Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik brez napajanja zmrzne
Prenosnik brez napajanja zmrzne
shark_nm ::
Lep pozdrav
Imam sledeč problem. HP 6820s mi deluje na napajanju popolnoma normalno, ko pa napajanje iztaknem zmrzne. če ga ponovno prižgem se pri nalaganju windowsov ustavi. Z napajanjem normalno pride v sistem. Poizkusil sem z drugo baterijo in isto. Imam tudi drug tisti konektor za napajanje ki je med ploščo in baterijo, ali naj ga zamenjam ali je to bios težava. Bios sem namreč posodobil na zadnjo verzijo, ali ga naj downgrejdam? Ima kdo kako idejo kaj lahko še naredim....
hvala za odgoovre
Imam sledeč problem. HP 6820s mi deluje na napajanju popolnoma normalno, ko pa napajanje iztaknem zmrzne. če ga ponovno prižgem se pri nalaganju windowsov ustavi. Z napajanjem normalno pride v sistem. Poizkusil sem z drugo baterijo in isto. Imam tudi drug tisti konektor za napajanje ki je med ploščo in baterijo, ali naj ga zamenjam ali je to bios težava. Bios sem namreč posodobil na zadnjo verzijo, ali ga naj downgrejdam? Ima kdo kako idejo kaj lahko še naredim....
hvala za odgoovre
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2888 (2649) | Han |
» | Težave z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 4497 (4215) | zack069 |
» | Je baterija fuč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2192 (1897) | GummyBear |
» | bios se je zaklenilOddelek: Pomoč in nasveti | 1984 (1658) | TOP |
» | Osnovna plošča + RamOddelek: Strojna oprema | 1315 (1107) | Duhec |