» »

Samsung in T-2 mobilni internet.

Samsung in T-2 mobilni internet.

Dust ::

Sem naročnik T2jovega mobilnega interneta, za modem uporabljam mobitel. Če vstavim podatkovno SIM kartico v nokio C5 se vse skonfigurira samo od sebe in zelo lepo tudi dela. Problem pa je, ker bi ta telefon rad uporablov kot telefon in ne kot modem... Zaradi tega sem poskusil kot modem uporabiti samsung SGH L810V kupljen pri simobilu, telefon sem dal odklenit, da lahko uporabljam T2 kartico... Stvar je pa taka, da mi tale samsung VEDNO kaže, da je T2 na "gostovanju" pri mobitelu, čeprav na nokiji dela normalno in se nikakor ne moram povezat na internet, klub ustreznim nastavitvam. Enkrat mi je celo uspelo, da dela T2jev internet na SAMSUNGU, vendar tudi takrat ni hotelo povezat računalnika. Če ma kdo kak predlog bi bil zelo hvaležen.

Dust ::

Nekako mi je uspelo spraviti na T2jevo omrežje, vn iz gostovanja in tudi internet dela na telefonu. Ko pa probam priklopit kot modem zgleda takole:

.
Ni imena omrežja in pa tisti gumb za connect ni aktiven, kaj lahko naredim, zanimivo je, da je v "gostovanju" pri mobitelu pokazalo ime mobitel 3G in pa tudi gumb je bil aktiven, tako, da nastavitve niso problem?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dust ()

sasoskobir ::

Reci mi Dust ali si uspel rešit to z povezavo prek računalnika in kako?Tudi jaz imam tak problem...prosim za odgovor!!!

SaXsIm ::

Nekak se mi ne zdi prav, da poskusaš za T-2 uporabit vodafonovo programsko opremo...
SaXsIm

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik + mobitel = internet

Oddelek: Omrežja in internet
2015390 (6732) mat89
»

Linksys WRT54G3G

374137 (1337) Vanadium
»

Sredi Ljubljane ni mogoče do interneta prek bakra (strani: 1 2 )

5414341 (11704) x.sci
»

tušmobiil vesolje - pokritost umts?

Oddelek: Mobilne tehnologije
102146 (1903) hojnikb
»

Rabim internet. Kako do njega?

331892 (1892) Ibex

Več podobnih tem