Forum » Mobilne tehnologije » HTC Legend
HTC Legend
Kasali ::
Pozdravljeni!
Odlocam se za nakup omenjenga telefona in bi rabil informacije iz prve roke. Uporabiki/lastniki, kako se vem obnese? Se vam zdi mogoce bolje pocakati na novo posiljko HTC-jev ( Desire HD, Desire Z)?
Lep pozdrav,
Peter
Odlocam se za nakup omenjenga telefona in bi rabil informacije iz prve roke. Uporabiki/lastniki, kako se vem obnese? Se vam zdi mogoce bolje pocakati na novo posiljko HTC-jev ( Desire HD, Desire Z)?
Lep pozdrav,
Peter
djordjevic ::
Odvisno, kakšen telefon iščeš/potrebuješ. Za moje potrebe povsem zadostuje in sem po treh mesecih uporabe z njim izredno zadovoljen (prešaltal pa sem iz E71).
No grave is deep enough to keep us in chains.
AndyS ::
Men je super. Zakaj nisem šel na desire? Hočem handy telefon, ki gre v žep... Pa še baterija zdrži kakšen dan dlje
BladE_ ::
Trenutno imam staro nokia e50 (mimogrede, super telefon, se vedno deluje brezhibno). Pri Legend-u mi je usec design...Razlika v ceni je 50EUR. Desire ma mocnejsi procesor. Zanima me, ce se teh 400Mhz pozna? Sicer nisem nek resen uporabnik...Internet, klici, sms, mms, mail...
Zdj sm pa res v dvomih...al kupit zdj Legenda al pa pocakat do konca decembra na Desire Z...
djordjevic ::
Aparata imo nista primerljiva, glede na to, da je Z mobitel z dodatno fizično tipkovnico. Bom na hitro povzel pluse in minuse:
+
- oblika
- hiter in odziven UI
- dobro price/performance razmerje in konfiguracija, ki načeloma povsem zadošča za normalno rabo
- dobra avtonomija baterije (2-5 dni, seveda odvisno od rabe)
-
- v primerjavi z desirejem manjši zaslon, manjša resolucija in manj zmogljiv procesor ter manj spomina
- oblika
+
- oblika
- hiter in odziven UI
- dobro price/performance razmerje in konfiguracija, ki načeloma povsem zadošča za normalno rabo
- dobra avtonomija baterije (2-5 dni, seveda odvisno od rabe)
-
- v primerjavi z desirejem manjši zaslon, manjša resolucija in manj zmogljiv procesor ter manj spomina
- oblika
No grave is deep enough to keep us in chains.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC Desire (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 476087 (218373) | Rupa |
» | HTC predstavil SensationOddelek: Novice / Android | 13007 (9132) | bauci |
» | Prvi korak za odklep HTC Sensation prihaja avgustaOddelek: Novice / Android | 8922 (7589) | PrimozR |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17116 (11925) | cucolino |
» | HTC-jeva družina Desire po novem s tremi člani (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16114 (14466) | PrimozR |