Forum » Omrežja in internet » linksys wrt54gl flash problem
linksys wrt54gl flash problem
mad1 ::
Ko sem hotel flashat router sem lahkomiselno prenesel iz njihove strani napačen firmware.
Namesto za gl sem prenesel firmware za g model.
Flashanje je uspešno zaključil in router sicer dela, ampak nimam nobenih nastavitev več.
v routarjevem meniju (192.168.1.1.) mi pokaže to okno
Rad bi ponovno flashal router ampak mi nikakor ne uspe.
Prosim za pomoč.
Namesto za gl sem prenesel firmware za g model.
Flashanje je uspešno zaključil in router sicer dela, ampak nimam nobenih nastavitev več.
v routarjevem meniju (192.168.1.1.) mi pokaže to okno
Rad bi ponovno flashal router ampak mi nikakor ne uspe.
Prosim za pomoč.
ne
sicer sem si pred upgrade-om naredil backup prvega, vendar mi to sedaj ne pomaga - ker ne morem
dostopat do funkcij v meniju.
sicer sem si pred upgrade-om naredil backup prvega, vendar mi to sedaj ne pomaga - ker ne morem
dostopat do funkcij v meniju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mad1 ()
Big_Al ::
Zdi se mi, da imata oba modela enak FW (v24 preSP2, Build13064), preklikaj malo http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Re...
dela
- z programom tftp.exe (stara verzija)
- z vpisanim geslom
(nova verzija ni delala), pravtako ne brez gesla kot piše
v navodilih.
hvala za pomoč
- z programom tftp.exe (stara verzija)
- z vpisanim geslom
(nova verzija ni delala), pravtako ne brez gesla kot piše
v navodilih.
hvala za pomoč
staher ::
l.p.
Utripa samo power lučka!
Kaj naj naredim svtar je nova, nekaj sem že bral ampak ni dovolj znanja.Kaj se da narediti če sploh, da ga oživim
pomoč prosim !!
staher33@gmail.com
staher
Utripa samo power lučka!
Kaj naj naredim svtar je nova, nekaj sem že bral ampak ni dovolj znanja.Kaj se da narediti če sploh, da ga oživim
pomoč prosim !!
staher33@gmail.com
staher
VidKo ::
S tftp.exe gre. Na računalniku nastavi statični IP in pa hitrost mrežne nastavi na 10 half duplex pa bi moraalo delovati.
Lp!
Lp!
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje
Nextor ::
1.) Prepičaj se kateri model in revision routerja imaš...
2.) Prenesi firmware iz tukaj (pod sekcijo download, izberi pravilni revision oz. hardware version, kot piše na routerju in pojavil se ti bo download link)
3.) Prenesi in namesti RouterTools v4.2.1.
4.) Z mrežiim kablom poveži router in računalnik! (Na routerju moraš mrežni kabl vtaknit v enega iz med štirih LAN portov! Ne priklopit na WAN...)
5.) Odpri Router Tool (Najdeš ga v C:\Program Files (x86)\DrayTek Router Tools V4.2.1\FrmUpg.exe) in pod Router IP vpiši 192.168.1.1, pod firmware file izberi firmware, ki si ga prenesel iz uradne linksys strani v drugem koraku in klikni gumb START!
6.) Počakaš, da program opravi svojo delo in viola, tvoj router se bo postavil na noge in bo dostopen preko 192.168.1.1
(Postopek lahko traja nekaj časa! Naj ti ne pride na pamet, da med procesom izklopiš router iz elektrike...)
Počasi vam bom začel zaračunavat za moje odgovore...
2.) Prenesi firmware iz tukaj (pod sekcijo download, izberi pravilni revision oz. hardware version, kot piše na routerju in pojavil se ti bo download link)
3.) Prenesi in namesti RouterTools v4.2.1.
4.) Z mrežiim kablom poveži router in računalnik! (Na routerju moraš mrežni kabl vtaknit v enega iz med štirih LAN portov! Ne priklopit na WAN...)
5.) Odpri Router Tool (Najdeš ga v C:\Program Files (x86)\DrayTek Router Tools V4.2.1\FrmUpg.exe) in pod Router IP vpiši 192.168.1.1, pod firmware file izberi firmware, ki si ga prenesel iz uradne linksys strani v drugem koraku in klikni gumb START!
6.) Počakaš, da program opravi svojo delo in viola, tvoj router se bo postavil na noge in bo dostopen preko 192.168.1.1
(Postopek lahko traja nekaj časa! Naj ti ne pride na pamet, da med procesom izklopiš router iz elektrike...)
Počasi vam bom začel zaračunavat za moje odgovore...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nextor ()
v 1.1
izbral in prenesel sw ,kabel v lan in nato firmaware upgrade send in nič!!
izbral in prenesel sw ,kabel v lan in nato firmaware upgrade send in nič!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: staher ()
Nextor ::
OK! Pojdi v start, nadzorna plošča, nastavi pogled na velike ikone, Središče za omrežje in skupno rabo, Spreminjanje nastavitev kartice, desni klik na "Povezava lokalnega omrežja", lastnosti, v seznamu izberi "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)" in klikni gumb lastnosti in nastavi...
Ponovi zgornji postopek, ampak namesto Router IP 192.168.1.1, uporabi 192.168.11.2...
Po končanem postopku ne pozabi nastavit mrežnik nastavitev na samodejno!!!
Ponovi zgornji postopek, ampak namesto Router IP 192.168.1.1, uporabi 192.168.11.2...
Po končanem postopku ne pozabi nastavit mrežnik nastavitev na samodejno!!!
probal pa nič napiše da bo prenesel in na koncu po 5 sek naj reštartam pa nič lučka power še vedno utripa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Router brickan?Oddelek: Omrežja in internet | 4389 (1712) | AštiriL |
» | težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjemOddelek: Strojna oprema | 3710 (1629) | AC_DC |
» | Kako popraviti router Linksys WRT160N po neuspešni nadgrandji firwara! NUJNO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2853 (2680) | Padly88 |
» | Asus WL500gP, dd-wrt, printer and disk sharingOddelek: Omrežja in internet | 6816 (3220) | coyotee |
» | Problem pri flashanju Buffalo WHR-HP-G54 - zaflashan routerOddelek: Pomoč in nasveti | 3006 (2378) | Pyr0Beast |