» »

Kako se kaj obnese PHILIPS LED Monitor 22"

Kako se kaj obnese PHILIPS LED Monitor 22"

easyrider3 ::

A ima kdo kakšne izkušnje z Philipsovim Led monitorjem LED LCD 21,5" Philips 222EL2SB. Mislim nabavit Led monitor in to nič večjega kot 22" in trenutno imam tri modele na izbiro in to zato ker so po ugodni ceni.

http://www.mimovrste.com/artikel/265010...



http://www.mimovrste.com/artikel/265009...



http://www.mimovrste.com/artikel/265008...



in mogoče še tale vendar je že malo dražji
http://www.mimovrste.com/artikel/265009...

TOP ::

Malo poglej rok dobave več kot 2 tedna,kar pomen da je star model.Poglej za LG ki uporablja Philipsove ekrane ali pa Samsung.

Phoebus ::

LG uporablja philipsove ekrane? :D

easyrider3 ::

Mislim da je AOC kar soliden monitor vsaj kolikor sem videl mal predstavitve,čeprav LG tud ni slab

easyrider3 ::

Najverjetneje bom kar AOCa kupil da vidmo kaj je to za ena stvar,ta model je tudi ta zadnji ker je šele avgusta ven prišel.Za brskanje po netu bo čist dober,ker za 20 Eur cenejši Lcd pa je brez veze da kupim

kmetek ::

samo, da je poceni...a ne? sej oči se lahko zamenja?

easyrider3 ::

Zakaj a bi moral gledat za kakšnega boljšega če pa mi tud cenejši že zadostuje.Saj bilo kateri LED monitor je boljši kot LCD pa samo par evrov je dražji,razlike so potem samo še glede priključkov.

Garibaldi ::

Ahhhh... Tudi "LED" je LCD. Gre se le za tip osvetlitve (ang. backlighting) Odvisno od implementacije je slika lahko pogojno boljša ali slabša. Predvsem se gre za porabo energije in višjo trajnost. Moteča lastnost pri poceni LED displejih je to, da je barvna toplota precej hladna. Marsikoga to ne moti lai niti ne ve zakaj se gre oblikovalce pa ponavadi prav najeda.

easyrider3 ::

Kakor koli že sem laik in me sploh ne gane da bi šel kdaj kupit kakšen dražji in boljši monitor,ker sedaj in nikdar ne rabim neke makine,če pa vi rabite za špilanje iger ali gledanje filmov potem pa tudi prav,jaz imam zato televizor-SONY in mi super dela. Barva pa ne more z LED osvetljitvijo nikdar biti slabša kot pri LCD,do sedaj sem videl samo dobro lasnost na LED monitorjih in barve so bolj žive,bolj povdarjene sploh črna barva,pa kontrast je orenk boljši. Trenutno novejši LED monitorji so boljš kot LCD pa čeprav ni dosti dražji,LCD gre počasi v pozabo.

Za moje pojme pa tisti ki špilate igrce na računalniku pa itak ne veste da se sploh ne morete primerjat z konzolam in lahko imate ne vem kakšen monitor ni tisto nič v primerjavi z konzolo. Vi kar nabavljajte najdražje monitorje itd... jaz ga pa ne rabim,za svojo potrebo ne,celo računalnik bom dal povezat direkt na TV in bom potem lahko gledal preko HDMI kabla super sliko na TV in to na velikem zaslonu ne na nekem monitorčku.

Zgodovina sprememb…

easyrider3 ::

Hvala lepa vsem za debato vendar vidim da je bolje,da grem na drug forum pogledat kaj menijo,ker so tukaj nekateri preveč pametni??????


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Velikost zaslona

Oddelek: Zvok in slika
141228 (837) b16
»

Skurjen ekran. Takoj po novega (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
677268 (5512) Invictus
»

Kateri 23-24'' monitor?

Oddelek: Zvok in slika
164931 (4644) mokasin
»

Nov 24" monitor

Oddelek: Zvok in slika
245357 (4562) Skyman
»

Nabava LED monitorja 22"

Oddelek: Zvok in slika
112002 (1775) easyrider3

Več podobnih tem