Forum » Pomoč in nasveti » PHILIPS 40PFL5605H LED
PHILIPS 40PFL5605H LED
Dariooo ::
Zdravo
Zanimam se za nakup LCD LED TV kateri je omenjen zgoraj v naslovu.A je TV vreden svojega denarja al mi priporočaste v istem cenovnem razredu in velikosti katerega drugega??
Pa se sem malo gledal cene teh LCD in se kr razlikujejo.
http://www.ceneje.si/avdio-video/televi...
Recimo se mi splaca kupit tv pri pixmania? baje je postnina 10 eurov...samo tu na forumu in na eni drugi strani sem zasledil da je 50.....ce je 50 se mi sploh ne splaca zajebavat z bank transferjem in cakat tv 10 dni, ker ga za ta denar dobim v slo, kjer je pot potovanja krajsa ter riziko poškodb paketa dosti manjsa. 800 eurov zopet ni malo, pol pa da se francozi naredijo francoza, hvala lepa.
Hvala za pomoc...
LP
Zanimam se za nakup LCD LED TV kateri je omenjen zgoraj v naslovu.A je TV vreden svojega denarja al mi priporočaste v istem cenovnem razredu in velikosti katerega drugega??
Pa se sem malo gledal cene teh LCD in se kr razlikujejo.
http://www.ceneje.si/avdio-video/televi...
Recimo se mi splaca kupit tv pri pixmania? baje je postnina 10 eurov...samo tu na forumu in na eni drugi strani sem zasledil da je 50.....ce je 50 se mi sploh ne splaca zajebavat z bank transferjem in cakat tv 10 dni, ker ga za ta denar dobim v slo, kjer je pot potovanja krajsa ter riziko poškodb paketa dosti manjsa. 800 eurov zopet ni malo, pol pa da se francozi naredijo francoza, hvala lepa.
Hvala za pomoc...
LP
Kenshin ::
Cena za Slovenijo: 735EUR
Za poštnino pa imaš opciji:
- Fast delivery 4-5 days 10,99 EUR
- UPS Express Delivery 24-48h 140,90 EUR
Tako, da si potem skupaj na 746EUR + kar ti zaračuna banka za transfer.
Za poštnino pa imaš opciji:
- Fast delivery 4-5 days 10,99 EUR
- UPS Express Delivery 24-48h 140,90 EUR
Tako, da si potem skupaj na 746EUR + kar ti zaračuna banka za transfer.
DarwiN ::
Cena je 713EUR, ker vstaviš kodo za 3% popust (PIX03SI). 724EUR torej + bank transfer (če nimaš mastercard/visa)...
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Dariooo ::
No...pridem nekje na slabih 750 eurov....pa še čakat morem 10 dni...zdaj sm pa vidu da imajo v big bangu v aktijo TV z oznalo Philips lcd tv 42PFL5405h/12....in ko gledam na ceneje.si oz ce iscem v googlu (slo strani) mi te tv sploh ne najde...a ko pogledam slikco zgledajo iste kot 5605H....mozno da je kak tiskarski škrat v big bangovi reklami?? Ker ce je model isti, se mi bolj splaca it kupit v big bang in mir...ne?? :)
LP, pa hvala za pomoc ;)
LP, pa hvala za pomoc ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28538 (21866) | popster |
» | crknil TV; nov: LG 37LE7500 ali Philips 40PFL7605H?Oddelek: Zvok in slika | 1127 (1040) | Dromar |
» | Kateri LCD LED TV?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 69974 (56106) | seljo |
» | Prosim za nasvet: Philips 37PFL7605H LCD LEDOddelek: Kaj kupiti | 3497 (3427) | trnvpeti |
» | Nakup 42"-50" TVOddelek: Zvok in slika | 3852 (3498) | Johny231 |