Forum » Pomoč in nasveti » linksys mi upočasnjuje povezavo
linksys mi upočasnjuje povezavo
Kemn ::
zdravo!
imam linksys wrt54gl router in 1 mega povezave pri siolu...problem je v tem ker če se povežem preko routerja imam download 0.64Mb/s, ista hitrost je če se povežem wireless, ko pa računalnik vklopim direktno na modem je hitrost 1.15Mb/s
vprašujem zato ker sem klical na uradni servis Avtera in mi je serviser kar direkt dejal da problem ne more biti v routerju, klical sem na siol kjer je tudi serviser dejal da je hitrost normalna do modema kar sem tudi sam opazil in pomoje je problem lahko samo v routerju...
ima kdo kakšno idejo kaj lahko še storim,če se mogoče da kje to uravnavati ali karkoli??
hvala za kakršnokoli info=)
imam linksys wrt54gl router in 1 mega povezave pri siolu...problem je v tem ker če se povežem preko routerja imam download 0.64Mb/s, ista hitrost je če se povežem wireless, ko pa računalnik vklopim direktno na modem je hitrost 1.15Mb/s
vprašujem zato ker sem klical na uradni servis Avtera in mi je serviser kar direkt dejal da problem ne more biti v routerju, klical sem na siol kjer je tudi serviser dejal da je hitrost normalna do modema kar sem tudi sam opazil in pomoje je problem lahko samo v routerju...
ima kdo kakšno idejo kaj lahko še storim,če se mogoče da kje to uravnavati ali karkoli??
hvala za kakršnokoli info=)
Kemn ::
ahhh problem po dolgem ubadanju rešen...naložil sem čist zadnji linksysov firmware še enkrat-čeprav je starejši kot je moj linksys...ampak sem že prej poskušal z novimi firmware-i in sicer z tomato pa tega problema ni rešil,zdaj pa naložim ta "novi" linksysov firmware in ekola dela kot treba z 1.28 downloada na speedtestu...
se opravičujem za brezvezen post...mogoč pa še komu pride kdaj prav...
lp
se opravičujem za brezvezen post...mogoč pa še komu pride kdaj prav...
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava s priklopom televizije v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 4321 (3966) | broken/link |
» | Linksys WRT45GLOddelek: Omrežja in internet | 2907 (1510) | SaXsIm |
» | Linksys wrt54glOddelek: Pomoč in nasveti | 2541 (1882) | denci |
» | Kako popraviti router Linksys WRT160N po neuspešni nadgrandji firwara! NUJNO!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2853 (2680) | Padly88 |
» | Omejevanje prenosaOddelek: Omrežja in internet | 2146 (1474) | Tilen |