Forum » Pomoč in nasveti » daljinec
daljinec
spaho ::
živjo,
mene pa zanima sledeče...imam tv kartico flytv platinu...daljinec, ki je zravn ne dela in me sedaj zanima, če se da univerzalni daljinec program,irati tako, da bi lahko nastavljal programe in zvok, za drugo ga ne rabim. se komu sanja, če se to da oz kako bi se to dalo in s kakim daljincem gre...
hvala lepa za odgovor
mene pa zanima sledeče...imam tv kartico flytv platinu...daljinec, ki je zravn ne dela in me sedaj zanima, če se da univerzalni daljinec program,irati tako, da bi lahko nastavljal programe in zvok, za drugo ga ne rabim. se komu sanja, če se to da oz kako bi se to dalo in s kakim daljincem gre...
hvala lepa za odgovor
microera ::
daljinec se da običajno popraviti ....
Drugače pa je Logitech Harmony dober daljinec, ki se ga programira po željah, kar preko spleta....
Drugače pa je Logitech Harmony dober daljinec, ki se ga programira po željah, kar preko spleta....
LP
www.microera.si
www.microera.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Univerzalni daljinecOddelek: Kaj kupiti | 1610 (1313) | klasicni |
» | Xbox One bo dobil daljincaOddelek: Novice / Konzole | 15808 (10530) | antonija |
» | Univerzalni daljinec za digitalni sprejemnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2237 (2084) | floyd1 |
» | Kateri univerzalni daljinec?Oddelek: Zvok in slika | 2901 (1509) | mat xxl |
» | Kodiranje daljinskega upravljalca-problem tipk?Oddelek: Zvok in slika | 3923 (3759) | bzidan |