Forum » Zvok in slika » Pribor za fotoaparat
Pribor za fotoaparat
echoman ::
Pozdravljeni,
Imam fotoaparat Nikon CoolPix P100, za katerega bom potreboval dodatno baterijo. Zanima me, če je ta baterija kompatibilna z mojim aparatom - (če je) ali lahko pride do kakšne napake v fotoaparatu, pregretja baterije oz. karkoli v primeru, da bi jo kakšne 30min do 1 uro pustil preveč polniti (če ravno pozabim ali karkoli)? To sprašujem predvsem zato, ker res hitro potrebujem baterijo, ki bo vredna denarja za kvaliteto.
Hvala in lep pozdrav!
Imam fotoaparat Nikon CoolPix P100, za katerega bom potreboval dodatno baterijo. Zanima me, če je ta baterija kompatibilna z mojim aparatom - (če je) ali lahko pride do kakšne napake v fotoaparatu, pregretja baterije oz. karkoli v primeru, da bi jo kakšne 30min do 1 uro pustil preveč polniti (če ravno pozabim ali karkoli)? To sprašujem predvsem zato, ker res hitro potrebujem baterijo, ki bo vredna denarja za kvaliteto.
Hvala in lep pozdrav!
Piše tudi v priročniku poleg fotoaparata, da je. Kako je s tem?
Hvala!
ali lahko pride do kakšne napake v fotoaparatu, pregretja baterije oz. karkoli v primeru, da bi jo kakšne 30min do 1 uro pustil preveč polniti (če ravno pozabim ali karkoli)?
Hvala!
Nujno potrebujem odgovor na tole: ali lahko pride do kakšne napake v fotoaparatu, pregretja baterije oz. karkoli v primeru, da bi jo kakšne 30min do 1 uro pustil preveč polniti (če ravno pozabim ali karkoli)?
hvala!
hvala!
FiDeK ::
Ne. Jaz jo velikokrat pozabim noter tudi po 3 dni. Saj če se ne motim polnilec neha polniti, ko je polna? Drugače bi bila vedno čisto vroča kot je med samim polnjenjem.
tx-z ::
Mislm da že sama narava baterije deluje tko da k je polna se neha polnt, tut če jo še zmer polnš...Edin pr akumulatorjih se mi zdi da ni tko.. Sam nvem zdej kere baterije spadajo med "akumulatorje" al pa "navadne", če ni to kr isto xD ...
tx-z
Pyr0Beast ::
Nima biti kaj.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Best practices polnenja baterij v gadgetih?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3516 (2663) | Jst |
» | Iphone 4SOddelek: Mobilne tehnologije | 3369 (2990) | amacar |
» | Baterija prenosnika se ne polniOddelek: Pomoč in nasveti | 8632 (7141) | Steinkauz |
» | Prvo polnjenje baterije pri netbookihOddelek: Pomoč in nasveti | 2631 (2364) | Pyr0Beast |