Forum » Problemi človeštva » severna proti južni koreji
severna proti južni koreji
Ramon dekers ::
Ok zanima me torej če se sedaj izvedejo tele skupne ameriške in južnokorejske vaje. In se hipotetično sproži iskrica, s severno korejo. Skratka vojaško ladjevje pošlje tja še Kitajska, (ki je tako ali tako vse bolj proti tem butastim vajam, in američanom ki spet serjejo) kako bi reagirala EU? Bi poslala tudi sama tja svoje sile ali bi bila nevtralna? Svet je majhen, Kitajske jedrske konice pa bi dosegle tudi EU.
Sicer pa bi po mojem morali posredovati, NATO in vsa ta jajca...
Kako pa bi se na primer odvzvala Rusija?
Sicer pa bi po mojem morali posredovati, NATO in vsa ta jajca...
Kako pa bi se na primer odvzvala Rusija?
- zaklenil: ahac ()
ahac ::
Tema o Severni Koreji že obstaja:
Severna Koreja grozi z jedrskim orožjem
(Copy/pastaj svoje vprašanje tja in ti bom tam nekaj napisal)
Severna Koreja grozi z jedrskim orožjem
(Copy/pastaj svoje vprašanje tja in ti bom tam nekaj napisal)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Severna Koreja grozi z jedrskim orožjem (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Problemi človeštva | 371319 (196177) | Pac-Man |
⊘ | VIDEO: Nasilje v Iranu še traja: 'Če bo potrebno, bomo končali negotovost v Teheranu' (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14964 (14170) | Looooooka |
» | Nadaljevanje sage Sony/Interview: Severna Koreja brez internetaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 10059 (7585) | leiito |
» | severna korea ''grozi'' z napadom na washington dc (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26698 (24178) | Osprey |
» | Eric Schmidt v Severni Koreji in kaj to pomeniOddelek: Novice / NWO | 4796 (3531) | SuperVeloce |