Forum » Programiranje » Navet za programerje ki iščejo delo v rubriki zaposlitve
Navet za programerje ki iščejo delo v rubriki zaposlitve
Dolencc ::
Mogoče ta post ni primeren za to kategorijo, vendar bo tukaj najbolj viden in vse kar hočem je pomagati programerjem kot sem jaz. Prosim moderatorja, da zamiži na eno oko za dobro bralcev tega foruma.
Torej opazil sem ta oglas http://slo-tech.com/delo/247. Ker sem tudi sam sodeloval z njimi in mi niso plačali niti centa za ves moj trud(trenutno so v izvršbi) svetujem vsem potencialnim kandidatom, da se zavarujejo s pogodbo kolikor se le lahko in če je le možno, da jim ne predajo kode predno ne plačajo. Če koga zanima kaj več o tem sem pripravljen pokazati tudi vse dokumente. Torej še enkrat moj nasvet je zavarujte se kolikor se le da.
Torej opazil sem ta oglas http://slo-tech.com/delo/247. Ker sem tudi sam sodeloval z njimi in mi niso plačali niti centa za ves moj trud(trenutno so v izvršbi) svetujem vsem potencialnim kandidatom, da se zavarujejo s pogodbo kolikor se le lahko in če je le možno, da jim ne predajo kode predno ne plačajo. Če koga zanima kaj več o tem sem pripravljen pokazati tudi vse dokumente. Torej še enkrat moj nasvet je zavarujte se kolikor se le da.
tomaz_sres ::
Par dobronamernih nasvetov:
Preden se lotim sodelovanja se najprej informiram o stanju naročnika:
- ali imajo blokirane račune (ajpes),
- koliko imajo zaposlenih in kolikšen je letnih prihodkov,
- pogooglam o podjetju,
- ovezno se zmenim za mesečno (obročno) plačilo med izvedbo projekta oz.
na tri dele(prvi ob podpisu pogodbe, drugi ko gre projekt v testiranje, tretji
po potrditvi naročnika, da je dobil kar je naročil). Tako takoj vidim ali je naročnik resen. In nikoli ne dajem izvorne kode iz rok, razen, če se v pogodbi tako zavežem.
- pogooglam o podjetju,
po potrditvi naročnika, da je dobil kar je naročil). Tako takoj vidim ali je naročnik resen. In nikoli ne dajem izvorne kode iz rok, razen, če se v pogodbi tako zavežem.
Lep pozdrav, Tomaž Sreš, http://www.sres.si
Dolencc ::
tomaz_sres je izjavil:
Par dobronamernih nasvetov:
- pogooglam o podjetju,
Na žalost je trenutno v Sloveniji problem da dobrega dela ni veliko in imajo naročniki s tem posledično večjo moč. Ker imajo večjo moč lahko vsiljujejo svoja pravila. Zelo zelo zelo težko se zmeniš, da dobiš kakršen koli denar ob podpisu, bilo bi pa seveda idealno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ce se odlocite postati freelancerOddelek: Izdelava spletišč | 14929 (8894) | Isotropic |
» | Simobil podražitevOddelek: Mobilne tehnologije | 8218 (6412) | St235 |
» | Projektni vodjaOddelek: Loža | 2367 (1993) | _IKE_ |
» | Delež od prodaje - pogodba?Oddelek: Loža | 1302 (1045) | St235 |
» | Obnova stanovanjaOddelek: Loža | 9403 (8332) | nejcek74 |