) | Hayabusa |
» | nadomesten napajalnik za laptop - V, W in AOddelek: Pomoč in nasveti | 3262 (2656) | ameba |
» | LC-POWER adapter - 100% obremenitev CPUOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 940 (886) | slitkx |