Forum » Programska oprema » Virtual PC/BOX
Virtual PC/BOX
Robocop1 ::
Zanima me, ali imam lahko hkrati Virtual PC in Virtual Box na enem računalniku. Virtual PC slabo podpira Linuxe, zato sem si omislil še Virtual Box, Virtual PC pa bi vseeno rad še malo obdržal.
In še eno vprašanje: V Virtual PC mi trenutno piše "Hardware virtualization is not available for this computer". A to pomeni, da sploh ne morem omogočit dostop do neke naprave na mojem računalniku? Je možno to funkcijo kako vklopit?
In še eno vprašanje: V Virtual PC mi trenutno piše "Hardware virtualization is not available for this computer". A to pomeni, da sploh ne morem omogočit dostop do neke naprave na mojem računalniku? Je možno to funkcijo kako vklopit?
hojnikb ::
Lahko maš oboje na enem PCju.
Tist "Hardware virtualization" pomen sam da procesor ne podpira strojne virtualizacije.Wiki
Tist "Hardware virtualization" pomen sam da procesor ne podpira strojne virtualizacije.Wiki
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako igrati starejše igre na 64 bitnih windowsih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2469 (2046) | opeter |
» | Virtualka W98 in problemi z miškoOddelek: Operacijski sistemi | 1155 (919) | Jakka |
» | VirtualBox Problem z istočasnim zaganjanjemOddelek: Programska oprema | 1234 (1104) | 5er--> |
» | Windows 7 XP mode pripravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10681 (8565) | MrStein |
» | Zamenjava OS-a (Vista > XP)Oddelek: Operacijski sistemi | 2042 (1616) | ABX |