Forum » Operacijski sistemi » ubuntu
ubuntu
Andrej56 ::
jay bi vas vse prosil če mi lahko kdo pove rešitev naslednjega problema
uporabljam ubuntu operacijski sistem , problem se pojavi kadar hočem poslušat muziko ali gledat filem saj ne morem slišat zvoka, enako tudi pri gledanju filemčkov na you tobe , zvoka enostavno ni , šel sem zdounloudat audio kodeke vendar zvoka zopet ni bilo. mogoče se codeci v ubuntuju morajo inštalirat na poseben način .
tukaj vam pošiljam link o nekem inštaliranju kodekov v ubuntuju , krer autor sicer uporablja besede kot terminal (applications -> accessories -> terminal) and copy/paste this code vendar jay ne ynam pridet do tega "aplications, zato bi prosil če mi lahko kdo te yadeve bolj natanko obraloži
uporabljam ubuntu operacijski sistem , problem se pojavi kadar hočem poslušat muziko ali gledat filem saj ne morem slišat zvoka, enako tudi pri gledanju filemčkov na you tobe , zvoka enostavno ni , šel sem zdounloudat audio kodeke vendar zvoka zopet ni bilo. mogoče se codeci v ubuntuju morajo inštalirat na poseben način .
tukaj vam pošiljam link o nekem inštaliranju kodekov v ubuntuju , krer autor sicer uporablja besede kot terminal (applications -> accessories -> terminal) and copy/paste this code vendar jay ne ynam pridet do tega "aplications, zato bi prosil če mi lahko kdo te yadeve bolj natanko obraloži
- zaklenil: Gandalfar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu - za, protiOddelek: Operacijski sistemi | 6231 (5442) | Zero0ne |
» | povezava z gmail.comOddelek: Pomoč in nasveti | 3574 (3123) | x.sci |
» | Ubuntu 8.10 desktop - težaveOddelek: Operacijski sistemi | 2609 (2055) | Gapi |
» | LinuxOddelek: Operacijski sistemi | 2372 (1962) | G-man |
» | Ubuntu in root praviceOddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1141) | jjjjjjj |